Burun estetiği sonrası, ödem için nasıl masaj yaptınız?

Normal tabi çok yeni daha alçıları aldırmaya gittiğinde bile hala morluk olucaktır bende vardı yani alçı çıkınca birkaç gün içinde morluklar geçiyo
tşk ederim bugün çok daha iyiyim morluklar azaldı ve şişlik burun ucumda yok denecek kadar azaldı. Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.Burun ucumdaki gazlı bezi attım burun ucum şimdiden çok güzel duruyo :)

tşk ederim bugün çok daha iyiyim morluklar azaldı ve şişlik burun ucumda yok denecek kadar azaldı. Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.Burun ucumdaki gazlı bezi attım burun ucum şimdiden çok güzel duruyo :)
Gönlüne göre olur inş sevindim senin adına

Sağol canım inşAllah senin de istediğin gibi olur. Çok risk alıyoruz bu ameliyatlarla ama mecburuz. Benimki öncelikli olarak sağlık problemiydi :/
Benimkide sağlık problemiydi estetikçi girmedi benim ameliyatıma kbb yaptı ama şimdi düşünüyorumda keşke istedeydim böyle bişeyi hazır olmuşken iyi olurdu bide yapılan güzel burunları görünce oişman oluyorum ama geçti artık hayırlısı

Neden estetikte istemiyorsunuz anlamıyorum benim kuzenim de aynısını yaptı burun etini aldırmak istedi sadece ama kemerde vardı nefes almasını zorlayan. Eti aldırdı burnunda ödem oluştu burnunun şekli kötüleşti 6 yıl oldu ameliyat olalı ödem hala geçmedi 2. ameliyatı oldu hala burnunun üstünde bilye gibi şişlik var.

Benim bu ikinci ameliyatım ilkini estetik cerrah yapmıştı ama yamuldu nefes çok problem oldu şimdide kbb düzeltebileceğini söyledi inandım bende yine yamulmaya başladı sanki ne bileyim ya keşke önceden girseydim bu siteye neyse artık yapacak bişey yok inş seninki içine siner güzel görünürde beraberce seviniriz

Çok üzüldüm inan, hayatımız resmen doktorların eline kalıyor bu konularda. Sana öyle geliyordur belki. 6 ay beklemekte fayda var. Ne kadar oldu ameliyat olalı?

Çok üzüldüm inan, hayatımız resmen doktorların eline kalıyor bu konularda. Sana öyle geliyordur belki. 6 ay beklemekte fayda var. Ne kadar oldu ameliyat olalı?
Bir ay 5 gün falan oldu bazen güzel geziyo bazen yamuk geliyo bekliyorum işte şişler insin diye

6 ay dolmadan moralinizi bozmayin kizlar ben daha bes gunluk ameliyatliym seklnide daha gormdim ama doktorum bana nefes icin en az uc ay sekli icin 6 ay bir yil dedi bu sure icinde saga yatar sola yatar sise iner bir iyi bir kotu olur oturana kadar normal hepsi dedi sabredin

Daha çok erkenmiş yaa acele ediosun istediğin gibi olur ya merak etme
İnş yaa doktorum canımı sıktı benim şekli bu dedi sadece nefes için içi hala iyileşmemiş şiş 1 2 ay sonra bidaha görelim dedi bakalım hayırlısı

bende daha 6 gun oldu ucuna carpip duruyorum elimle cok korkuyorum alci cikinca yamuk gormekten

İnş yaa doktorum canımı sıktı benim şekli bu dedi sadece nefes için içi hala iyileşmemiş şiş 1 2 ay sonra bidaha görelim dedi bakalım hayırlısı
bugün alçıyla tampon alındı burnum çok şiş ama neyseki yüzüm biraz rahatladı ameliyatı başka bir doktor yapmıştı alçıyı başka bir doktor aldı ve o da çok beğendi umarım cidden güzel olur ya. Sen plastik cerraha ameliyat oldun demi?

Yok ben kbb oldum görebildinmi burnunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…