Burun estetiği sonrası, ödem için nasıl masaj yaptınız?

İnş boşuna değildir canım benim burnum nefes olarak epeyce açıldı sol taraf biraz tıkalı onuda doktor ordan işlem yaptığı için henüz şiş içerisi dedi inş çektiğimiz acılara değer hayırlısı bakalım
amin canım inşAllah değer bunca sıkıntıya korkuyaa..

1 aya yakın sırtüstü yattım,şimdi de pek dönmemeye çalışsam da uyurken dönüyorum sanırım,ağrı da ondan kaynaklı o zmn..bn de yüksek yastık kullanim bırakmıştım çünkü.doktora bantları çıkarırken bunları sormuştum istediğin gbi yatabilirsin fln demişti ama bi süre dha devam etmek gerekiyor demek ki
benim doktorum da bugün istediğin gibi yatabilrsin dedi ama bnde psikoloji oluştu sanırım yana dönünce hemen geri dönüyorum :) çok korkuyorum ya ben burnuma birşey olucak diyee gerekirse 6 ay sırtüstü yatarım :)

benim doktorum da bugün istediğin gibi yatabilrsin dedi ama bnde psikoloji oluştu sanırım yana dönünce hemen geri dönüyorum :) çok korkuyorum ya ben burnuma birşey olucak diyee gerekirse 6 ay sırtüstü yatarım :)
:))) insan iice paranoya yapıyor:)) cidden ama hâlâ sağa yatınca o taraf şişiyor sızlıyor, sol için de aynı şey..vakti var herhalde daha bilemedim ki

Kızlar bende olalı 15 gün oldu sizin ne kadar oldu bişeyler sormak istiyorumm gören olursa yazabilirmi

İnşallah canım.. Kendimi biliyorum burnum istediğim şekle girmezse revizyon olmadan içime sinmez.Keşke bu kadar takmasam ama takıntı işte.
İnşAllah istediğin gibi olur da revizyona gerek kalmaz. İlk ameliyat bile bu kadr çileliyken ikincisini düşünemiyorum :(

Mrb benim 25 gün oldu sorunu cevaplamaya çalışırım
Tşk ederim canım ben burunun zamanla ne kadar ineceğini sorcaktım ben şuan çok beğendim ama hep zamanla boyu uzuyo ve biraz kalkıklığı düşüyo diyolar yani bide boyu mu uzuyo :( yani 15. günüm olduğu için şuan normalinden çok kalkık ve çok küçükmüdür ben böyle beğendim ama daha çok yeni diye değişirmi

Tşk ederim canım ben burunun zamanla ne kadar ineceğini sorcaktım ben şuan çok beğendim ama hep zamanla boyu uzuyo ve biraz kalkıklığı düşüyo diyolar yani bide boyu mu uzuyo :KK43: yani 15. günüm olduğu için şuan normalinden çok kalkık ve çok küçükmüdür ben böyle beğendim ama daha çok yeni diye değişirmi
İlk ay şişliğin %60-70'i inecek sonrası 6 ay içinde inecek. Burun ucundaki şişlik zor ve geç iniyor kıkırdak geç iyileşiyormuş. Şuan burun sırtın muhtemel halini almıştır da ucu baya inecek ve biraz düşecektir ama şimdiki halini beğendiysen sonraki halini de beğenirsin. Benimde ilk 2 hafta çok kalkık ve şişti şişlik indikçe daha güzel ve şekilli olmaya başladı şimdi çok daha güzel. :)

İlk ay şişliğin %60-70'i inecek sonrası 6 ay içinde inecek. Burun ucundaki şişlik zor ve geç iniyor kıkırdak geç iyileşiyormuş. Şuan burun sırtın muhtemel halini almıştır da ucu baya inecek ve biraz düşecektir ama şimdiki halini beğendiysen sonraki halini de beğenirsin. Benimde ilk 2 hafta çok kalkık ve şişti şişlik indikçe daha güzel ve şekilli olmaya başladı şimdi çok daha güzel. :)
Hadi ya :( ucu düşçek yani ben olmadan öncede biraz kalkık istemiştim ama ona göre yapar sandım yani şuan ki kalkıklığını sevdim ama biraz bile düşse seveceğimi sanmam 2. için bana yol gözüktü gibi :(

Hadi ya :KK43: ucu düşçek yani ben olmadan öncede biraz kalkık istemiştim ama ona göre yapar sandım yani şuan ki kalkıklığını sevdim ama biraz bile düşse seveceğimi sanmam 2. için bana yol gözüktü gibi :KK43:
Resim koysan canım daha etkili olur yorumlarda

Yakınlaştırınca görüntü bozuluyo uzaktan gayet güzel duruyor yeni olmasına rağmen şiş gibide durmuyor herkesinki düşecek diye bişey yok endişelenme
Yükledim ama yeni diye herkes böyle kalmaz diyo moralim bozuk :(

Eklentiler

• IMG_20151105_223157.webp
    IMG_20151105_223157.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 621
Yükledim ama yeni diye herkes böyle kalmaz diyo moralim bozuk :KK43:
Maşallah çok güzel olmuş yok canım benim ikinci ameliyatım bi problem varsa 15 20 günde kendini belli ediyor beğendiysen içine sinmeyen bişey yoksa hafif şişlik inip biraz küçülüyo sadece zaten çok kalkık değil seninki düşmez o yüzden güle güle kullan çok beğendim ben

Maşallah çok güzel olmuş yok canım benim ikinci ameliyatım bi problem varsa 15 20 günde kendini belli ediyor beğendiysen içine sinmeyen bişey yoksa hafif şişlik inip biraz küçülüyo sadece zaten çok kalkık değil seninki düşmez o yüzden güle güle kullan çok beğendim ben
İnş canım yoksa tekrar olurum yani :( aynı acıları çekmekte çok zor olacak bende nerdeyse hiç morlukta olmadı ama hastane ameliyat insanı sıkıntıya sokuyo ikinciside o yüzden çok zor olur

İnş canım yoksa tekrar olurum yani :KK43: aynı acıları çekmekte çok zor olacak bende nerdeyse hiç morlukta olmadı ama hastane ameliyat insanı sıkıntıya sokuyo ikinciside o yüzden çok zor olur
Zor ve çok stresli oluyor canım ilk heycan olmuyor hep kötü düşünüyosun yinemi olmuycak diye o yüzden kötü düşünceni at kimseyi takma iyi düşün iyi olsun

Hadi ya :KK43: ucu düşçek yani ben olmadan öncede biraz kalkık istemiştim ama ona göre yapar sandım yani şuan ki kalkıklığını sevdim ama biraz bile düşse seveceğimi sanmam 2. için bana yol gözüktü gibi :KK43:
Hemen umutsuzluğa kapılma yaa belki o hali daha çok hoşuna gidecek ve bahsettiğimiz düşme 1-2 milimetre yani çok fark etmez

Selam arkadaşlar, bugün ameliyatımın 15. günü.

Üst dudağım kısmen çözüldü, dişlerimin yarısını artık görebiliyorum. Ama burnum hala yamuk, bana masaj falan da vermediler, fazlaca ödem olduğunu fark ediyorum. Siz burnunuzun ödemli ucuna dokunuyor musunuz, herhangi bir işlem yapıyor musunuz?

Bir de bu yamukluk ne zaman geçer acaba :/
Benimde bugun 13.gün burnum sola dogru yamuk cok moralim bozuluyor bu duzekecek mi acaba lutfen tecrubeli biri yardim etsin :KK43:

Back
X