5 yaşında çocuğa anlatır gibi anlatmak istediğim çok konuya çok üye var ,ben bu mevzusu amme hizmeti gibi görüyorumValla kavga esnasında kaos yaratır gibi sanki bilemedim.
Sesli dert anlatma kısmı ilginç geldi.
Şimdi ağlarken anlatsa ben dinlerken oturur ağlarım mesela.
Of ne bileyim hep bdv üzerinden düşünüyorum
Bu ses özelliğini bulamadım ya nerde peki.5 yaşında çocuğa anlatır gibi anlatmak istediğim çok konuya çok üye var ,ben bu mevzusu amme hizmeti gibi görüyorummalum yazınca çoğu kişi anlamıyor ...
Bdv'de düşünemedim.
İçim ürperdi.
Bir de tanınma korkusu
Ben bu konu için fazla cahil kaldım çıkıyorumses değiştirme programı kullanarak anlatabiliriz
dur bakalım belki onuda yeni üye olmuş biri anlatırBu ses özelliğini bulamadım ya nerde peki.
Aynen5 yaşında çocuğa anlatır gibi anlatmak istediğim çok konuya çok üye var ,ben bu mevzusu amme hizmeti gibi görüyorummalum yazınca çoğu kişi anlamıyor ...
Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Vocaroo diye bir site var, oradan kaydetmiş sesi, sonra onun linkini alıp buraya yerleştirmiş, forum kendi otomatik olarak oynatma çubuğuna dönüştürmüş olabilir.dur bakalım belki onuda yeni üye olmuş biri anlatır
ses kaydının ne kadar uzun olabildiğini göstermek istemiştir belkiÇok uzatmışsın en fazla 2 dakika olması gereken şeyi uzatmışsın da uzatmışsın
süper ! bunu kesinlikle kullanmalıyımVocaroo diye bir site var, oradan kaydetmiş sesi, sonra onun linkini alıp buraya yerleştirmiş, forum kendi otomatik olarak oynatma çubuğuna dönüştürmüş olabilir.
Yemek yaparken dinlerizdamaged lemon beni topicde düşünsene ,bitmeyen bir konuşma yapıyor muşum uzun uzuuun içerikler hakkında falan bakalım kaç saat sürüyor
Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?