burun estetiği sonrası 1 ay deneyimleri.....

arkadasım cok gecmiş olsun benım de bır ay oldu ama goz cevremdekı morluklar hala duruyor sız de de aynı sorun var mı acaba

benim şu an 1 yılıma yaklaştı :) bende morarma olmadı çok fazla. sol gözüm hafif sarardı o da 10 günde geçti. 1 ay fazla olmuş tabii morluk için

Gunden gune her sabah uyandiginizda resminizi cekseniz bile farkedip mutlu olabilirsiniz. Ilk bandajlarim ciktigi zaman soka girmistim bu kim kucuk denilebilcek burnumu estetikle nasil buyutmus olabilirler falan diye, sonra doktorumla konusmalarim ve olacaklari birbir anlatmasi ardindan olacaklarin birbir olmasi sonucuyla icim cok rahat sisliklerim yariya inmis ve kuculmus tatlis bir burunla 2. Ayimi tamamlamak uzereyim Gunden gune bile cok farkediyor neredeyse yari yariya kuculdu burnum ilk haftaya kiyasla diyebilirim

.
Merhba bende şuan aynı şoktayım 1 ay oldu ameliyat olalı sanki burnum eskisine göre daha büyük önden güzel ama yandan uzun büyük ve sanki zaman geçtikce ucundaki kalkıklkk düşüyor gibi aynaya bakmak istemiyorum öyle çok şişliğim ve morarmamda olmadı benim sanki böyle kalcak gibiki bende eski burnumu seviyordum S şeklinde kırığım vardı içten ve nefes problemi yaşıyordum mecbur kalmasam olmazdm

Tekrar merhaba, lutfen endiselenmeyin cok fazla kalkik olmasindansa inanin dusmesi cok daha iyi sitede burnumu yaptirdim diye yayinlanan burun delikleri felaketine tanik olmuyor musunuz hic? Ben de hic sismemistim ve cok az morarmistim bunlarin odemin derecesiyle alakasi yok elinizi biryere carptiginizda bile morarak tabakaya dokunun ici serttir, o kadar islem yapildi burunlarimiza icleri su an daha cok fazla odem dolu odem olmamasinin imkani yok her hasta ilk 6 ay burnundaki odemi atmakla ugrasiyor. Benim su an bile birgunu birgunune uymuyor bugun mesela cok sis uyandim dun ki resmime bakiyorum kucucukmus:) yarin tekrwr kuculur kafasina gore bir gelip gitmiyor tabi ki beslenmeyle alakali oldugunu dusunuyorum ben daha saglikli ve detoks tercihli beslenmeye calisiyorum. Caninizi sikmayin eminim ki cok guzel olmustur ve sislikler inince daha da guzellesecektir, hepimiz bu asamayi yasiyoruz iciniz rahat olsun. Sevgilerle

Çok teşekkür ederim çok rahatladım. Cvp yazdığınız için teşekkürler

Merhaba benim 1 ay oldu estetik olalı benimde burun ucu düştü sanki. Siz yazalı 1 sene olmuş acaba sonra istediğiniz gibi oldu mu çok korkuyorum böyle kalacak diye

Merhaba benim 1 ay oldu estetik olalı benimde burun ucu düştü sanki. Siz yazalı 1 sene olmuş acaba sonra istediğiniz gibi oldu mu çok korkuyorum böyle kalacak diye
Tam 1 yıl sonraki hali. İçini ferah tut

Eklentiler

• 5C0BBF38-04B1-4C22-BCFD-CF3FA46758C5.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 906
Tam 1 yıl sonraki hali. İçini ferah tut
Merhaba siz kalkikmi istediniz
3 haftalik burnum ve normal ucu su an hic kalkik deildi ilk zamanlardada. Dusermi

Eklentiler

• P_20171106_160914.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 798
Kızlar bugün çıktı tampon ve alçı çok tuhaf geliyorum kendime çok kalkık olmuş ne kadar surede iner acaba
Oooo alçı ve tampondan kurtulup kendini avatara benzetenler kulubüne hoşgeldiniz tatlımmm
2,5 ay önce aynı kaygıları ve kendine yabancılaşmaları yaşamış biri olarak söylemeliyimki öncelikle sabır. Ve sonrasında ise çok geçmiş olsun. Üçüncü olarakta yeni burnuşun hayırlı olsun
Hiç endişelenme sakın. Bahsettiğin o can sıkıcı görüntü max 1 aya kadar normale dönüyor. Ödemlerin inmesi için ekstra bol su içmeni dahası yeşil çay tüketmeni tavsiye edeceğim. Sonrası sabır heyecan ve mutluluk olacak inşallah

Kendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğince masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığını ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın takvım oluşturduk. hissettiklerime gelince hiç pişman olmadım acabalarım oluşmuştu haliyle düzelmişmidir falan diye. çünkü yılların verdiği bir burun eğrili yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı demekki endişem yersizmiş. sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyor yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum.

Eklentiler

• 1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 1.238
  • 2.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 746
  • 3.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 1.019
  • 4.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 852
  • 5.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 870
  • 6.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 1.204
  • 7.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 1.175
  • 8.webp
    15 KB · Görüntüleme: 823
  • 9.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 988
  • 10.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 906
Benim burnuma benziorr :))

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…