Bende 1 hafta önce revizyon ameliyatı geçirdim.Tamponlarım ilk gün çıkarıldı daha rahat nefes almam için ama değişen hiç birşey olmadı.Genede ağzım açıkta bir hafta geçirdim. Ameliyatın en iyi kısmı, ameliyat öncesi ve sonrası kullandığım hapların sayesinde hiç bir şişme ve morarma olmamasıydı. Doktorum bana yüzümün 48 saat içinde maximum şişeceğini ve moraracağını söylemişti ama olmadı.Gayet rahat bir ameliyat sonrası dönem geçirdim.Benim sıkıntım açık yapılan ameliyatın burun ucunda bıraktığı izler ve burun deliklerimden birisi ötekisinden büyüklük olarak farklı olması. Şuanda acaip bir stress altındayım. Açık ameliyat olan arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını bekliyorum.İzler kalıcı mı? ne kadar zamanda geçiyor?
Çok güzel olmuş canım ben çok beğendim kavisi falan çok hoş yaa :) inşallah daha da güzel olur. Maşallah kendin de çok güzelsin.
benim de çok genişti ilk günlerde hatta yuvarlaktı sanki. ama en fazla 3-4 gün sürdü bu durum.
Çevrendeki insanların söyledikleri olumsuz şeyleri dikkate alma bence. bende senin gibi deliklere takmıştım.Şuanda 7. gündeyim ve deliklerim daha simetrik gözüküyorlar. Gördüğüm kadarıyla çok güzel bir ameliyat olmuş. çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, ben de büyük delik deyince cidden büyük sanmıştım, kedi kıçını görmüş yara sanmış hesabı seninki, daha üç günlük bu burun ve yine de çok güzel görünüyor valla şişleri inince nasıl olur hesap edemiyorum, güle güle kullan :)
canim burnun cok guzel gorunuyor 3 gunluk olmasina ragmen cok sirin bisey olmus
hic morarmamis hayret ettim doktorun kimdi
morluk ilk gun varmiydi?
ama cok guzel gorunuyor korkma acilsin super burun cikacak ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?