gördüm canım şimdi bile gayet iyi duruyo bant var üzerinde 2 hafta kalıcak. Bu ameliyatları plastik cerrah dışında yaptırmamak lazım ya kbb mikro cerrahi yapabiliyo ama plastik cerrah hem mikro makro cerrahi. Ben plastik cerraha yaptırdımYok ben kbb oldum görebildinmi burnunu
İnş yaa doktorum canımı sıktı benim şekli bu dedi sadece nefes için içi hala iyileşmemiş şiş 1 2 ay sonra bidaha görelim dedi bakalım hayırlısı
Sağol canım ya bakmıyorum aynaya artık elimle ara sıra yokluyorum ilk başlarda bende beğenmiştim ama şimdi tümsek oluştu geçicenide sanmıyorum masajla gidiyo ama sonra geri geliyo 1 ay sonra gidicem doktora bakalım ne diycekBen sizin burnunuzu begenmistim hic caninizi sikmayin bence..fotolarda hic kotu bisey yok
sizinkisi ödemli bence60 gun oldu benim yamuk ve kemer var
ödemle yamukluk anlaşılıyo ayırt ediliyo bencesizinkisi ödemli bence
Yaprak6 .!.:Sağol canım ya bakmıyorum aynaya artık elimle ara sıra yokluyorum ilk başlarda bende beğenmiştim ama şimdi tümsek oluştu geçicenide sanmıyorum masajla gidiyo ama sonra geri geliyo 1 ay sonra gidicem doktora bakalım ne diycek
Ayy inş canım ya valla çok mutlu oldumBence sonradan olustuysa odemdir..daha o kadar degisecekki kardeşimden biliyorum..alcidan ciktigi halini begendiyseniz hic sorun yok
Nasil ayirt edebilirim bilmiyorum kizlar 4. Aya girdim hala sag taraf sis ve hala kemer var alistim bu halime revizyon olmak da istemiyorum. Dr. 1 aralikta karar vericez dedi bir ay daha sabredicemödemle yamukluk anlaşılıyo ayırt ediliyo bence
Bende bıraktım kendi haline şiş olan yer hissizleşiyo benimki kemik resmen ödem falan değil düzeleceğinide hiç sanmam umarım seninki düzelirNasil ayirt edebilirim bilmiyorum kizlar 4. Aya girdim hala sag taraf sis ve hala kemer var alistim bu halime revizyon olmak da istemiyorum. Dr. 1 aralikta karar vericez dedi bir ay daha sabredicem
Bende ikinci haftası oldum canım sağ tarafa doğru bağriz göze çarpan bi tümsek var masaj yapınca gidiyo bi süre sonra geri geliyor ama oynadığım için dürekli şiş vaziyette özellikle sabah kalktığımda seninkide belki masaj yapıyorsan ondan şişiyordurBen de eylülün ilk haftası ameliyat oldum.ilk alçıdan çıktıgında baya begenmiştim.Karşıdan baya daralmış görünüyodu.Ameliyattan önce yana doğru bi eğrilik vardı,ameliyat sonrası o da gitmişti.Ama şuan baktıgımda o eğrilik bariz var fotograflarda çok belli özellikle.Bilmiyorum aynadaki mi doğru görüntü yoksa fotograftaki mi? 1.aydan sonra da burnumda ilk günlere nazaran çok şişme yaşıyorum özellikle geceleri uyandıgımda bi sızı var benzer bi durum yaşayan var mı? Ya da sonradan burnu benimki gbi şişen?
Nefes alma problemin var mı? Ben hala geceleri burnumdan nefes alamıyorum ama refleks olarak almaya zorluyorum sabah uyanınca inanılmaz bir sızı oluyor. Ama benim rinoplastiyle beraber geniz etimde alındığı için hala içerden şişlik varBen de eylülün ilk haftası ameliyat oldum.ilk alçıdan çıktıgında baya begenmiştim.Karşıdan baya daralmış görünüyodu.Ameliyattan önce yana doğru bi eğrilik vardı,ameliyat sonrası o da gitmişti.Ama şuan baktıgımda o eğrilik bariz var fotograflarda çok belli özellikle.Bilmiyorum aynadaki mi doğru görüntü yoksa fotograftaki mi? 1.aydan sonra da burnumda ilk günlere nazaran çok şişme yaşıyorum özellikle geceleri uyandıgımda bi sızı var benzer bi durum yaşayan var mı? Ya da sonradan burnu benimki gbi şişen?
