Burun estetiği sonrası kişi psikolojisi ?

primaprima yorumun için teşekkürler. peki ameliyat olduktan sonra burun ucundaki sertlik ne zaman eski haline döndü, ne zaman eskisi gibi rahatça burnumuzu silebileceğiz? sağa sola oynatabileceğiz.

:) ah ah bir de ben öğrenebilsem bunu:) 5. Ayda olmadığı kesin, ama 3 . Aya doğru burun kanatlari yumusuyor, tepesi hala sert ne yazik ki

evet kızlar ilk zamanlar kimse memnun olmuyor heralde burnundan. bana da şu an hiç güzel görünmüyor. burnum eskiden de çok çirkin acayip bir şey değildi. daha da güzel olsun diye yaptırdım aslında ama bu hali bana eskisinden çok da farklı gelmiyor yani belirgin tek fark kemiğin törpüsü. onun dışında burun ucun daraltılsın demiştim ve ucu düşük o düşüklük gitsin gülünce falan özellikle çok bariz oluyor burnumun ucu düşük durmasın demiştim. ama burun ucu sanki aynı. ve burun sırtı dümdüz inerken burun ucuna gelince bir bombe var orda. şimdilik şişliklerdendir diye kendimi avutuyorum ama sabretmek çok zor gerçekten.

kızlaaarr benim canım sıkkın bu aralar yaa burnumun kanatları genişlemeye başladı ödem burnumun kanatlarına iniyor olabilirmi acaba böyle kalmasıınn 2 ay oldu ama çok morelim bozuluyobenim gibi olan varmıııcevap verin ne oluurr

insanlar ne der düşünceside korkuyor beni açıkçası zaten hassas olur insan birde insanların yorumu hiç çekilmez ve ben aşırı duygusalım yani. ama o şişlikler zamanla indikçe çok daha mutlu olursun insallah cnm[/QUOTE]

yorumlar ahh ahh.. annem bile moralimi bozuyor biliyor musun? böyle mi kalacak, eski sen değilsin, gülüşün bile farklı.. kalmayacak tabi ki ama yol uzun işte.. bugun doktora gittim hala yoğun şişliğim oldugunu söyledi burun kökünde de burun ucunda da..burun ucu için 3 aydan önce inmesini bekleme dedi hala semsert zaten :44: masaja devam.. 1 ay sonra yine gidicem...

benimde baslarda daha topluydu ödem gittikte genişledi..ödem genişletebilir mi bilemedim:26:

offf 7 ay ve hala sert mi.. benim bir ay oldu tahmin edersin ki taş gibi burun ucu

Evet hatta 8. aya girmek üzereyim!!.. bugün doktoruma gittim kontrole. burnun bir senede anca iyileşicek gibi daha da uzun sürebilir dedi burnumun ucu cok sert burnumun üstünde hafif bir çıkıntı var hepsi geçicek ama en az 1 - 1.5 sene beklemen lazım dedi.. Ameliyat sonrası çok zor kızlar allah sabır versin bize

cicolatt senin o kemikimsi sey gittimi biraz ? bence burnun cok güzel :=)) oda gttyse dha güsel olmuştr

canım çok tesekkürler ama bak yeni fotograf ekliycem göreceksin ilk bakısta sorunsuz görünmesine ragmen incelediginde kusurlar oldukca fazla, misal şişliklerden dolayı burun kanatlarımın birisi daha asagıda, yine şişlikten burun ucum top gibi, burun kökündeki ödemen burnumun düz gelip burun ucunda birden kavislendigini düşünüyorum bu aksam foto koycam,ne garip ya herkesin isteği baska kimi düz ister kavis olur kimi kavis ister düz olur.. ne zaman hah oldu diycez şu burunlarımız için, bıktım şu ödemlerden

burun ucu için banada benzer şeyler söyledi canım, 3 ay sonra uçtaki ödemlerin inmeye baslayacagını 1 sene içinde biteceğini söyledi.. 1 sene.. bunun kışı var daha, burun ucuma dokunamazken hastalansak falan nasıl silcez burnumuzu bilmiyorum:44:

benimde baslarda daha topluydu ödem gittikte genişledi..ödem genişletebilir mi bilemedim:26:

ödemlerden olabilir canım yoksa burun ucu okadar genişlemez herhalde. uca gelmiştir ödemler benmde bütün ödemler burun ucumda şuan . dert ermemeye gayret göster cnm ayrıca sendeki sorunla sorunumuz aynı. bendede köktekemikimsi bişey vardı geçiyo gibi.

Ya burnumun ucunu parmagimla hafifçe yukarıya doğru kaldırsam burnum sizce kalkarmı ameliyat olalı 26 gun oldu sanki burun ucum kalkik gibi değil nasil olcak şimdi bu

benim burun ucuma hiç masaj vermedi verenlerede şaşırıyorum en hassas yer orası ve masaj yapılmaması lazım. masajla kalkmaz burun doktor ameliyatta naısl yaptıysa öyle olur o yüzden yanlış bi masaj yapma derim. bana kemerine ve burun ucuna asla karışma dedi doktorum. sadece yanlardan yukarıya yapıyorm

aynı sorun burun kökümde şişlik kemikimsi burun ucum aşırı şiş ve şeklimizide benzettim açıkçası doktorum kökteki şiş gitmezse 15dklık bi işlemle alabileceğini söyledi ama geçmeye başladı hiç geçmez gibi geliyordu. Sabır diyelim bakalım

sert , peki şişliği varmı burun ucun hala top gibimi? yoksa şekillendi fakat sert mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…