tşk ederim bugün çok daha iyiyim morluklar azaldı ve şişlik burun ucumda yok denecek kadar azaldı. Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.Burun ucumdaki gazlı bezi attım burun ucum şimdiden çok güzel duruyo :)Normal tabi çok yeni daha alçıları aldırmaya gittiğinde bile hala morluk olucaktır bende vardı yani alçı çıkınca birkaç gün içinde morluklar geçiyo
Gönlüne göre olur inş sevindim senin adınatşk ederim bugün çok daha iyiyim morluklar azaldı ve şişlik burun ucumda yok denecek kadar azaldı. Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.Burun ucumdaki gazlı bezi attım burun ucum şimdiden çok güzel duruyo :)
Sağol canım inşAllah senin de istediğin gibi olur. Çok risk alıyoruz bu ameliyatlarla ama mecburuz. Benimki öncelikli olarak sağlık problemiydi :/Gönlüne göre olur inş sevindim senin adına
Benimkide sağlık problemiydi estetikçi girmedi benim ameliyatıma kbb yaptı ama şimdi düşünüyorumda keşke istedeydim böyle bişeyi hazır olmuşken iyi olurdu bide yapılan güzel burunları görünce oişman oluyorum ama geçti artık hayırlısıSağol canım inşAllah senin de istediğin gibi olur. Çok risk alıyoruz bu ameliyatlarla ama mecburuz. Benimki öncelikli olarak sağlık problemiydi :/
Neden estetikte istemiyorsunuz anlamıyorum benim kuzenim de aynısını yaptı burun etini aldırmak istedi sadece ama kemerde vardı nefes almasını zorlayan. Eti aldırdı burnunda ödem oluştu burnunun şekli kötüleşti 6 yıl oldu ameliyat olalı ödem hala geçmedi 2. ameliyatı oldu hala burnunun üstünde bilye gibi şişlik var.Benimkide sağlık problemiydi estetikçi girmedi benim ameliyatıma kbb yaptı ama şimdi düşünüyorumda keşke istedeydim böyle bişeyi hazır olmuşken iyi olurdu bide yapılan güzel burunları görünce oişman oluyorum ama geçti artık hayırlısı
Benim bu ikinci ameliyatım ilkini estetik cerrah yapmıştı ama yamuldu nefes çok problem oldu şimdide kbb düzeltebileceğini söyledi inandım bende yine yamulmaya başladı sanki ne bileyim ya keşke önceden girseydim bu siteye neyse artık yapacak bişey yok inş seninki içine siner güzel görünürde beraberce sevinirizNeden estetikte istemiyorsunuz anlamıyorum benim kuzenim de aynısını yaptı burun etini aldırmak istedi sadece ama kemerde vardı nefes almasını zorlayan. Eti aldırdı burnunda ödem oluştu burnunun şekli kötüleşti 6 yıl oldu ameliyat olalı ödem hala geçmedi 2. ameliyatı oldu hala burnunun üstünde bilye gibi şişlik var.
Çok üzüldüm inan, hayatımız resmen doktorların eline kalıyor bu konularda. Sana öyle geliyordur belki. 6 ay beklemekte fayda var. Ne kadar oldu ameliyat olalı?Benim bu ikinci ameliyatım ilkini estetik cerrah yapmıştı ama yamuldu nefes çok problem oldu şimdide kbb düzeltebileceğini söyledi inandım bende yine yamulmaya başladı sanki ne bileyim ya keşke önceden girseydim bu siteye neyse artık yapacak bişey yok inş seninki içine siner güzel görünürde beraberce seviniriz
Bir ay 5 gün falan oldu bazen güzel geziyo bazen yamuk geliyo bekliyorum işte şişler insin diyeÇok üzüldüm inan, hayatımız resmen doktorların eline kalıyor bu konularda. Sana öyle geliyordur belki. 6 ay beklemekte fayda var. Ne kadar oldu ameliyat olalı?
Daha çok erkenmiş yaa acele ediosun istediğin gibi olur ya merak etmeBir ay 5 gün falan oldu bazen güzel geziyo bazen yamuk geliyo bekliyorum işte şişler insin diye
6 ay dolmadan moralinizi bozmayin kizlar ben daha bes gunluk ameliyatliym seklnide daha gormdim ama doktorum bana nefes icin en az uc ay sekli icin 6 ay bir yil dedi bu sure icinde saga yatar sola yatar sise iner bir iyi bir kotu olur oturana kadar normal hepsi dedi sabredin
İnş yaa doktorum canımı sıktı benim şekli bu dedi sadece nefes için içi hala iyileşmemiş şiş 1 2 ay sonra bidaha görelim dedi bakalım hayırlısıDaha çok erkenmiş yaa acele ediosun istediğin gibi olur ya merak etme
Şuanda seninki hamur gibidir canım açılınca anlıycaksın o yüzden daha dikkatli olbende daha 6 gun oldu ucuna carpip duruyorum elimle cok korkuyorum alci cikinca yamuk gormekten
Geçmiş olsunaynen oyleydi doktorum bastrdi oynadi birseyler yapti suan bantli
benim hala şiş, 6 aydan önce de oturmaz bnce şişlerin inmesi 6 ayı buluyosa mimiklerin oturması da o kdr zamanı bulur.Kizlar mimikleriniz ne zaman oturmaya basladi yuzunuz ne zaman tam indi
bugün alçıyla tampon alındı burnum çok şiş ama neyseki yüzüm biraz rahatladı ameliyatı başka bir doktor yapmıştı alçıyı başka bir doktor aldı ve o da çok beğendi umarım cidden güzel olur ya. Sen plastik cerraha ameliyat oldun demi?İnş yaa doktorum canımı sıktı benim şekli bu dedi sadece nefes için içi hala iyileşmemiş şiş 1 2 ay sonra bidaha görelim dedi bakalım hayırlısı
Yok ben kbb oldum görebildinmi burnunubugün alçıyla tampon alındı burnum çok şiş ama neyseki yüzüm biraz rahatladı ameliyatı başka bir doktor yapmıştı alçıyı başka bir doktor aldı ve o da çok beğendi umarım cidden güzel olur ya. Sen plastik cerraha ameliyat oldun demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?