Burun estetiği sonrası hayal kırıklığı (sesli)

Hayatta dinlemem ses kaydı. Ayy ürperdim resmen

Ablam nasi bu kadar cok konustun be nasil bu kadar çok konustugunu dusunmekten konuya odaklanamadim

Aynı fikirdeyimm Keşke bizimde burnumuz aynı kalsaydıda tek derdimiz bu olsaydıı

Hepsini dinleyemedim ama eski halinden iyiyse bırak öyle kalsın çok kurcalama

45 dk ses kaydedip 35. dakikaya küfür eklese kimin ruhu duyacak, herkes dinlemeye üşenir. Mod üye banlamak için 45 dk ses kaydı mı dinleyecek şikayet gelince
Sen merak etme burada işsiz cok onu yapan bir dünya üye çikar milyon yıl onceki nesajları bulup beğenmedim atanlar var

tamamını dinleyemedim neyinden memnun değilsin ? burun o kadar çok değişyor ki max 1-1.5 seneyi buluyor. bende estetik oldum 4. senem falan ilk haliyle alakası yok şuan. estetik sabır işi arkadaşlar. benim sıfır acıydı estetiğin zor kısmı sabretmek, zaman gibi süreçleri.

Eğer kalın derili burun yapısına sahipsen hangi doktora gidersen git çok mükemmel olmuyor malesef.

Aaa kalın deriliymissin. Malesef zaten o çok beğendiğin burun olmuyor. Çoğu doktor da bunu diyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…