burun estetiği sonrası 1 ay deneyimleri.....

Benim sol burnum tıkalı açamadım bi türlü. Önerisi olan var mı? Sizde de böyle mıydı? 5. günümdeyim şu an.

Benim sol burnum tıkalı açamadım bi türlü. Önerisi olan var mı? Sizde de böyle mıydı? 5. günümdeyim şu an.

Canım 5.günde normal; bir taraf galiba daha problemli oluyor burun içi de sis olduğu için çok normal; benim 1.ayım doldu benim bile ara ara tıkanıyor

canım nasıl oldun sen, daha iyi misin ?
Çok şükür iyiyim, normale döndüm ama biraz önce hapşırdım ve kulak çubuğuyla burnumu temizledim. o sırada beyaz bir şey uzandı burnumdan. Bir baktım ip. tuttum gelmiyor da öylece duruyor. oldukça panikledim. sert de çekmedim hani yokladım. ama şimdi sanırım psikolojik olarak burnu acıyor. o ip ne olacak anlamadım

dikiş olmalı

Bu iyileşme süreci açısından kapalı teknik olsun istiyorum açık olanlar geç iyileşiyor...ama kapalının da riskleri olabiliyor işte :/

ahh canım geçmiş olsun iyi olmana sevindim. dikiştir diye düşünüyorum. ben etrafımda birkaç kez daha duymuştum dikişleri seninki gibi düşen

Dikiştir canım. Zaten incecik oluyor. Ben cımbızla sıkıştırıyordum ucunu ve kopuyordu :) Korkmana gerek yok. Burun için sen görmesen de dikiş doludur. iyileştikçe de düşüyordur. Bu iyi bir şey

Dikiştir canım. Zaten incecik oluyor. Ben cımbızla sıkıştırıyordum ucunu ve kopuyordu :) Korkmana gerek yok. Burun için sen görmesen de dikiş doludur. iyileştikçe de düşüyordur. Bu iyi bir şey

ahh canım geçmiş olsun iyi olmana sevindim. dikiştir diye düşünüyorum. ben etrafımda birkaç kez daha duymuştum dikişleri seninki gibi düşen

Doktoruma danışmayı düşündüm ama büyütülecek bir şey değilmiş neyse ki
Dikişler düşmüyor şimdilik ucu görünüyor. Bir de burun üstümde korkunç bir yağlanma var. Özellikle burun üstüme hiç dokunmamaya özen gösteriyorum. Çünkü önceden burun üstüm baya kare gibiydi. Ama zor bir süreçmiş. Gece uyurken elim çarptı burun ucuma. Herhalde uzun zamandır böyle bir acı hissetmemiştim. Küçük bir çarpma ama feci bir ağrı.
Yarın ilk kez okula gideceğim yeni halimle. Öğretmen arkadaşlar merak dolu mesajlar atıyor ama yüzümde değişen pek bir şey olmadı gibi. Eski burnum da fena değildi ama ah şu kusursuz olma sevdası

Kizlar 1. Ayimdan:) suanki halinden memnunum bundan sonra degisir mi acaba biraz daha sisliklerim var bu halini sevdim sanki :) doktorum 3 aydan once yorum yapamam dedi haftaya 1. Ay kontrolume gitcem bakalim ne yorum yapicqk bu arada kapali teknik oldum burun icinde bikac dikisim var galiba gelince alirim demisti doktorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-08-19-06-12~2.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 743
  • Screenshot_2016-02-08-19-09-05~2.webp
    21 KB · Görüntüleme: 701
  • IMG_20160208_135510.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 687

geçer geçer hepsi geçer. sen elini çarpınca acı duymuşsun, ben bir kez hafifce yorganı çarptım burnuma nasıl ağrımıştı. evet burnunda yağlanma normal. sen hiç elleme şimdilik. doktora gittikçe o temizler zaten. şimdi şiş olduğu için şeklini anlayamıyosundur. zamanla inş çok seversin burnunu

