Burun estetiği sonrası hayal kırıklığı (sesli)

Valla kavga esnasında kaos yaratır gibi sanki bilemedim.
Sesli dert anlatma kısmı ilginç geldi.
Şimdi ağlarken anlatsa ben dinlerken oturur ağlarım mesela.
Of ne bileyim hep bdv üzerinden düşünüyorum
5 yaşında çocuğa anlatır gibi anlatmak istediğim çok konuya çok üye var ,ben bu mevzusu amme hizmeti gibi görüyorum malum yazınca çoğu kişi anlamıyor ...

paylaşımdan burnunuzun fotosuna baktım ve öncesi anlattığınız kadar kötüyse doktor mucize yaratmış gayet doğal ve kücük bir burun yapmış.gidip teşekkür edin bence.ucunu fazla kaldırıp domuz burnu görüntüsü vermemiş.baska işlem yaptırırsanız bu görüntüyü kaybedersiniz. Etrafinizdakiler estetik oldugunuzu illaki anlamıştır.belki söylemek istememislerdir.ben de birinin estetiğini fark ettigimde aa burun mu yaptırdın vs demiyorum.insanların hoşuna gitmeyeceğini düşünüyorum.
Ama sizin burun olayı biraz takıntı haline gelmiş belki psikolojik destek alabilirsiniz. 11 yaşından itibaren hayatinizi bu olaya endeksli yaşamak sağlıklı mı bilmiyorum .estetik olunca tüm aksilikler birden yok olacak beklentisi doğurmuş olabilir.belki değişmesi gereken burun değil kendinizi görüş ve algılama şeklinizdir

Ses kaydını tam dinleyemedim ama 19 yaşımda başka bi sebeple lokal anestezi ile törpüleme ameliyatı oldum. 1,5 yıl sonra burun kemiğimde erime oldu ve burnum çöktü. 1 yıl boyunca ameliyat sırası için bekledim.( burnumda problem olduğu için ameliyat oldum estetik amaçlı değil. O yüzden araştırma hastanesinde olmam gerekiyordu) 1 yıl boyunca her gün burnum ağrıdı. Ameliyatta kıkırdak nakli yapmak zorunda kalmışlar burnuma. O yüzden ben önermiyorum törpü.

Vocaroo diye bir site var, oradan kaydetmiş sesi, sonra onun linkini alıp buraya yerleştirmiş, forum kendi otomatik olarak oynatma çubuğuna dönüştürmüş olabilir.
süper ! bunu kesinlikle kullanmalıyım

Bende yarım dinledim çok geçmiş olsun resim koysan çok i olur

Ses kaydınızı dinleyemedim ama konuyu anladım. Keşke ilk 20 sn sürekli üzgünüm demeseniz de konuya girip anlatsanız Neyse paylaştığınız fotolarda burnunuz gayet iyi. Daha ne bekliyorsunuz ki?

Arkadaşlar ankara gazide göğüs küçültme amliyatı olan varmı bilge kaan ismail adında doktor hiç bir bilgi yok yaptıran varsa tecrübesini paylaşabilirmi

önceki mesajlarınızda gördüğüm burun gerçekten sizinse ne istediğinizi şikayetinizi gerçekten anlamadım, gayet güzel burun işte. eğer o yüze daha küçük ince burun olsa kedi gibi görünürdünüz buna gerek olduğunu düşünmüyorum

Keşke benim burnumda aynı kalsaydı Daha Allahtan ne isterdim ki .ben sadece kemer törpülensin istedim burnumdan çok memnundum doktor tamam dedi yattık masaya ama burnumu tamamen değiştirdi Tanımadığım insanlar bile bana burnunumu yaptırdın diye soruyorlar. burnumu kaldırdı kısalttı daralttı yani tamamen benim isteğim dışında sırf kendi zevki için burnumu mahvetti bıraktı Burdan psikolojimi mahvettiği için birkez daha teşekkür ediyorum doktorumaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…