burun estetiği sonrası 1 ay deneyimleri.....

hangi doktora ameliyat oldunuz siz?

Konu süperoolmuş bende anlatayım ve fikir alayım :) öncelikle 11 günoönce amilyat oldum 5 ocakta , ertesi gün yüzüm sisti morarma oldu fakat hızla geçti,
Bir haftalık burun ucundaki dikisleri ve alçı plakayı aldi ama BURUN İCİNDE İGRENC Bİ KOKU VAR BOZUK ET GİBİ OKADAR İGRENCKİ
VE NEYSE DİKİS ALİNCA bandaj koydu o bandajlar çok anlamsız geldi bana :) ve burun hala sis özellıkle iki göz arasi cok sis :)))

Son düzenleme:

peki siz nerde ameliyat oldunuz? hangi doktor

Gözler arasındaki sis iki haftada geçti bende
Koku içerdeki eti radyofrekans ile yakiyorlar o sebeple olabilir bence

Selamlar, benim bugun 4. Gunum kirmiziliklarim gitti gibi cok azicik goz kapaklarimda kaldi ama sisliklerim yanaklarima indi cokca acaba ne zaman inerler ki?

Selamlar, benim bugun 4. Gunum kirmiziliklarim gitti gibi cok azicik goz kapaklarimda kaldi ama sisliklerim yanaklarima indi cokca acaba ne zaman inerler ki?
Oncelikle gecmis olsun canim . Yanaklarimdaki sislikler 10.gunden sonra tamamen inmisti.kisiden kisiye degisiyor bu süre azcik sabir

benim 1,5 ay oldu. 1. ay kontrolunda dr hala şiş var dedi bende acıkcası söylediği masajı fazla yapmamıştım bunuda ona söyledim.korkuyordum birisinin yanlışlıkla eli kolu çarpar diye. kendi kendime dedim aman uzun sürdün şişlikler nadıl olsa inecek:)) dr bir masaj burnuma ,kemiğin üstünden eliyle gitti geldi . bende bir acı. ben kendim ellemeye korkuyorum.)))neyse anladıgım abartmışım korumayı. dr çıkışı inanın inmişti biraz. gitgide bende yapınca ödem azaldı. bana drum masaj yapmazsan 3 ay daha şiş olur masaj yaparsan 1 ayda iner şişliklerin dedi. masajla ödemi dağıtmalısın dedi. nemlendirmeye devam et dedi.ayrıca rahat nefes alamıyorum deyince hala şiş içleri dedi. sprey yazdı rahatlaması için. ben sürekli içini nemlendiriyorum. tavsiye ederim

ayrıca şişlikler gitgide üsyten alta doğru inip geçiyor. benim dişlerim sızladı uzun süre

Çok teşekkür ederim öneriler için :) Alçılarım çıkınca masajı bana da gösterir sanırım. Ben burnumu temizlersem çok rahatım ama şu an çok yara tabi içi

Aynen benim bile şu an yanaklarımda toplandı şişlikler
Birde dr çıkışı ( 1,5 ay sonra ameliyattan sonra) dikişlerim çıktı burnumdan kendi kendine atmış artık. Sakın korkmayın mandalinanın etrafındaki beyazlıklar gibi kılcal şekilli iplik parçacıkları.masajı sakın ihmal etmeyin.ayrıca burun altına kesi yapıldıysa estetik dikiş yapılıyor orayada doku yapıcı krem kullanın iz bırakmasın.benim dikişlerin orada yükseklik vardı biraz doku yapıcı kremin faydadını gördüm o yükseklik gecti dikiş izlerini geçiriyor.dermatix jel krem önerim

Ben de burnun kenarlarında değilde ucunun altında bir tane dikiş var. Geçeceğini umuyorum, bir makyaj delisi, instablogger olarak geçene kadar makyajla kapatacağımı düşünüyorum :) Ama kıymetli önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Bandajlar çıkınca şişlik daha çok oluyo ilk zamanlar. Bugün 44.günüm burun ucum şiş. Gözlerin arasindaki bolum de şiş. Sabır deyip bekliyoruz.
Ben de pazartesi oldum fakat morluklari indiremiyrm
buzu ne kadar surede bir koymaliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…