Sanirim ameliyay sonrasi ilk 1 sene oldukca dikkat etmek gerekli. ben burnumda inanilmaz bir gerginlik hissediyorum. konusurken sanki biri asagi dogru cekiyor. ayni zamanda ortodonti tedavim devam ediyor. biraz da dislegim. agzimi kapatinca cok geriliyor.

bendede o sorun oldu alçı alındıgında çok guzeldi fakat bantlar çıktıgında şişmişti doktor oturucak dedi ama yorumları okudm öyle yazıyor morelini bozma iyi düşünelm iyi olsun :)

Merhaba kızlarrrr. Ne olur bana da yardım edin. Ben geçen hafta çarşamba günü burun ameliyatı oldum. Aşırı derece de kemerli ve burun ucu düşük bi buruna sahiptim tabi nefes problemim de vardı. Tamponsuz açık ameliyat oldum 4. gün burnumun üstündeki alçı çıktı bandaj yapıldı 2 gün sonra da doktorum bandajı da çıkardı ama o bandajın çıkmasını hiç istemedim. Şimdi bandaj yok ama aşırı derece şiş ve burnumun üstündeki kemer hala duruyo kaş arasında da kemik çıkıntısı var kavisli değil dümdüz duruyo. psikolojim acayip bozuldu aynaya baktığımda eski burnum olsaydı diyorum. Bana akıl verin ne olurrrrrrrrrrrrrr azcık tecrübelerinize ve morale ihtiyacımm varrr

Merhaba kızlarrrr. Ne olur bana da yardım edin. Ben geçen hafta çarşamba günü burun ameliyatı oldum. Aşırı derece de kemerli ve burun ucu düşük bi buruna sahiptim tabi nefes problemim de vardı. Tamponsuz açık ameliyat oldum 4. gün burnumun üstündeki alçı çıktı bandaj yapıldı 2 gün sonra da doktorum bandajı da çıkardı ama o bandajın çıkmasını hiç istemedim. Şimdi bandaj yok ama aşırı derece şiş ve burnumun üstündeki kemer hala duruyo kaş arasında da kemik çıkıntısı var kavisli değil dümdüz duruyo. psikolojim acayip bozuldu aynaya baktığımda eski burnum olsaydı diyorum. Bana akıl verin ne olurrrrrrrrrrrrrr azcık tecrübelerinize ve morale ihtiyacımm varrr

henüz çok yeni. burnun şu an tamamen şiş. bende kavis olduğunu ben 3 ay sonra anladım. 1 ay sonraki hali bile dümdüz duruyomuş çünkü şişlikten.

Merhaba şuan son durumunuz nedir? Ben 16.günümdeyim. Bandajlıyken fındık gibi duran burnum bandajlar açıldıktan sonra patlıcana döndü Eğri duruyor moralim çok bozuk .sürekli aynaya bakıp foto çekiyorum. Piskopata bağladım Mutsuzum . Doktor telaş yapmayın bekleyin diyor ama Sizin durum nedir deneyiminizden bahsedermisiniz siz ve sizin gibi arkadaşlar

Merhaba son durumunuz nedir?

Muhtesem bie burnum var masallah diyeyim anlattiklarinin hepsini yaşadım 6.ayimdayim ben .bandajlar cikinca dehşete dusmustum suan ki halini hayal ble edemezdim hic tasalanma tatlim bandajliyken findik gibiydi diyorsun 4.aydan itibaren hakkaten findik gibi oluyor guven bana

canım resim var mı merak ettim:)

Selam
24 saat once kapali burun ameliyati oldum
Doktorum sabah tamponlari cikarip taburcu etti.. heyecandan bazi seyleri hatirlamiyorum.. goz cevrem inanilmaz kanladi ve sis.. soguk cay kompres yapmami söyledi.. internetten de kremleri felan okudum.. pamugu eve gelince ben cikardim.. krem sürdüm.. okyanus suyu ve krem hemen 1. Gun uygulanıyormuydu..
Tuzlu su ilk gun burnumun icini yakar gibi geliyor.. cekiniyorum.. ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…