P Pentin12 Z Zazie F fSevinc kızlar moralinizi bozmak istemiyorum ama eğer fotodaki gibiyse kıkırdak kayması olmuş gibi benziyor benim arkadaşıma da aynısı oldu oda şiş diye bekledi bekledi inmedi bi türlü hatta burun sırtı ikiye ayrılmış gibiydi ellediğinde düz değildi yani. Doktor masaj verdi ama sanırım lokal anesteziyle tekrar yerine yerleştirecek onu. Burun sırtına koyduğu yapay kıkırdak aşağı kaymış. Burun ucunun tam üstü yani burun sırtıyla ucu arasında
P Pentin12 Z Zazie F fSevinc kızlar moralinizi bozmak istemiyorum ama eğer fotodaki gibiyse kıkırdak kayması olmuş gibi benziyor benim arkadaşıma da aynısı oldu oda şiş diye bekledi bekledi inmedi bi türlü hatta burun sırtı ikiye ayrılmış gibiydi ellediğinde düz değildi yani. Doktor masaj verdi ama sanırım lokal anesteziyle tekrar yerine yerleştirecek onu. Burun sırtına koyduğu yapay kıkırdak aşağı kaymış. Burun ucunun tam üstü yani burun sırtıyla ucu arasında
Valla bilmiyorum canım ama eğer öyleyse ne güzelmiş. Ama o şişliği doktoruna sor. Arkadaşıma doktoru burun ucundan alnına doğru hafif bastırarak masaj yapmasını söyledi baş parmağıyla yukarı doğru ittirmek gibi geri yerine gider diyor. Ayrıca bir sene oldu o ameliyat olalı şişi iner diye beklemişti ama inmedi malesefAslinda bende oyle dusundum yarin 3u haftama gircem ve kendim bant yapistiriyorum fakat bandi cikardiktan sonra 5/10 dakka sahane gozukuyor ama sonrasinda on tarafi geri sisiyor ve sanki burun ucum dusuyor gibi acaba bandi 8 hafta boyunca taksam burnum oyle kalir mi ki diye dusunuyorum bir yerde okumustumda.. Burun ucunu havada tutuyormus ve odemleri indiriyormus.. Sizce devam etsem mi bant takmaya?
Bence de sorum var. Ucuna iğne yaptı doktor, bi de bi sprey kullanmamı istedi içi için, ama henüz bir gelişme olmadı. Çok mutsuzum.
Merhaba benim de burnum aynı sizinki gibi. Şimdi nasıl düzeldi mi sorununuz.Ekledim, umarım görünüyordur.
benim 1 sene doldu 3. ayında falan öyle bişey hissettim bekleyelim dedi bekledik geçmedi revizyon olcam törpü yapcak
Buyur dinliyorumMerhaba size mesaj atmak istedim olmadı aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz
Mesaj atamadım foto atacaktımBuyur dinliyorum
Mesajı kapatmıştım açayım tekrar atMesaj atamadım foto atacaktım
Attım mesaj teşekkür ederimMesajı kapatmıştım açayım tekrar at
Benim de 39 gunluk burnum o sekilde sis ucu ekstradan oteki yerlere gore o kadar sis ki sisler inince orada hala odem kalacak diye cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?