- Konu Sahibi madamekovary
-
benim doktorum ilk 6 ayda %80 oturur demişti 1 senedede kalan kısmı gerçekten dediği gibi oldu 5 ay 23 gün oldu:) tam %80 oturdu gibi:) birde doktor yapıştırdığı bandajı çıkarınca burun şişiyor hemen heyecan yapmayın zaman çok önemli
Ahmet islam cnmhangi doktora ameliyat oldunuz siz?
siz ameliyatı kime oldunuz ve nerde ?
Konu süperoolmuş bende anlatayım ve fikir alayım :) öncelikle 11 günoönce amilyat oldum 5 ocakta , ertesi gün yüzüm sisti morarma oldu fakat hızla geçti,
Bir haftalık burun ucundaki dikisleri ve alçı plakayı aldi ama BURUN İCİNDE İGRENC Bİ KOKU VAR BOZUK ET GİBİ OKADAR İGRENCKİ
VE NEYSE DİKİS ALİNCA bandaj koydu o bandajlar çok anlamsız geldi bana :) ve burun hala sis özellıkle iki göz arasi cok sis :)))
Üsküdar Yunus Emre Hastenesinde Hüseyin Altuna cnm.
ameliyat ücreti nedir peki?Üsküdar Yunus Emre Hastenesinde Hüseyin Altuna cnm.
Gözler arasındaki sis iki haftada geçti bendeKonu süperoolmuş bende anlatayım ve fikir alayım :) öncelikle 11 günoönce amilyat oldum 5 ocakta , ertesi gün yüzüm sisti morarma oldu fakat hızla geçti,
Bir haftalık burun ucundaki dikisleri ve alçı plakayı aldi ama BURUN İCİNDE İGRENC Bİ KOKU VAR BOZUK ET GİBİ OKADAR İGRENCKİ
VE NEYSE DİKİS ALİNCA bandaj koydu o bandajlar çok anlamsız geldi bana :) ve burun hala sis özellıkle iki göz arasi cok sis :)))
ameliyat ücreti nedir?
ameliyat ücreti nedir peki?
Bursa onkoloji hast ümit çakır :) facede sayfası var :)peki siz nerde ameliyat oldunuz? hangi doktor
Oncelikle gecmis olsun canim . Yanaklarimdaki sislikler 10.gunden sonra tamamen inmisti.kisiden kisiye degisiyor bu süre azcik sabirSelamlar, benim bugun 4. Gunum kirmiziliklarim gitti gibi cok azicik goz kapaklarimda kaldi ama sisliklerim yanaklarima indi cokca acaba ne zaman inerler ki?
Oncelikle gecmis olsun canim . Yanaklarimdaki sislikler 10.gunden sonra tamamen inmisti.kisiden kisiye degisiyor bu süre azcik sabir
Hevesle bekliyorum :)
benim 1,5 ay oldu. 1. ay kontrolunda dr hala şiş var dedi bende acıkcası söylediği masajı fazla yapmamıştım bunuda ona söyledim.korkuyordum birisinin yanlışlıkla eli kolu çarpar diye. kendi kendime dedim aman uzun sürdün şişlikler nadıl olsa inecek:)) dr bir masaj burnuma ,kemiğin üstünden eliyle gitti geldi . bende bir acı. ben kendim ellemeye korkuyorum.)))neyse anladıgım abartmışım korumayı. dr çıkışı inanın inmişti biraz. gitgide bende yapınca ödem azaldı. bana drum masaj yapmazsan 3 ay daha şiş olur masaj yaparsan 1 ayda iner şişliklerin dedi. masajla ödemi dağıtmalısın dedi. nemlendirmeye devam et dedi.ayrıca rahat nefes alamıyorum deyince hala şiş içleri dedi. sprey yazdı rahatlaması için. ben sürekli içini nemlendiriyorum. tavsiye ederimSelamlar, benim bugun 4. Gunum kirmiziliklarim gitti gibi cok azicik goz kapaklarimda kaldi ama sisliklerim yanaklarima indi cokca acaba ne zaman inerler ki?
ayrıca şişlikler gitgide üsyten alta doğru inip geçiyor. benim dişlerim sızladı uzun sürebenim 1,5 ay oldu. 1. ay kontrolunda dr hala şiş var dedi bende acıkcası söylediği masajı fazla yapmamıştım bunuda ona söyledim.korkuyordum birisinin yanlışlıkla eli kolu çarpar diye. kendi kendime dedim aman uzun sürdün şişlikler nadıl olsa inecek:)) dr bir masaj burnuma ,kemiğin üstünden eliyle gitti geldi . bende bir acı. ben kendim ellemeye korkuyorum.)))neyse anladıgım abartmışım korumayı. dr çıkışı inanın inmişti biraz. gitgide bende yapınca ödem azaldı. bana drum masaj yapmazsan 3 ay daha şiş olur masaj yaparsan 1 ayda iner şişliklerin dedi. masajla ödemi dağıtmalısın dedi. nemlendirmeye devam et dedi.ayrıca rahat nefes alamıyorum deyince hala şiş içleri dedi. sprey yazdı rahatlaması için. ben sürekli içini nemlendiriyorum. tavsiye ederim
benim 1,5 ay oldu. 1. ay kontrolunda dr hala şiş var dedi bende acıkcası söylediği masajı fazla yapmamıştım bunuda ona söyledim.korkuyordum birisinin yanlışlıkla eli kolu çarpar diye. kendi kendime dedim aman uzun sürdün şişlikler nadıl olsa inecek:)) dr bir masaj burnuma ,kemiğin üstünden eliyle gitti geldi . bende bir acı. ben kendim ellemeye korkuyorum.)))neyse anladıgım abartmışım korumayı. dr çıkışı inanın inmişti biraz. gitgide bende yapınca ödem azaldı. bana drum masaj yapmazsan 3 ay daha şiş olur masaj yaparsan 1 ayda iner şişliklerin dedi. masajla ödemi dağıtmalısın dedi. nemlendirmeye devam et dedi.ayrıca rahat nefes alamıyorum deyince hala şiş içleri dedi. sprey yazdı rahatlaması için. ben sürekli içini nemlendiriyorum. tavsiye ederim
ayrıca şişlikler gitgide üsyten alta doğru inip geçiyor. benim dişlerim sızladı uzun süre
Birde dr çıkışı ( 1,5 ay sonra ameliyattan sonra) dikişlerim çıktı burnumdan kendi kendine atmış artık. Sakın korkmayın mandalinanın etrafındaki beyazlıklar gibi kılcal şekilli iplik parçacıkları.masajı sakın ihmal etmeyin.ayrıca burun altına kesi yapıldıysa estetik dikiş yapılıyor orayada doku yapıcı krem kullanın iz bırakmasın.benim dikişlerin orada yükseklik vardı biraz doku yapıcı kremin faydadını gördüm o yükseklik gecti dikiş izlerini geçiriyor.dermatix jel krem önerimAynen benim bile şu an yanaklarımda toplandı şişlikler
Ben de pazartesi oldum fakat morluklari indiremiyrmBandajlar çıkınca şişlik daha çok oluyo ilk zamanlar. Bugün 44.günüm burun ucum şiş. Gözlerin arasindaki bolum de şiş. Sabır deyip bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?