ilk ameliyatın sanırım umarım düzelir ikinciye gerek kalmaz kalırsada ikinci daha kolay oluyoMalesef tam tersi canim burnumdaki kemer gittikce belirginlesiyorkapali teknikle ameliyat olduguma hatta bu ameliyati olduguma hergecengun daha cok pisman oluyorum
Evet illk ameliyatm. Umarim gerek kalmaz canim aralik 1 de kontrolum var o zaman revizyon karari veririz duruma gore dedi dr.İ
ilk ameliyatın sanırım umarım düzelir ikinciye gerek kalmaz kalırsada ikinci daha kolay oluyo
Benim ikinci ameliyatım son şansım gibi bişeydi şimdide bi tümsek oluştu doktorun söylediği eskisine göre iyi çokk komik masajla falan gidermi bilmiyorum benimde canım sıkkınEvet illk ameliyatm. Umarim gerek kalmaz canim aralik 1 de kontrolum var o zaman revizyon karari veririz duruma gore dedi dr.
Dun gece burnuma bandaj uyguladim sabah bi kalktim tumsek yok olmus :) hazine bulmus gibi sevindim hazirlanip ise gittim telin kamerasindan baktim ayni tumsek gelmis. En azindan kemik degil diye dusunuyorm biraz rahatladim sende denesene ama tabi dr a sor ben sormadan yaptimBenim ikinci ameliyatım son şansım gibi bişeydi şimdide bi tümsek oluştu doktorun söylediği eskisine göre iyi çokk komik masajla falan gidermi bilmiyorum benimde canım sıkkın
Benimde itekleyince kayboluyo ama hemen şişiyo ve kızarıyo sonra tekrar geliyo nasıl uyguladın alçıdan sonraki bandaj gibimi bugün bende deneyimDun gece burnuma bandaj uyguladim sabah bi kalktim tumsek yok olmus :) hazine bulmus gibi sevindim hazirlanip ise gittim telin kamerasindan baktim ayni tumsek gelmis. En azindan kemik degil diye dusunuyorm biraz rahatladim sende denesene ama tabi dr a sor ben sormadan yaptim
Evet canim yukaridan asagiya 2 cm e 4 cm yapistirdim dikey. Kavis olmasini istedigm yerden yatay olarak 1 cm den biraz dar yapistirdm. Arti seklinde dene istersen :)Benimde itekleyince kayboluyo ama hemen şişiyo ve kızarıyo sonra tekrar geliyo nasıl uyguladın alçıdan sonraki bandaj gibimi bugün bende deneyim
Tmm canım çok sağol yarın yazarım sonucuEvet canim yukaridan asagiya 2 cm e 4 cm yapistirdim dikey. Kavis olmasini istedigm yerden yatay olarak 1 cm den biraz dar yapistirdm. Arti seklinde dene istersen :)
Merakla beklicemTmm canım çok sağol yarın yazarım sonucu
bende burundan ameliyat oldum. şişlik ya da morluk olmadı. doktorumda herhangi bir masaj ya da buz koy gibi takviyeler önermedi bana. ağrı da neredeyse olmadı. ben çok mız mız biriyim ama ağrı pek olmadı diyebilirim.Selam arkadaşlar, bugün ameliyatımın 15. günü.
Üst dudağım kısmen çözüldü, dişlerimin yarısını artık görebiliyorum. Ama burnum hala yamuk, bana masaj falan da vermediler, fazlaca ödem olduğunu fark ediyorum. Siz burnunuzun ödemli ucuna dokunuyor musunuz, herhangi bir işlem yapıyor musunuz?
Bir de bu yamukluk ne zaman geçer acaba :/
Bi farklılık olmadı canım ya kalıcak böyle sanırımMerakla beklicem
sizin kaçıncı gününüzbende burundan ameliyat oldum. şişlik ya da morluk olmadı. doktorumda herhangi bir masaj ya da buz koy gibi takviyeler önermedi bana. ağrı da neredeyse olmadı. ben çok mız mız biriyim ama ağrı pek olmadı diyebilirim.
benim 17. günüm ama ameliyattan çıkıncada sonrasında da morluk olmadı. şişlikte olmadı. bende çok şaşırdım. internetteki resimler, yorumlar beni korkutmuştu ama artık nefes alma sorunum ve dış görüntüsü çok rahatsızlık verince iyi bir araştırmadan sonra ameliyat olmaya karar verdim. çok memnunum.sizin kaçıncı gününüz
Ne güzel inş hiç sorun yaşamadan atlatırsın bekleme sürecinibenim 17. günüm ama ameliyattan çıkıncada sonrasında da morluk olmadı. şişlikte olmadı. bende çok şaşırdım. internetteki resimler, yorumlar beni korkutmuştu ama artık nefes alma sorunum ve dış görüntüsü çok rahatsızlık verince iyi bir araştırmadan sonra ameliyat olmaya karar verdim. çok memnunum.
çok teşekkür ederim..Ne güzel inş hiç sorun yaşamadan atlatırsın bekleme sürecini
Bi farklılık olmadı canım ya kalıcak böyle sanırım
ben hiç dokunmadım burnumaben 1. Ayim doldugundan itibaren burnumun uzerindeki siyah noktalari sıkmaya basladim hemen hergun yapiyorum bunu. Acaba ondan dolayi sisip duruyo olabilirmi? Sen hic mudahale ediyomusun?
Valla ben icini de cok kurcaladim disininda siyah noktalarini sıktım cok ugrastim birde sigara iciyorum sanirim su anki skntlarimin sebebi bunlarben hiç dokunmadım burnuma
İçini bende kurcaladım canım ama ucuna hiç dokunmuyorum tonikle hergece siliyorum orts kısmına masaj yapıyorum sabah kalktığımda felaket şişmiş oluyor sende sıktığındsn dolayı şişiyordur muhtemelen bende sigara içiyorum amaliyattan iki saat sonra başladım içmeye ve içi hala iyileşmemiş doktor sigara geç iyileştirir demiştiValla ben icini de cok kurcaladim disininda siyah noktalarini sıktım cok ugrastim birde sigara iciyorum sanirim su anki skntlarimin sebebi bunlar
Normal tabi çok yeni daha alçıları aldırmaya gittiğinde bile hala morluk olucaktır bende vardı yani alçı çıkınca birkaç gün içinde morluklar geçiyokızlar merhaba ben yeni üyeyim mümkün olduğunca okumaya çalıştım ama bir kere de kendim sormak istiyorum. Bugün benim 5.günüm ama hala ağrım morluk ve şişlik var. Genel anestezi yapıldığı için hala boğaz ağrım ve öksürükte var, dik uyumaya çalışmaktan boynum ağrıyo artık.. Uyumak istemiyorum. Resmen çile oldu bana, yorumlar hep olumlu benim durumum normal mi sizce? Doktorumla sürekli görüşüyorum normal diyo ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?