Burun estetiği sonrası burun çok.kalkık ve şiş olması

Merhaba nasıl oldu burnunuz düzeldi mi benim bugün 8.gun çok kalkık nasıl insan içine cikacagim

Bende ameliyat olali üc hafta oldu üst dudagim bi tuhaf dediginiz gibi ayni domuz burnu gibi doktorumada özellikle belirtmistim dogal bi burun istiyorum diye insallah gecer benimde moralim cok bozuk.

Merhaba
Çok olmuş bunu yazalı ama benimde durumkö aynı 7gğn oldu burnum yüzüme göre hem kalkık hem kısa kalmış. Doktor düzelcek diyo ama bana imkansız geliyo senin nasıl oldu bana yardımcı olurmusun

Merhaba ben de 15 gün önce burun estetiği oldum kalın derili ve yuvarlak bir burnum vardı, doktorum fazla küçülmeyip incelmeyeceğini söylemişti zaten ama dediğiniz gibi bantlar çıktıktan sonra her gün daha fazla şişmeye başladı şuan resmen paylaço gibiyim özellikle burnumun ucu aşırı şiş ve yuvarlak. Bu durum normal midir şişliğin inme hızını arttırabilir miyim masaj yaparak tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz benimle çok ihtiyacım var kendimi çok kötü hissediyorum çünkü

Düzeldi mı lütfen cevap verin bnimde öyle oldu çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…