- 17 Temmuz 2020
- 21
- 6
- 36
- 53
Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Aşağıda bir ses kaydı yaptım sizin için. Yorum yazanlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok mutsuzum büyük hayal kırıklığı yaşadım. Revizyon hakkında veya lokal anesteziyle burun törpüleme hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Kötü bir burun değil, belki biraz daha kavisli olabilirdi ama sırf bunun için revizyon düşünmeye gerek yok. Burnun ucunda da ödem var şu anda.ayy araya kedim karışmış pardon arkadaşlar
teşekkür ederimmm dimi :) biraz daha kavisli oldaydş keskeKötü bir burun değil, belki biraz daha kavisli olabilirdi ama sırf bunun için revizyon düşünmeye gerek yok. Burnun ucunda da ödem var şu anda.
Kedi çok tatlı
Zevke göre değişir ama ucunu kaldırmışken sırta kavis de verebilirdi evet.teşekkür ederimmm dimi :) biraz daha kavisli oldaydş keske
bilmiyorum inanın ya. Moralim bozuluyor da amaaaan ya basliyicam diyorum sonraZevke göre değişir ama ucunu kaldırmışken sırta kavis de verebilirdi evet.
Kavis değil de daha düz bir gelisi olabilirdi. Radiksten sonra hafif çıkıntı var. "Gaga model" gibi. Orası düz inse gözüne batmayacak. Bu haliyle de kötü değil. Burnu büyütmek,kucultmekten çok daha zor.teşekkür ederimmm dimi :) biraz daha kavisli oldaydş keske
anladimm belki zamanla iner inanin bilmiyorumm zamanla görücem inmezsede artik naparim onuda bilmiyorumKavis değil de daha düz bir gelisi olabilirdi. Radiksten sonra hafif çıkıntı var. "Gaga model" gibi. Orası düz inse gözüne batmayacak. Bu haliyle de kötü değil. Burnu büyültmek,kucultmekten çok daha zor.
Kemerin ineceğini sanmam, öyle bırakmış bence. Zaten sadece kemik değil, alt kısmı kıkırdak. Kemik ve sırt ödemi daha önce iniyor, burun ucunda deri daha kalın olduğu için burun ucunun ödemi en son iniyor.bilmiyorum inanın ya. Moralim bozuluyor da amaaaan ya basliyicam diyorum sonranaplim bu kadar olmus demek daha kotudr olabilirdi ama belki törpüleme fakan yapılırsa daha iyi olabilir kimide diyor yaşın daha genç zamanla oturur o yüksek kemer gibi yer iner doktorumda diyorki kemigin cok güclüydü orda ödem var kemik şişliği diyor bilmiyorum hakli olsbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?