- 31 Ocak 2017
- 442
- 428
- 103
- Konu Sahibi Leblebici1
-
İlk ay böyle oluyor özellikle bandaj ve atel çıktıktan sonra serbest kalan burun coşuyor ..kaşların arası bile şiş oluyor , üst dudak gergin oluyor .Bunları hepimiz yaşadık . (Albümüme bakabilirsiniz )Arkadaşlar dün burun estetiği ameliyatı oldum ama psikolojim çok bozuk burnum çok kalkık olmuş ve şuan çok şiş domuz burnu gibi yarın silikonlar alınacak sizce burnum zamanla iner mi?
Ayni seyleri yasiyoruz leblebici1. Dun bandajlar cikti yemin edrrim kendime bakmaya korktum.henuz 5 gun olduBurnunuz çok olmuş ve size çok yakışmış
İnşallah dediğiniz gibi olur yanaklarda ödemden şişince tam fareye benzedim insan korkuyor doğal olarak:)
Insan hic gecmeyecek saniyo nr kadar burdan okusa daBurnunuz çok olmuş ve size çok yakışmış
İnşallah dediğiniz gibi olur yanaklarda ödemden şişince tam fareye benzedim insan korkuyor doğal olarak:)
Sisliklerin hizli inmasi icim birdey yaptiniz mi brn maydonuz suyu .iceyim diyorum hergunİlk ay böyle oluyor özellikle bandaj ve atel çıktıktan sonra serbest kalan burun coşuyor ..kaşların arası bile şiş oluyor , üst dudak gergin oluyor .Bunları hepimiz yaşadık . (Albümüme bakabilirsiniz )
Bir ay sonra yavaş yavaş normale dönecek ..tümüyle şekil alması bir kaç ayı bulur ama ilk aydaki abartılı durum gün geçtikçe azalıyor .
Sisliklerin hizli inmasi icim birdey yaptiniz mi brn maydonuz suyu .iceyim diyorum hergun
Ben de ameliyat olacagım çalışıyorum ben öğretmenim o yuzden en fazla 15 gun rapor almayı dusunuyorum o zamana kadar inmez mı şişlikler morluklar sizce. Yeterli degil mı on bes gun acaba .tabiki özelden atabilirsiniz bekliyorum malesef illa ki zaman diyorumzamanla anca oturuyor burun şuan hamur gibi burun zamanla sertleşip şeklini alıyor
Yuzunun sisligi ve morluklar icin yeterli.Ben de ameliyat olacagım çalışıyorum ben öğretmenim o yuzden en fazla 15 gun rapor almayı dusunuyorum o zamana kadar inmez mı şişlikler morluklar sizce. Yeterli degil mı on bes gun acaba .
Kesinlikle inecek eğer bilerek kalkık istemediyseni. Benimkide aşırı kalkıktı kriz geçircektim şuan tam istediğim gibi hafif kalkık burun deliklerim artık görünmüoArkadaşlar dün burun estetiği ameliyatı oldum ama psikolojim çok bozuk burnum çok kalkık olmuş ve şuan çok şiş domuz burnu gibi yarın silikonlar alınacak sizce burnum zamanla iner mi?
Ne kadar oldu ameliyat olali :) benim de burun deliklerim gorunuyor duz bakinca ama gittikce inecegini biliyorum ne kadar surer onu merak ediyorum sadeceKesinlikle inecek eğer bilerek kalkık istemediyseni. Benimkide aşırı kalkıktı kriz geçircektim şuan tam istediğim gibi hafif kalkık burun deliklerim artık görünmüo
Bantlar da burnu biraz kalkik gosteriyor. Ve gittikce inecek zaten. O kadar zahmetle ameliyat olup dusuk burun olmasindan iyidir oyle dusunun. Yoksa ben de kalkik sevmiyorum ve belirtmistim doktoruma da. Umarim kisa surede oturur burunlarimiz ne diyimOf benımde aynı şekilde burun deliklerim gozukuyor domuz burnu gibi cok pişmanm ne zamana duzelıcek bandajlarm cıkmadı daha hic cıksn istemiyorm
Ay aynı bende kesinlkle kalkık olmasın dedim şpk oldm sen nezaman ameliyat oldunBantlar da burnu biraz kalkik gosteriyor. Ve gittikce inecek zaten. O kadar zahmetle ameliyat olup dusuk burun olmasindan iyidir oyle dusunun. Yoksa ben de kalkik sevmiyorum ve belirtmistim doktoruma da. Umarim kisa surede oturur burunlarimiz ne diyim
Benim bugun tam 15 gun oldu bantlarimi cikardiAy aynı bende kesinlkle kalkık olmasın dedim şpk oldm sen nezaman ameliyat oldun
Bnim 1 yıl olcak ama şöyle söylim. 5 temmuzda ameliyat oldum tamponlar alınmadan önce çok kalkıktı. Dışarı çıkmam diyprdum. Ama 15 gün sonra falan çıktım. İndi yaniNe kadar oldu ameliyat olali :) benim de burun deliklerim gorunuyor duz bakinca ama gittikce inecegini biliyorum ne kadar surer onu merak ediyorum sadece
Canım inecek o. O görüntü çok korkunç biliyprjö ama geçici. Burun oturuyor yüze alışıysun. Benimkide öyleydi şuan kimse farketmiyor1 hafta oldu ameliyat olalı. Dün atellerim çıktı. Aşırı kalkık ve yüzüme göre çok kısa kalan bir burun. Burun ve üst dudak arası aşırı gergin. Üst dudağımı kullanamıyorum bile. Benim gibi olup daha sonra burun kalkıklığı normale dönen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?