Burun estetiği sonrası burun ucunda şişlik?

Pentin12

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
26
3
6
29
Ameliyat olalı tam 40 gün oldu fakat burun ucumun çok az gerisinde hafif bir çıkıntı var. Şişlik gibi duruyor. Yaklaşık 2 haftadır fark ettiğim bir şey. Sizce geçer mi? Ödemler ve şişlikler en son burun ucunda geçiyormuş diye duydum ama görüşlerinizi almak istedim.

Bende en son burun ucu diye duydum Benimde 15 gün oldu. Bu burun ucunun top gibi şiş hali ne zaman düzelip normale girer?Ön profilden aşağıdan kötü duruyor. Birde şişler inince burun düşüyor mu biraz onu merak ediyorum bende

Benim sırtında bir sorun yok ama burun ucunda var gibi. Yandan bakınca ucunun biraz gerisinde hafif yukarıya doğru bir kavis görüyorum, umarım geçer zamanla. İlk 3 ay bu tarz görüntüyü bozan şişlikler olması normal diye duymuştum. Bekleyip görücez o zaman

Benim de ucu sis one dogru sanki.. Toparlanaak die hayal ediyorum..

Burun ucu en son iyileşen kısım ama gerçekten dokunduğum zaman sanki kemik gibi geliyor. Hani burun ucumun bir tık gerisinde bir yerde kemik varmış gibi görünüyor. Şişlik gibi bir şey var. İlk sargılar çıktıktan sonra yoktu gibi. Bunun gibi şeyler yaşayanlar varsa bilgilendirirse hepimizin içi rahatlar.

2.5 aylık burnumun ucu hala uyusuk ve şis ama panik yapmayin burun kökü 3 ayda sırtı 6 ayda ucu ise tamamen 9 ayda iniyomus sabırlı olmak lazım

benim 1 sene doldu 3. ayında falan öyle bişey hissettim bekleyelim dedi bekledik geçmedi revizyon olcam törpü yapcak

benim 1 sene doldu 3. ayında falan öyle bişey hissettim bekleyelim dedi bekledik geçmedi revizyon olcam törpü yapcak

Burnunun neresinde hissettin bunu? Doktorunun açıklaması neydi peki? Sonuçta ameliyat bu kolay iş değil. 1 defada neden hallolmuyor ki. Umarım bana gerek kalmaz. Çok ağır geçti çünkü benim için.

Burnunun neresinde hissettin bunu? Doktorunun açıklaması neydi peki? Sonuçta ameliyat bu kolay iş değil. 1 defada neden hallolmuyor ki. Umarım bana gerek kalmaz. Çok ağır geçti çünkü benim için.
Neresinde yani burun kemiğinin üstünde sağ tarafta orası daha bi yüksek kaldı ilk zamanlar bişe yoktu beğenmiştim 3. ayında falan ferkettim çok taktim çok oynadım galiba doktorla görüştüğmüzdede 1 sene dolsun bu nasıl kalmış falan diye şaşırdı orayı törpülücem dedi kasımda törpü yapcak ilki gibi kemik kırma olmıcak o yuzden daha kolay geçer dedi ama bilmiyorum para almıcak törpületcem mecbur benimde sinirim bozuk ama napayım bazen 3 4 ameliyat oluyolar bile dedi

Benim de bir sene olmasına rağmen geçmedi. Hatta burnumun ucunda resmen şekil bozukluğu var artık. Çok moralim bozuk.

Merhabba benim cok buyuk bir sorunum var sanki.. Bugun tam 15 gun oldu ameliyat olali fakat burun ucumda halen eski sislik ayni yerde duruyor sanki tek havaya kaldirilmis gibi sertte degil yani sabahlari kalktigimda baya sert ve baya bir sis oluyor sonradan masaj ettigimde yumusuyor sanki hava var orda ve o sis hic bi sekilde gitmiyor ayni eski yerinde duruyor bu normalmidir? Sizin sislik resimlerinizi gorebilirmiyim? Bende yukliyecem simdi? Lutfen ben bu sise hic anlam veremiyorum normale benzemiyor bu sis

Ekledim, umarım görünüyordur.

aynisi tipatip ayni yerde bendede sis var bide onden bakinca daha bir kotu gozukuyor doktorum bu sis inecek diyor fakat ameliyat olmadan once ayni sis orda vardi ve tekrardan ayni sis duruyor resmen onden resim cekinemiyorum bi tarafi bi taraftan daha sis yamuk gozukuyor insallah iner diye umit ediyorum

Ayni bende de var. Iyulun 1i amel olundum. Vbyrnumun tam ucunda boynuz gibi 2 tane cikinti var. Profilden boynuza benziyir. 3 ay 1 hafta oldu

Bende 1 tane var. burun ucunda tam orta kısımda. birkaç ay sonra kontrole gidicem. Umarım zamanla oturur.

P Pentin12 Z Zazie F fSevinc kızlar moralinizi bozmak istemiyorum ama eğer fotodaki gibiyse kıkırdak kayması olmuş gibi benziyor benim arkadaşıma da aynısı oldu oda şiş diye bekledi bekledi inmedi bi türlü hatta burun sırtı ikiye ayrılmış gibiydi ellediğinde düz değildi yani. Doktor masaj verdi ama sanırım lokal anesteziyle tekrar yerine yerleştirecek onu. Burun sırtına koyduğu yapay kıkırdak aşağı kaymış. Burun ucunun tam üstü yani burun sırtıyla ucu arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…