Burun estetigi sonrasi olumsuz yorumlar

YILDIZ47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
823
380
103
45
2 bucuk ay kadar once burun estetiği oldum. Ilk baslarda cok odem vardi yüzümde. şu an ödemler gecti gülüsüm bakişlarim eskiye döndü. Ama hala etraftan olumlu yorumlar almiyorum. Genelde herkes burnun güzel olmuş ama sanki sana yakişmamiş. Eski burnun sana farkli bi hava ve çekicilik katiyordu. Yüzün küçücük cocuk yüzü gibi kalmıs gibi yorumlar aliyorum . Cok moralim bozuluyor. Acaba ameliyat sonrasi sizlerde boyle yorumlar aldiniz mi?

Benim burnum kötü oldu herkesten de olumsuz sözler duydum ama sizin burun iyi olduğu halde olumsuz konuşmaları tuhaf geldi bana.olumsuz konuşan insanlarla aranız nasıl yani iyiliğinizi düşünen insanlar mı yoksa biraz kıskanç insanlar mi?burnun iyi olduğu halde olumsuz konuşmaları bana iyi niyetli olmadıklarını düşündürdü.

Yok kötü niyetli değil inanin. Birinci derece yakinlarim genelde. Yanu simdiye kadar kimseden iltifat almadim. Cogu kisi yorum bile yapmiyor. Yorum yapmamalarini da beğenmemelerine bağlıyorum. Yapanlarda tamam burnun güzelde eskisi sana daha cok yakisiyordu diyor. Şu an burnum kavisli ama pek kalkik degil . Bence kavis olunca kalkikta olmali kavis yoksa cok kalkik olmasada olur.

Doktorumun ameliyat öncesi bana gosterdigi burunla şimdikinin alakasi yok zaten. 6 ayin sonunda değiseceksede bilmiyorum

Ama banada öyle geliyor. Bilmiyorum hep benimle birlikte cevremdekilerinde alismasi lazim galiba
Siz boşverin çevreyi Siz aynaya bakınca kendinizi güzel ve mutlu hissediyorsanız budur önemli olan. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş bunu unutmayın..

Ben olumsuz yorum yapan kişileri çok iyi niyetli bulmuyorum çünkü o burun yapılmış ve geri dönüşü yok bu yüzden olumsuz yorum yapıp da karsindaki kişinin moralini bozmaktır amaçları.
Benim bi yakınım böyle birşey yaptırsa burnu kötü olsa dahi kötü olmuş demem,zaten ameliyat sonrası süreç psikolojik anlamda zordur bir de olumsuz yorumlarla daha da zorlaştırmam. Bazı insanlar kötü,fesat ve bencil duygulara sahip.. Hiç canınızı sıkmayın,aldırış etmeyin kimseye. Ve çok samimi söylüyorum burnunuz yüzünüze çok yakışmış,çokk güzel olmuş inanın bana..

En son resim eski halimdi ısaallah beğendiğiniz o değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…