primaprima yorumun için teşekkürler. peki ameliyat olduktan sonra burun ucundaki sertlik ne zaman eski haline döndü, ne zaman eskisi gibi rahatça burnumuzu silebileceğiz? sağa sola oynatabileceğiz.
:) ah ah bir de ben öğrenebilsem bunu:) 5. Ayda olmadığı kesin, ama 3 . Aya doğru burun kanatlari yumusuyor, tepesi hala sert ne yazik ki
kızlaaarr benim canım sıkkın bu aralar yaa burnumun kanatları genişlemeye başladıödem burnumun kanatlarına iniyor olabilirmi acaba böyle kalmasıınn 2 ay oldu ama çok morelim bozuluyo benim gibi olan varmııı cevap verin ne oluurr [/QUOTE
Baklaya canım moralini bozmak istemem ama benimde ilk günler ödemim burun deliklerimdeydi ozaman Şişli'nden burun deliklerim minnacik görünüyordu suan ödevler otdan kayboldu hissediyorum ve delikler kocaman oldu yani. Ama yinede sen sıkıntı yapma herkesinin farkli olur yani mesela bende kalkik bir burun ucu istiyordum.cok dogal bisey olmuş benim sıkıntımda bu yani
bende estetik olmak istiyorum ama yorumlardan korktumsiz pişmanmısınız yoksa yine olsa yine yaparmısınız çektiğiniz acıya değer mi ?
pişman değilim ama süreç zorlu, asla agrı sızı açısından demiyorum evet şiştik morardık falan ama inan sonraki süreç cok daha zorlu.. inmek bilmeyen şişlikler, yamuk yumuk bir burun.. bir gün iner bir gün şişer.. saglam bir psikoloji istiyor.
kızlaaarr benim canım sıkkın bu aralar yaa burnumun kanatları genişlemeye başladıödem burnumun kanatlarına iniyor olabilirmi acaba böyle kalmasıınn 2 ay oldu ama çok morelim bozuluyo benim gibi olan varmııı cevap verin ne oluurr
7. ayım bitmek üzere benim burnumun ucu hala çok sert ve bastırınca acıyor1 seneye burun anca iyileşiyor sanırım..
offf 7 ay ve hala sert mi.. benim bir ay oldu tahmin edersin ki taş gibi burun ucu
offf 7 ay ve hala sert mi.. benim bir ay oldu tahmin edersin ki taş gibi burun ucu
cicolatt senin o kemikimsi sey gittimi biraz ? bence burnun cok güzel :=)) oda gttyse dha güsel olmuştr
Evet hatta 8. aya girmek üzereyim!!.. bugün doktoruma gittim kontrole. burnun bir senede anca iyileşicek gibi daha da uzun sürebilir dediburnumun ucu cok sert burnumun üstünde hafif bir çıkıntı var hepsi geçicek ama en az 1 - 1.5 sene beklemen lazım dedi.. Ameliyat sonrası çok zor kızlar allah sabır versin bize
benimde baslarda daha topluydu ödem gittikte genişledi..ödem genişletebilir mi bilemedim:26:
bende estetik olmak istiyorum ama yorumlardan korktumsiz pişmanmısınız yoksa yine olsa yine yaparmısınız çektiğiniz acıya değer mi ?
pişman değilim ama süreç zorlu, asla agrı sızı açısından demiyorum evet şiştik morardık falan ama inan sonraki süreç cok daha zorlu.. inmek bilmeyen şişlikler, yamuk yumuk bir burun.. bir gün iner bir gün şişer.. saglam bir psikoloji istiyor.
aynen katılıyorum moru şişi alçısı ağrısı palavra. en kötüsü bu dönemmiş meğerse.
Ya burnumun ucunu parmagimla hafifçe yukarıya doğru kaldırsam burnum sizce kalkarmı ameliyat olalı 26 gun oldu sanki burun ucum kalkik gibi değil nasil olcak şimdi bu
albümümde var , ama orda belli olmuyo pek.. benim 12. günde şiddetli kanamam oldu tekrar tampon takıldı, üstüne alcı konmadıgı için(yeniden alcı dökülüyomus genelde) şişti burnum.. gözlerimin arası bir tuhaf duruyo.. foto çekiorum ama anlasılmıyo fotogrfta ,canım sııkkın yani canım
Evet hatta 8. aya girmek üzereyim!!.. bugün doktoruma gittim kontrole. burnun bir senede anca iyileşicek gibi daha da uzun sürebilir dediburnumun ucu cok sert burnumun üstünde hafif bir çıkıntı var hepsi geçicek ama en az 1 - 1.5 sene beklemen lazım dedi.. Ameliyat sonrası çok zor kızlar allah sabır versin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?