Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Cok guzel burun. Sadece yapilmiş gibi durmuyor. Dogal duruyor. Kavis vermemisburnumun durumu bu işteherkes dürüst olabilir gerçekten sizce nasıl? olmuş mu olmamışmmı şuan kötü görünüyor. Bence kemere biraz dahs girip kanatları biraz dahs küçültwbilirdi burun deliklerini falsn. Szice? isterseniz önceki halinide atarim. amelşyat olalı 2,5 ay oldu hala şiş evet.
Ben de dplgu yaptirdim kavis vermeye calisti. Ama kisa surede kaliyor burundaDolguymuş mesela bu instada buldum çok iyi değil mi
Eki Görüntüle 3176401
kesinlikle haklısınKedinin güzelliği halis mi???
Bu arada ben burnunu beğendim en azından çoğunun burnu gibi ben estetikliyim diye bağırmıyor gayet doğal. Septum biraz aşağıda fakat ödemden dolayı sanırım, çünkü dikiş ordan atılıyor. Ben beğendim çok istersen ilerde revizyon yerine dolgu ile düzelttirebilirsin bence
ben daha çok keklenmiş hissettim, ,biz yıllardır en aktif halimizle bilmezken bir anda genele gelen bir bildirimle konuyu yeni üye tarafından öğreniyoruz hemde yöneticinin bile haberi yok allah allah çok enteresan,
eğer pr çalışması yapsam mükemmel bir yol olurdu yeni üye biriyle tanıtım yapmakneyse ...
senelerdir buraya ses kaydı gelmeli bas konuş özelliği gelmeli diye 9489484 konuya yazmışlığım var ben sevindim akıllardaki en önemli soru adabıyla kullanılır mı
Bende ameliyat olalı 6 ay oldu sağ ve sol dan bakınca çok farklı gözüküyor bir tarafı çökmüş gibi acaba düzelir mi14 dk dayanamadım ama burun ilk 1 sene çok çok değişiyor. Estetik olan arkadaşlarımın hiçbirini başta beğenmedim sonra zamanla baya baya güzel oturdu hepsine.
Benimde farklı ama rahatsız edici bir görüntü yok. 6 ayda burun şekli genelde oturmuş oluyor ama 1 seneye kadar uzayabiliyor. 6 ay kontrolünde hocaya bahsedin isterseniz.Bende ameliyat olalı 6 ay oldu sağ ve sol dan bakınca çok farklı gözüküyor bir tarafı çökmüş gibi acaba düzelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?