- 24 Ağustos 2010
- 342
- 129
- 303
- Konu Sahibi madamekovary
-
Ben de pazartesi oldum fakat morluklari indiremiyrm
buzu ne kadar surede bir koymaliyim?
bende morluk oluşmamamıştı hiç. 4 5 saatte bir şişler için buz koyuyordum bir de arnica krem sürüyodum. çok geçmiş olsun. iyi geçmiştir umarım ameliyatınız
3 gundur hastanedeyim, cikarmiyorlar. cok kanamam oldu. yuzum simsiyah ve sis. korkunc agrilar cektim ve hala kanamam var. Bir gun daha kalirsam sanirim aklimi kaybedecegim. O kadar pismanim ki ameliyat olduguma.
İleri derecede kansizlik varmis ve benim ameliyat gunu dosyalarim incelendi ve icindeki kan tahlillerinin bana ait olmadigi tespit edildi. yeni tahlil cikana kadar da ameliyata alindim. eger once fark edilseydi yapmazlardi. halsizlik, sislik,morarma, aclik ve kanama mahvetti beni.aaaa çok geçmiş olsun neden öyle oldu acaba. doktorlar ne diyor durumunuza . kontrol altında kalmanız iyi tabii. morluklarınız da geçer elbet siz yeter ki moralinizi bozmayın
İleri derecede kansizlik varmis ve benim ameliyat gunu dosyalarim incelendi ve icindeki kan tahlillerinin bana ait olmadigi tespit edildi. yeni tahlil cikana kadar da ameliyata alindim. eger once fark edilseydi yapmazlardi. halsizlik, sislik,morarma, aclik ve kanama mahvetti beni.
İleri derecede kansizlik varmis ve benim ameliyat gunu dosyalarim incelendi ve icindeki kan tahlillerinin bana ait olmadigi tespit edildi. yeni tahlil cikana kadar da ameliyata alindim. eger once fark edilseydi yapmazlardi. halsizlik, sislik,morarma, aclik ve kanama mahvetti beni.
Suc doktorumda degil,onun hic haberi olmadi bunlardan. aneatezi uzmaninin sucu. incelemmis kagitlari. hastanede cok iyi baktilar ama mahvetti beni kanamalarinanmıyorum yok artık hangi hastane bu. tahlile bakmadan nasıl ameliyata alabilirler. sen şimdilik bunları düşünme iyileşmeye bak ama iyileşme sonrası hukuki mücadeleni de başlat derim. hangi hastane peki bu?
Cok geçmiş olsun canım. Moralini yuksek tut tatlım hepsi gececekSuc doktorumda degil,onun hic haberi olmadi bunlardan. aneatezi uzmaninin sucu. incelemmis kagitlari. hastanede cok iyi baktilar ama mahvetti beni kanamalar
Suc doktorumda degil,onun hic haberi olmadi bunlardan. aneatezi uzmaninin sucu. incelemmis kagitlari. hastanede cok iyi baktilar ama mahvetti beni kanamalar
ah ah. ama senin sağlığını moralini alt üst etti. konuşmuştuk seninle daha önce hatırlıyorum. gerçekten de kolay geçen bir süreç aslında. ama sen moralini bozma sakın. dinlenmeye ve iyileşmeye bak. morluk şişlik hepsi geçici. rahat nefes alacaksın ve güzel bir burnun olcak buna konsantre ol canım. çok geçmiş olsun tekrardan.
Kizlar telefondan yaziyorum hepinize tek tek boyle yazayim. eve ciktim ya simdi saha cabuk iyi olurum insaallah. morluklae icin arnica diye bir krem verdi, insallah ise yarar. burnumi da serum ve deniz suyuyla temizliyrm. hala sizinti var sag delikte hafif kanli. ama insallah gecicidir. doktorum cok guzel oldu burnun buna odaklan dedi. sag olsunlar gece yarisi bile defalaeca kontrole geldi tum doktorlar... en buyuk moral de veznede 3 bin sanilan ameliyati 1280 liraya olmamdi :)
Dinleniyorum ve surekli kan yapici seyler yiyorum. bu gece rahat uyudum. morarmalarim da azalmis dune nazaran. peki ne kadar sure daha oturarak yatmaliyim? normal yatinca burnum kapaniyor tamamen.kanlı sızıntı normal canım 1 hafta sürebilir o. sen şimdi evde iyice dinlen. deniz suyu spreyini ben de kullanmıştım rahatlatıyor o.
Uzun bir süre öyle yatayım bari.valla benim nerdeyse 2 ay oldu. ben hala 3 yastıkla yatıyorum. yan yatarsam farkında olmadan burnumu yastığa gömerim diye :) ama minumum 1 ay öyle yatman faydalı bence. 6 ay yatılmalı diyenler de var
Uzun bir süre öyle yatayım bari.
Bir de anesteziyi kusmadım ben. tüm gün yarı uyur yarı uyanıktım. Dilerim bendeki etkisi de sadece bununla sınırla kalır.
Ay bunu duyduğum çok iyi oldu bende nie bu kadar gaz oluyor diyordum benimde tamponlar bugün çıktı ama alçı pazartesi çıkacakanestezi gaz çıkarma yoluyla atılıyomuş daha çok. doktor bir arkadaşım öyle demişti :):) bence de uzun bir süre dik yatmaya özen gösterin.
Şişliklerim 2 ayda indi şuan hiç farkedilmiyo kalsa bile bende ilk zamanlar çok beğenmiştim şimdi nefret ettim 3 aydaarkadaşlar merhaba ben 8 gun önce açık teknıkle burun estetiği oldum; doktorum burunda konka, kemik yamukluğu yanı ne ararsanız var dedı :) kemerım de vardı; morluklarım çok olmadı ve hızla ıyıleştım; agrı sızı hiç hissetmedım acaba burun uzerındekı şişlik ve yuzdekı ödemler ne kadar sürede dağılır? yeşil cay ıcıyorum faydasını da gördum lakın sabırsız olmak fena :)
Merhabalar yeni üyeyim bende ameliyat oldum 39.günüm ama vok korkularım var sorularım var yardımcı olun lütfenbir kısmını 7 gün sonra bir kısmını da 9 gün sonra aldı
Herkese merhaba.Bugun 19.gunumdeyım.Cıldımde,kaşlarımda ve gozumde asırı kuruma var.Alerjık reaksıyonlar meydana geldi.Boyle bır olay yasayan oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?