Burun estetiği sonrası hayal kırıklığı (sesli)

Vallaha dinleyemedim de çok geçmiş olsun.
Başından az buçuk dinledim anca. Ama şeyi anlamadım çocukluktan beri nasıl istiyorsunuz çocukken herkesin burnu güzel. Kemer yok. Büyüklük yok.

Merhaba burun kemeri fazla alınsaydı inanın daha kötü olabilirdi. Benimkinin fazla alındığını düşünüyorum ve önden garip duruyor sadece burun ucum var gibi.

Gittiğin yerin ismi nedir keşke öyle bir yere gitseymişim yani, inan mutsuz olduğun şeyler beni mutlu edebilirdi :)

Zamanla görüşünün değişeceğini düşünüyorum. Umarım mutlu olursun.

Öncelikle geçmiş olsun. Böyle ses ekleme özelliği ne zaman geldi bilmiyorum ama süper olmuş.

Foto atabilirmisiniz merak etdim acikcasi

valla ben sesli mesaj olayına çok sevindim :) çünkü bazen insan yazarak kendini iyi ifade edemiyor. Tonlama, konuşma tarzı çok önemli.
Hatta bir kaç hafta önce keşke böyle bir imkan olsa demiştim:)
Teşekkürler Kazen

Bdv'de düşünemedim.
İçim ürperdi.
Bir de tanınma korkusu

Bu konuda fotoğraflar var merak edenlere.

Konu sahibi sizi anlıyorum o kadar emek sonucu para biriktirip elinize hiçbir şey geçmemesi çok kötü bir travma olmalı. Ben de bundan yıllar önce estetik ameliyat olmuştum ama doktorumu şehrin en iyisinden seçmiştim. Bence psikolojinizi toparlayın, okul bitince işe girin, maaşlarınızdan biriktirerek gerçekten çokkk iyi bir doktora ikinci ameliyatı olun. Çok geçmiş olsun.

En çok bundan bizim haberimizin olmayısı ama yeni üyenin ses kaydı ile konuya girişi.
Bir an kendimi çok cahil hissettim.
ben daha çok keklenmiş hissettim, ,biz yıllardır en aktif halimizle bilmezken bir anda genele gelen bir bildirimle konuyu yeni üye tarafından öğreniyoruz hemde yöneticinin bile haberi yok allah allah çok enteresan,

eğer pr çalışması yapsam mükemmel bir yol olurdu yeni üye biriyle tanıtım yapmak neyse ...

senelerdir buraya ses kaydı gelmeli bas konuş özelliği gelmeli diye 9489484 konuya yazmışlığım var ben sevindim akıllardaki en önemli soru adabıyla kullanılır mı

Valla kavga esnasında kaos yaratır gibi sanki bilemedim.
Sesli dert anlatma kısmı ilginç geldi.
Şimdi ağlarken anlatsa ben dinlerken oturur ağlarım mesela.
Of ne bileyim hep bdv üzerinden düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…