- 6 Ocak 2016
- 27
- 4
- 6
- Konu Sahibi madamekovary
-
İçerdeki dikişler kaçıncı günde yok olmaya başladı sizdeBandajlar çıkınca şişlik daha çok oluyo ilk zamanlar. Bugün 44.günüm burun ucum şiş. Gözlerin arasindaki bolum de şiş. Sabır deyip bekliyoruz.
İçerdeki dikişler kaçıncı günde yok olmaya başladı sizde
Kaçıncı günde aldı peki
Disaridakiler 10 gün sonra alındı bende fakat iceridekiler duruyor hala
Merhaba :) Ben de amelıyat olalı 6 gun oldu bugun.Deviasyon kemık ve konka sıkıntım vardı.Burnumun ustunde hala plaka var.Sizde de kabuklanma oluyomu? Doktor kabuklanma ıcın ne yapıyor acaba? Merhem ve antıbıyotık tedavısıne devame dıyorum hala bu arada.
Insallah sonu guzel olacak.Kabuklanma oldu canım benim de ; bugün 2 hafta oldu operasyon olalı kabuklanmayı da bant yaptı sanırım ben krem sürüyorum sürekli kuru kalmasın diye; şişliklerim var benim de normal olarak
Canım nazar değmesin senın burnun mükemmel ya. Kimdi doktorun?Kizlar benim tam 2 ay oldu avas yavas duzeliyor azcik sabir anlattilarinizin hepsini yasadim iniyo şişlik ler benim hala azda olsa sisliklerim var doktorum 6 ay sonra tamamen oturur dedi.merak ederseniz albumlerime bakabilirsiniz ayrica sormak istedikleriniz varsa elimden geldigince cevaplarim
Tatlim cok tesekkur ederimbenim doktorum safranbolu devlet hastanesi kbb doktoru serdar şengül.Canım nazar değmesin senın burnun mükemmel ya. Kimdi doktorun?
Zoru atlattık da geriye beklemek ve sabretmek kaldı.. Güzel sonuçlar alsakta sabretmemize değse bari kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?