Burun estetiği sonrası hayal kırıklığı (sesli)

Tatlım aynı benim yaşadıklarımı ve burnumu anlatmışsın sanki. Kalın derili burunlarda ameliyat belli olmuyor maalesef. 6 ay bir yıl arası biraz daha ödemleri inecek. Sık sık masaj yap. Benim iki yıl oldu çok büyük değişim olmadı . Ama eskiden Karadeniz’i misin derlerdi artık demiyorlar daha normal oldu burnum .biraz bekle ikinci ameliyat risk ve belki daha kötü olur. Delikleri kesecektim vazgeçtim demişti doktor . Tansiyonum düşmüş ameliyat sırasında o yüzden kesip daraltmamış burun kanatlarını . Ama şunu bil üç estetik doktoruna gittim hepsi çok fazla değişim olmaz derin kalın demişti .biraz bekle belki ödem gidince daha güzel olur. Kızım revizyon oldu kemeri kalmış biraz ama pişman oldu daha çok canı yandı. Gerçekten kemer kalmışsa git düzelt. Ama bir yıl bekle derim ben .

İstediğim hiçbir şey olmadı

Burundaki kemeri tamamen alsaydı fakat son hali hoşunuza gitmeyip revizyon isteseydiniz daha zor olurdu.Daha profesyonel plastik cerrah ile görüşerek istediğiniz buruna kavuşabilirsiniz.
Herkesin "Aaaağ ameliyaatt mı oldunn!" diyecegi natürel olmayan bir buruna sahip olsaydınız işler daha zor olurdu sizin için.
Bu kadar kafaya takıp yıpranacağınız bir durum yok bence.

15 dk lık ses kaydını arkadaş whatsapp gruplarınıza atın yahu, yazmaya bile tenezzül etmemişsiniz onu mu dinliycez

Ses kaydı olayını sevmedim,çocukların çektiği youtube videoları gibi meraba arkadaşlar,arkadaşlar ,arkadaşlar çok sıkıcı Dinleyemedim de zaten sonuna kadar. Umarım konularınızda kullanmayı tercih etmezsiniz sevgili kk sakinleri
Ses kaydı yerine öncesi/sonrası seklinde fotoğraf atsaydınız(yüzünüzü saklayıp,sadece burun)daha sağlıklı yorum yapabilirdim.
Şu durumda birşey diyemiyorum açıkçası. Belkide siz fazlaca takıntılısınız tahammül edip dinleyebildiğim 7-8 dakikadan benim çıkardığım bu oldu.
Geçmis olsun

Burun resmi varmı ona göre yorumlayalım

Foto?

Bazen olmayınca olmaz..
Belki de bu bir isarettir.
Bazı şeyleri zorlamamak lazım gelir.
En azından ben bu şekilde düşünüyorum.

Ya ben bazı insanları anlamıyorum kız ses atmış işine gelmeyen, ses kaydı sevmeyen dinlemesin. Silah zoruylamı dinletiyorlar? Yorum yapmayın kapatın gidin? Çok ilginç gerçekten konuya değil tercih edilen yönteme laf sokmak için yorum yapmışlar

7. dakikadan itibaren dinlenblir orada konuya girmiş :)))

ve tabi geçmiş olsun beybi, belki düzelir az sabret. ve yine para biriktirmeye başla. üzgünüm. ama yapılabilir. canın sağolsun

burnumun durumu bu işte herkes dürüst olabilir gerçekten sizce nasıl? olmuş mu olmamışmmı şuan kötü görünüyor. Bence kemere biraz dahs girip kanatları biraz dahs küçültwbilirdi burun deliklerini falsn. Szice? isterseniz önceki halinide atarim. amelşyat olalı 2,5 ay oldu hala şiş evet.

Eklentiler

• C344DD30-0D28-404B-B0D5-EB93BFCE0C90.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 185
  • 8B644209-C8DC-4498-9DE5-9544A36DEF9F.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 184
  • B7805ABD-2473-48A9-95CF-E5B6B0804135.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 187
  • 78E320DD-416E-4EB6-BC9E-75358F9EE195.webp
    20 KB · Görüntüleme: 187
  • 228A52B7-C061-4F7F-AFE2-81A119A808C6.webp
    24 KB · Görüntüleme: 183
  • C3DCFAD0-AF62-4875-A39A-62DB0424E5BC.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 183
  • DE317AC9-B5D4-4399-9A95-3DD74CF6E2A7.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 175
  • 93DB7F57-9AB7-4E43-B87B-44E50263533E.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 183
  • 9091DF96-809C-4BE9-B3ED-CFF2B00E2035.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 181
  • 7BE04DA5-1818-45E8-BD37-7D336EE0659A.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 191
Zevke göre değişir ama ucunu kaldırmışken sırta kavis de verebilirdi evet.
bilmiyorum inanın ya. Moralim bozuluyor da amaaaan ya basliyicam diyorum sonra naplim bu kadar olmus demek daha kotudr olabilirdi ama belki törpüleme fakan yapılırsa daha iyi olabilir kimide diyor yaşın daha genç zamanla oturur o yüksek kemer gibi yer iner doktorumda diyorki kemigin cok güclüydü orda ödem var kemik şişliği diyor bilmiyorum hakli olsbilir

teşekkür ederimmm dimi :) biraz daha kavisli oldaydş keske
Kavis değil de daha düz bir gelisi olabilirdi. Radiksten sonra hafif çıkıntı var. "Gaga model" gibi. Orası düz inse gözüne batmayacak. Bu haliyle de kötü değil. Burnu büyütmek,kucultmekten çok daha zor.

Son düzenleme:
anladimm belki zamanla iner inanin bilmiyorumm zamanla görücem inmezsede artik naparim onuda bilmiyorum haklisiniz kavis değilde daha duz inseydi guzel olurdu şansım yok işte

Kemerin ineceğini sanmam, öyle bırakmış bence. Zaten sadece kemik değil, alt kısmı kıkırdak. Kemik ve sırt ödemi daha önce iniyor, burun ucunda deri daha kalın olduğu için burun ucunun ödemi en son iniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…