Evet sürekli tıkalı burnum,içerde bi şişlik var yani akıntı fln olmuyor.normal midir bilmiyorum,sbh ağrı hissediyorum ve saga sola döndüğümde daha da ağrı artıyor gbi oluyor ama kısa süreli oluyor ağrılar.tıkanıklık için sık sık olmasa da illiadin kullanıyorum yoksa baska türlü olmuyor,senin ne zmn dı ameliyatın?Nefes alma problemin var mı? Ben hala geceleri burnumdan nefes alamıyorum ama refleks olarak almaya zorluyorum sabah uyanınca inanılmaz bir sızı oluyor. Ama benim rinoplastiyle beraber geniz etimde alındığı için hala içerden şişlik var
Düzenli masaj değil de elim sürekli burnuma gidiyor,yanlardan sıkıyorum falan evet belki oynamasam sürekli ağrı olmaz dediğin gibi.bnm burnumdaki eğrilik burnun yukarısından itibarendi aynen sağ tarafa benimde.sürekli sağ tarafa baskı uykuluyorum istemsizce..doktor alçı çıktıktan sonra burnun yine sağa doğru iyileşme gösterebileceğini söylemişti, bu durumda boşuna mı oldum bilemiyorumBende ikinci haftası oldum canım sağ tarafa doğru bağriz göze çarpan bi tümsek var masaj yapınca gidiyo bi süre sonra geri geliyor ama oynadığım için dürekli şiş vaziyette özellikle sabah kalktığımda seninkide belki masaj yapıyorsan ondan şişiyordur
13 ekimde ameliyat oldum 10 gün günde 2 defa 2 fıs illadin kullandım. Tıkanıklığım tam düzelmişken ilacı bıraktım 2 hafta sona 5 gün süreyle yine kullanmamı söyledi drum. Pazartesi kontrole gidicem. Şişlik normal yani dr baştan söylüyor 6 ay zamanı var. Zamanla nefes probleminin düzeleceği inancındaym. İlladin rahatlatmıyor mu?Evet sürekli tıkalı burnum,içerde bi şişlik var yani akıntı fln olmuyor.normal midir bilmiyorum,sbh ağrı hissediyorum ve saga sola döndüğümde daha da ağrı artıyor gbi oluyor ama kısa süreli oluyor ağrılar.tıkanıklık için sık sık olmasa da illiadin kullanıyorum yoksa baska türlü olmuyor,senin ne zmn dı ameliyatın?
beni drum ilk bir ay sadece sırtüstü yat ve başın yüksek olsun dedi. Sağa sola yattıkça ödem sağ yada solda oluşuyor ve şişlik inmiyor buna dikkat et ben hala zor da olsa sırt üstü ve 3 yastıkla başım yukarda yatıyorumEvet sürekli tıkalı burnum,içerde bi şişlik var yani akıntı fln olmuyor.normal midir bilmiyorum,sbh ağrı hissediyorum ve saga sola döndüğümde daha da ağrı artıyor gbi oluyor ama kısa süreli oluyor ağrılar.tıkanıklık için sık sık olmasa da illiadin kullanıyorum yoksa baska türlü olmuyor,senin ne zmn dı ameliyatın?
1 aya yakın sırtüstü yattım,şimdi de pek dönmemeye çalışsam da uyurken dönüyorum sanırım,ağrı da ondan kaynaklı o zmn..bn de yüksek yastık kullanim bırakmıştım çünkü.doktora bantları çıkarırken bunları sormuştum istediğin gbi yatabilirsin fln demişti ama bi süre dha devam etmek gerekiyor demek kibeni drum ilk bir ay sadece sırtüstü yat ve başın yüksek olsun dedi. Sağa sola yattıkça ödem sağ yada solda oluşuyor ve şişlik inmiyor buna dikkat et ben hala zor da olsa sırt üstü ve 3 yastıkla başım yukarda yatıyorum
İlliadin ii geliyor bya ama yine de tam anlamıyla nefes aldıgım söylenemez. anormal bi durum olmasın da yeterki , 6 ay bekleriz :)13 ekimde ameliyat oldum 10 gün günde 2 defa 2 fıs illadin kullandım. Tıkanıklığım tam düzelmişken ilacı bıraktım 2 hafta sona 5 gün süreyle yine kullanmamı söyledi drum. Pazartesi kontrole gidicem. Şişlik normal yani dr baştan söylüyor 6 ay zamanı var. Zamanla nefes probleminin düzeleceği inancındaym. İlladin rahatlatmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?