Burun estetiği sonrası gözlük kullanımı

betty_berry

Before talk, listen...
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
667
535
123
Ameliyat olan arkadaslar birşey sormak istiyorum.Ameliyattan ne kadar süre sonra gözlük kullanmaya başladınız yada doktorunuz ne zaman kullanmanızı önerdi?
Benim doktorum 1 sene gözlük takmak yasak dedi.1 sene çok fazla geldi bana.
Tabiki doktorun önerisine uyacağım ama bir an önce güneş gözlüğü takmak istiyorum ben.hayatım boyunca hiç takamadım, çünkü burnumu takıntı yapmıştım ve gerçekten de kötü bir görüntü oluyordu yani kısacası yakışmıyordu gözlük.
Ama yeni buruncuğumla birlikte artık sabırsızlanmaya başladım. Mayıs sonunda ameliyat oldum.Hadi bu yaz geçti de, gelecek yaza kadar beklemek zor geliyor. Gerçi bu kadar yıl burnum için beklemişim, 1 sene daha beklerim ama.
Sizler ne düşünüyorsunuz, doktorlarınızın verdiği süre ne kadar? Acaba benim burnumda yapılan işlemlerden dolayı mı bu kadar uzun bir süre verdi doktor.Anlamadım.kafamçokkarıştı

valla bana iki ay sonra takabilirsin demisti ama bana iki ay cok erken geldigi icin takmadım, sadece söyle bir nasıl duracak acaba diye taktım sonra hemen cıkardım o kadar ben bir seneden önce takmam sanırım, zaten artık yaz da geciyor bir dahaki yaza nasipse :)

ya evet benimde böyle bi sorunum var doktora sordum en az 3 ay takma dedi
güneş gözlüğü için zaten hayatta takmam ama uzağı göremiyorum ve şöle çerçevesiz hafif bi gözlük kullanamazmıyım dedim şimdi beklemelisin dedi

benim doktorum 3 ay sonra günde bir saat falan takabilirsin dedi ben gözlük kullanmak zorundayım astigmatım olduğu için ama bende beklicem çünkü normalde bile ameliyatsız burunlarda iz yapıyor birde bizimki çok hassas bence beklemek en iyisi ama günde bir saat ara ara takmaktan bir sorun çıkacağını sanmıyorum
yerimseniben

valla ben kullanmaya başladım güneş gözlüğümirmirmirmir ama takınca çokta güzel durmuyo açıkçası şişlikler olduğu için yamukmuş gibi duruyor :1shok:

bana doktorum 3ay sonra kullanabilirsin dedi az kaldı ama sanmıyorum kullanmam lens takarım bende =) gözlükte seneye artık cesaret edemem

ben iki ay olmadan takmaya başladım,doktorum sık sık yerini değiştirerek takabilirsin demişti,,ben çok erken başlamışım bişey olurmu acep :bbo:

masummasalım sende kırık olmadıgı icin bir sey olacagını sanmıyorumm tatlım

benimde ameliyat sonrasi korkum bu daha ameliyat olmadim ama ameliyat sonrasi gözlüksüz nasil görcem diye bi telas icindeyim suan uzagi göremiyorum e lenste her saat takamiyorum gözlerime rahatsizlik veriyo napcaksam CADIARZU

canım mecburen lens takacaksın yada körkör dolaşacaksın.En az 3 aydan önce kullanılmıyo gözlük,benim 5buçuk ay oldu hala takmıyorum nolur nolmaz diye.

haklisin cnm bende bi ameliyat oluyumda takmicam artik ama her saat lens takilmiyo belli bi süreden sonra resmen gözlerimi yakiyo artik bikiyo insan aman ameliyat oluyumda artik gözlügümü elimle tutar bakarim etrafa yeterki burnum düzelsin:roflol:

ya bu arada 3 ay takmamak lazim deniliyo ama gözlük estetiksiz burunlarda bile iz yapiyo 3 ayda sonucta burun tam oturmuyo iz yapmazmiki?

1 yıl 3 ay vs gibi mesajları okuyunca şaşırdım açıkçası. acaba doktorlar geride bıraktıkları iskelete mi güvenmiyorlar :)

bizim hastalarımız 2 hafta içerisinde takmaya başlıyorlar.. çok ağır kemik gözlükler olmadığı sürece bence gözlük takmanızda bir problem yok. tabi ki herkesin burnunun durumunu en iyi kendi doktoru bilir :)

Banada takma dedi ama bi sürede vermedi. Bende güneş gözlüklerimi takmak istiyorum artık :) Ama korkuyorum şekil bozukluğu olur diye. 3 boyutlu sinemadaki verilen gözlükleri bile elimde tuttum öyle izledim kaydirigubbakcemile3

ben 6 ay bitti kontrole gittiğimde sordum takabilirsin demişti takmıştım bu yaz çok sıcaktı güneş gözlüksüz zaten haziranı geçirdim temmuzda başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…