burun estetigi sonrası burun delikleri

burun amelıyatında burun delıklerıne de bı seyler yapıyorlalr mı yanı buyutup kucultme gıbı yoksa ellemıyorlar mı hıcc??

burun amelıyatında burun delıklerıne de bı seyler yapıyorlalr mı yanı buyutup kucultme gıbı yoksa ellemıyorlar mı hıcc??

yapıyorlar canım benim ki biraz daha küçültülmüş mesela :)

selam benımde 6.gunum doktoruma sorucam sormayı unuttum..burun delıklerımın şeklı ve oranı eşit degıl kafama taktım bu saate kadar uyuyamadım

konunun devamı gelmemiş ama ben de yeni ameliyat oldum 3. gün, aynı sorunu yaşıyorum şuanda. sol burun deliğim sağdakine göre çok daha büyük ve eski haline göre ise kocaman. sizin burnunuz düzeldi mi moralim çok bozuk lütfen bi yardımmm :84:

benımde burun delıklerımde asımetrı war ama buyukluk farkı deıl sorun,sag burun kanadım bıraz yukarı cekık ve bu yuzden moralım cok bozuk..benım de 17.gunum ve odemden mı hıc bılmıorum umarım oledır ama bıkac estetık olmus arkadasım kalıcı olabılır de olmayabılır de dedı..kalıcı olma ıhtımalını dusunmek bıle ıstemıorum

benim de öyleydi ve düzedmedi. daha beter old uhatta.

burun delıgının bırının buyuk bırının kucuk olması cok normal kızlar,amelıyat sonrası herkezde boyle cunku odem herıkı tarafta esıt toplanmıyor normal olarak bı asımetrı oluyor..pekı burun kanadında asımetrı olan war mı benım sag burun kanadım sola gore bıraz yukarıda bu problemı olan war mı hıc,kalıcı olıcak dıe cok korkuorum lutfen yardım kızlar

bu arada demek ıstedıgım burun delıgındekı asımetrılık odemden dolayı gecıcı ama tek burun kanadındakı cekme kalıcı olabılır mı war mı boyle sorunları olan,deneyımlı arkadaslar bıraz yardımcı olurlarsa sevınırım suan 17.gunum bu arada,odem var ama tek burun kanadının yukarda olmasının odemle ne alakası olabılır ki?? lutfen gecsın lutfen

arakadaslar videolari izledim icim gecti bayginlik gecirecektim ameliyati izlerken davar keser gibi kesiyorlar yaaa ooffff

çok küçükler sinirim bozuldu daha alçı var 7. gün acaba şişten mi küçükler büyürler mi olmadı valla burnuma pamuk sokup dolaşcam genişlesin.teki de yamuk ama yamukluktan ziyade küçüklüğü takıyorum.

Benım de ılk baslarda kucuktu ben o halını sevmıstım gercı ama sımdılerde ılk halıne gore buyudu biraz.. bence şişliklerden dolayı kucuk gorunuyor.. özellıkle burnunuzun ıcı şişse daha da küçük görünüyor.. takmayın kafanıza zamanla düzeliyor burun

sagol canım ucu da cok kalkık duruyor aşırı değil ama benim isteğime çok kalkık doktor alçıdan ve şişlikten o 3 aya inecek diyor, umarım iner :/ delikler büyümezse valla pamuk tıkarım büyür caresi varmış gibi geliyor onun

Merhaba,

Burnum büyük ve kemerli Doğal bir burun olsun istiyorum. Kime ameliyat olmalıyım? Sen ameliyatından memnun musun?

Şimdiden teşekkürler

benim burun deliklerim de farklı biri küçük ve yamuk diğeri büyük oval :/ geçer dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…