burun amelıyatında burun delıklerıne de bı seyler yapıyorlalr mı yanı buyutup kucultme gıbı yoksa ellemıyorlar mı hıcc??
selam benımde 6.gunum doktoruma sorucam sormayı unuttum..burun delıklerımın şeklı ve oranı eşit degıl kafama taktım bu saate kadar uyuyamadımBende 1 hafta önce revizyon ameliyatı geçirdim.Tamponlarım ilk gün çıkarıldı daha rahat nefes almam için ama değişen hiç birşey olmadı.Genede ağzım açıkta bir hafta geçirdim. Ameliyatın en iyi kısmı, ameliyat öncesi ve sonrası kullandığım hapların sayesinde hiç bir şişme ve morarma olmamasıydı. Doktorum bana yüzümün 48 saat içinde maximum şişeceğini ve moraracağını söylemişti ama olmadı.Gayet rahat bir ameliyat sonrası dönem geçirdim.Benim sıkıntım açık yapılan ameliyatın burun ucunda bıraktığı izler ve burun deliklerimden birisi ötekisinden büyüklük olarak farklı olması. Şuanda acaip bir stress altındayım. Açık ameliyat olan arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını bekliyorum.İzler kalıcı mı? ne kadar zamanda geçiyor?
konunun devamı gelmemiş ama ben de yeni ameliyat oldum 3. gün, aynı sorunu yaşıyorum şuanda. sol burun deliğim sağdakine göre çok daha büyük ve eski haline göre ise kocaman. sizin burnunuz düzeldi mi moralim çok bozuk lütfen bi yardımmm :84:
çok küçükler sinirim bozuldu daha alçı var 7. gün acaba şişten mi küçükler büyürler miolmadı valla burnuma pamuk sokup dolaşcam genişlesin.teki de yamuk ama yamukluktan ziyade küçüklüğü takıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?