Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Altüst Oldu

derin119

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
141
0
46
İstanbul
Burun ameliyatı oldum yaklaşık 20 gün önce, burdaki yorumların çoğunu okudum henüz erken yorum yapmak için denilse de alçıdan çıktığı gibi ne güzel burunlar gördüm.Benim alçım çıktığında ise şok yamuk bir burun, tuhaf burun delikleri kurbağa gibi, eski burun deliklerim daha güzeldi küçücüktü.Düz bir burun istemiştim de tır çarpmış gibi değil, çok üzgünüm ağlıyorum annem de üzülüyor bni böyle görünce.. Moralim sıfır işimi bırakıp eve kapanmayı bile düşünüyorum.Önceden yaptırsan daha iyi olursun diyenler şimdi ne gerek vardı yapmasaydın keşke diyor.Tekrar bir ameliyat süreci geçirmek istemiyorum offf... Bir burun ne kadar değişebilir ki ://

oncelikle gecmis olsun ama 20 gun bir kaniya varmak icin cok erken bence bir iki ay sonra duzelir diye dusunuyorum. doktorun kimdi bu arada

Resim paylaşırsan daha iyi yorum yaparız canım.Belliki her yeni ameliyat olan kişi psikolojisindesin sende.

hayir henuz olmadim bu ay sonu sadullah karuna olucam kismetse.
bence senin burnunda birkac ay icinde oturunca simdi niye bosu bosuna uzulmusum diye kendine kizicaksin

hayir henuz olmadim bu ay sonu sadullah karuna olucam kismetse.
bence senin burnunda birkac ay icinde oturunca simdi niye bosu bosuna uzulmusum diye kendine kizicaksin

sadullah beye ameliyat olup da memnun kalan arkadaşım var. Umarım sen de çok memnun kalır hiçbir üzüntü yaşamazsın

ah canim benim ayni dertteyiz suanda benim de 5. gunum ve canavara benziyorum oysa eskiden guzeldim arakdas olarak eklesene

bende amelıyat olmak uzere randevu aldım. en buyuk korkum benımde amelıyat sonrası ne olacağı. kime ameliyat olmuştunuz?

Canim burun delikleri duzeliyor. Alcidan ciktiginda hamurdan yapilmis bi burun gibi duruyo. Ben bandajlar ciktiginda kendimi bi garip hissediyorum aynada baska biri var gibiydi hatta bi iki gun fazladan kendim bantladim kendimi oyle goresim yoktu. Ozellikle banyodan sonra bi garip oluyo uzayli gibi :) amA 3 haftaya hepsi geciyor gozun de alisiyo.delikler garip falan diye uzme kendini, erken daha. Ben 5. Aya ggirdim burnum egri, alcidan da hafif egri cikmis ama heyecandan fark edememisim su anda fotolara bakinca alcidan egri ciktigini fark ettim. Ameliyat oncesi yoktu. Bende egrilik disinda hepsi duzeldi. Umarim sende egrilik de kalmaz cok guzell bi burnun olur.

Evet canım resimlerine baktım oldukça yamukluk var ama o ödem olabilirmi acaba? Doktor ne diyor? Yamuk kalırsa bile dünyanın sonu değil canım revizyon olursun üzme kendini

Canım bende iki ay oldu tam ameliyat olalı ama ben alçım ilk çıktığı gün bile çok beğenmiştim burnumu o günden beri burda yazıyorum zaten az çok da olsa burun şekli biraz belli oluyo tabii zamanla değişiyo mesela benim burnumun çok şekli çok düzgündü istediğimden daha güzeldi sadece burun ucumda şişlik vardı bi de sağ tarafım biraz şişti doktorum kendide şiş yerleri gösterdi bastırıp buralar geçicek dedi ve geçti bende arkadaşlık isteği gönderdim senin resimlerini çok merak ettim sende benim resimlerime bakabilirsin aradaki değişimi görürsün

Merhaba baya zaman olmuş gerçi siz estetik olalı ama size zahmet memnun kalmadığınız doktoru paylaşmanızı rica edebilirmiyim bende estetilk olmak istiyorum ve çok kararsızım yeterli bilgimde yok

Evet canım resimlerine baktım oldukça yamukluk var ama o ödem olabilirmi acaba? Doktor ne diyor? Yamuk kalırsa bile dünyanın sonu değil canım revizyon olursun üzme kendini

ödem var düzelcek zamanla diyor. Evet revizyon bir çözüm ama tekrar bu süreci yaşamak istemiyorum zor bir süreç zamanım şişliklerin inmesini beklemekle geçicek .

saol canım, aynen burnumun ucunun hemen üstü hamur gibi sanki mandalla sıkıştırılmış gibi geliyor gözüme bilmiyorum ama moralim sıfır bnm 3 hafta olcak ama alışamadım. burnumun üstünde bant var hala bir hafta sonra çıkarırsın dedi ama çıkarmayı düşünmüyorum.görmek istemiyorum burnumu

resimlerine baktım canım şişliklerin insin gayet güzel duruyor burnun, herşeyden önemlisi sen memnun kaldıysan, içine sindiyse kim ne derse desin gerisi boş.

kupşeker resimlerine baktm burnun güzel olmuş bişey merek ettm burnumun ucu şişti demişsin o şişlik inince burnun birazda olsa indimi Benm burnumun ucuda şuan çok şiş taş gibi dokunamıyorm acıyo üstelik...burnum istediğimden birasck fazla kalkık şuan 25i. günü ama halen kalkık burnum..o kalkıklık burun ucundaki şişliktenmi kaynaklanıyo şişlik inince burun ucu kalkıklıkta iniyomu??

Son düzenleme:
Aynı durumdayim ustelik ben 2.ameliyatimi oldum...yaklasik 4 sene once ilk ameliyatimi oldum alcidan ciktginda sag ust göz hizasinda elime bir kemik geliyordu ve hemen altında cukur tam sağ ve tam sol profillerim oldukva duzdun önden yamuk ve hafif sol profilimde bariz kemer gözukuyordu ve zamanka sislikler indikce daha belirginkesmeye basladi ve en onemlisi yamuk olduğundan nefes alirken yoruluyordum 4 sene boyunca bu burunla yaşadım görselliği attim kenera zaten ama artik bi hayli sikinti yaratmaya başlayınca tekrar doktorla görüştüm cok ilgilendi neden daha önce gelmediğimi fakan sordu neyse velhasil 3 hafta once tekrar revizyon oldum cojen tarafa kikirdak koydu burun ici kikirdaklarimi kullanmış ve ayrica burun ucunun aktindaki kemigede kikirdak koymus destek olsun diye..sinuc olarak halen asimetri var sol burun ucum saga yatik gibi ve sag taraf burun ucunda bi sislik var ondan dolayı da asimetrik gözüküyor olabilir ama ben bi oarca asimetri kalacagindan eminim...hah oncekinden kotu mu Hayır ilk ameliyatimda her ne kadar basarisiz da olsa eski burnumdan iyiydi :)yanlız 2 ameliyat gecirip istediğim burna kavuşamamak üzücü ve büyük bi hayalkirikligi yasiyorum...tek iyi tarafi nefes aliyorum ve burnumdaki cokme dolduruldu fakat sag taraftaki sislik ve saga bakan burun ucu da neyin nesi ? Bu arada on haric butun profillerim düzgün burun ucum hafif kalkik ve kavisli buna da şükür deyip kaderime razi mi gelmeliyim bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…