burun estetiği sonrası 1 ay deneyimleri.....

hemen mi çıktı tamponlar? bence yakar çok yeni yaralar var burun içince sonuçta

burun kanalinindan kemik alinip genisletildi birde ucunu biraz kaldirdi.. hastaneden cikarken tamponu cikarip ufak bir pamuk takti.. sordum silikon takiyormussunuz benim olmayacak mi diye.. sen nefes alabiliyorsun gerek yok dedi.. gozlerde kanlanma yok ama beyaz ve ince tenli oldugum icin kan ve odem feci oturdu goz cevreme..
Ameliyat agrisi yok ama gözler feci şiş.. bundan sonrasi sabir.. ve bakim sanirim ..
Aradim doktoru.. denedim de okyanus suyunu kötü olmadi..
Teşekkürler arwenni

çok geçmiş olsun canım bend eyakında aynı şekilde ameliyat olacağım hem kemik aldıracağım hemde burun kanalım dar olduğu için genişletilcek. Sen nasıl oldun memnunmusun birde ielrleyen zamanlarda resim paylaşırmısın görmek istiyırum

iyi bari yakmamış :) geçmiş olsun inşallah sonuç da memnun eder seni güle güle kullan burnunu

Tesekkur ederim sana da Sağlıklı başarılı bir ameliyat diliyorum.. su ara kung fu panda gibiyim.. sonra bir ara gonderirim..

contractubex kullanan var mı dikiş izlerine ?ben 2gün önce başladım kullanmaya ama çok kaşıntı yapıyor kızarıyor
Siz ne kullanıyorsunuz ?

contractubex kullanan var mı dikiş izlerine ?ben 2gün önce başladım kullanmaya ama çok kaşıntı yapıyor kızarıyor
Siz ne kullanıyorsunuz ?
Tatlim alerji yapiyor demekki sana .ben kullandim izleri gercekten yok ediyor .daha oncede baska bir ameliyat izimde kullanmistim

Benim yüzümün şişliği tam anlamıyla 1 yıl sonra indi arkadaşlar. Ama arkadaşımın ödemleri 3 ayda inmişti. Kişiden kişiye değişiyor diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar. Bende ekimn 8 nde ameliyat oldum aslında burnumdan memnundum fakat S şeklinde kırık vardı ve nefes alamıyordum. 1 ay olmak üzere ameliyat olalı öyle cok morarmam ve şişme olmadı yüzümde olanda hemen indi zaten. Ama bana burun ucum çok sivri ve ucuna bilye kotmuşsun gibi görünüyor bütün şişliler acaba orayamı indi. Bir kaç kişide ucu şiş hala galiba gibi yorumlar yapımca moralim çok bozuldu açıkcası.. endişelenmek için erken bir zamanmı sizce cevap verirseniz çok sevinirimm

Çok normal canım burun ucundaki şişlikler en son iner endişe etme en geç 10 ay sonra bişey kalmaz :)

Evet ama ılk once goze gıtmeyı dusunuyorum.Bir anda gozum yanıp kanlanıyor ama 2 dk sonra kan gerı cekılıyor.Tuaf ama alerjık oldugunu dusunuyorum.Yarın gıdıcem bakalım nolcak
Benimde bir anda gözüm yanıyo yaş akıyor bir süre eevam ediyor geçiyor yarın doktora gidicem 10. Günüm onuda soracam sanada nedenini yazarm

merhaba cok gecmiş olsun ben de bir ay evvel buurn ameliyatı gecirdim uzerınden 1ay gecmesıne ragmen goz cevremde olusan morluklar halka seklınde ız olarak kaldı ve gecmıyor sızce kalıcı olma ıhtımalı var mı yesıl cay olayına ben de basladım InsaAllah sonuc alırız

arkadasım cok gecmıs olsun aynı olayı bır ay evvel bızatıhı yasamıs bırı olarak sana soyluyorum kesınlıkle kafana takma bandajlar cıkınca anı bır sısme olusuyor urunda ama zamanla gecıyor ınan kı ben de o kadar takmıstım kı ne olacak dıye ama gecıyor sen gonlunu ferah tut

Bandajlar çıkınca şişlik daha çok oluyo ilk zamanlar. Bugün 44.günüm burun ucum şiş. Gözlerin arasindaki bolum de şiş. Sabır deyip bekliyoruz.
arkadasım cok gecmiş olsun benım de bır ay oldu ama goz cevremdekı morluklar hala duruyor sız de de aynı sorun var mı acaba

arkadasım cok gecmiş olsun benım de bır ay oldu ama goz cevremdekı morluklar hala duruyor sız de de aynı sorun var mı acaba
Benim morluk çok olmadı olan geçti ama göz çevremde koyuluklar oluştu doktorumA sordum geçici olduğunu söyledi. Merak etme geçicektir

Merhaba, bir ay sonrasinda hala cok cok sis duruyor burun. Benim 2.5 ay oldu.. gungun o kadar farketti ki.. hala cok sis ama 1. Ayki kadar kesinlikle degil cok gergin asiri sis odemlo odemli duruyordu. Yani endise etmeyin.

Merhaba, bir ay sonrasinda hala cok cok sis duruyor burun. Benim 2.5 ay oldu.. gungun o kadar farketti ki.. hala cok sis ama 1. Ayki kadar kesinlikle degil cok gergin asiri sis odemlo odemli duruyordu. Yani endise etmeyin.
Umarım öyledir benim burun ucum dışında diğer yerler şiş değil böyle bütün şişlik burun ucunda toplanmış gibi ve burnum hiç kalkık durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…