Simdi biz naneyi yemedik miSesli mesaja hayır
Burda açılacak konuları düşünebiliyor musunuz? tam 2 saat konuşurlar artık. Kabus gibiBu arada ses kaydı açıkken telefonda dolanabilmek güzel bence
Sağlam yedikSimdi biz naneyi yemedik mi
5 dk dinleyebildiniz mi? Ben 15 sn dinledim de...5 dk'dan sonra sıkıldım lafı çok uzatmışsın, 10 dk daha dinleyemezdim kendi adıma. Burnunun resmini atsan yüzünü gizleyerek belki güzel olmuştur senin gözün alışmadığı için garipsiyosundur
Basta cok kotuyum diyordu sonra 13 dk filan sardirdim ayni seyi diyordu5 dk dinleyebildiniz mi? Ben 15 sn dinledim de...
Başka bir konusu daha var, oraya fotoğraf eklemişti. Çok fazla yorum gelmeyince böyle yaptı sanırım. Dikkat çekti ama kayda değer yorum gelmiyor bu sefer deBasta cok kotuyum diyordu sonra 13 dk filan sardirdim ayni seyi diyordu
Öncelikle geçmiş olsun. Böyle ses ekleme özelliği ne zaman geldi bilmiyorum ama süper olmuş.
Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Bdv'de düşünemedim.valla ben sesli mesaj olayına çok sevindim :) çünkü bazen insan yazarak kendini iyi ifade edemiyor. Tonlama, konuşma tarzı çok önemli.
Hatta bir kaç hafta önce keşke böyle bir imkan olsa demiştim:)
TeşekkürlerKazen
Bu konuda fotoğraflar var merak edenlere.Burun estetiği oldum bundan 2 buçuk ay önce burnum yüksek kemerli eğri yamuk büyük ve kalın deriliydi. Doğal bir burun istemiştim evet ama önden nerdeyse hiç karışmamış çok üzgünüm bu benim hayalimdi hep bu günü bekledim. Burun deliklerim hala büyük ve burun kanatlarım hala geniş. Daha 3.ay kontrolüne gitmedim. Revizyon istiyorum birdaha ameliyat olabilirim bunu göze alabilirim ama param yok en kötüsüde bu kadar para biriktirdim öğrenciyim birdaha para bulamam ben. özel hastanede oldum revizyon ameliyat ücretli mi aynı doktora? Burnumu beğendim ama önden geniş ve yandan hala biraz kemer var gibi sizce nasıl? burnumun önceki halinide atabilirim isterseniz? Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile
ben daha çok keklenmiş hissettim, ,biz yıllardır en aktif halimizle bilmezken bir anda genele gelen bir bildirimle konuyu yeni üye tarafından öğreniyoruz hemde yöneticinin bile haberi yok allah allah çok enteresan,En çok bundan bizim haberimizin olmayısı ama yeni üyenin ses kaydı ile konuya girişi.
Bir an kendimi çok cahil hissettim.
Valla kavga esnasında kaos yaratır gibi sanki bilemedim.ben daha çok keklenmiş hissettim, ,biz yıllardır en aktif halimizle bilmezken bir anda genele gelen bir bildirimle konuyu yeni üye tarafından öğreniyoruz hemde yöneticinin bile haberi yok allah allah çok enteresan,
eğer pr çalışması yapsam mükemmel bir yol olurdu yeni üye biriyle tanıtım yapmakneyse ...
senelerdir buraya ses kaydı gelmeli bas konuş özelliği gelmeli diye 9489484 konuya yazmışlığım var ben sevindim akıllardaki en önemli soru adabıyla kullanılır mı
Tanınmamak için ayrıntı bile yazmıyor çoğu kişi . Bi de ses atmakBdv'de düşünemedim.
İçim ürperdi.
Bir de tanınma korkusu
ses değiştirme programı kullanarak anlatabilirizTanınmamak için ayrıntı bile yazmıyor çoğu kişi . Bi de ses atmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?