oncelikle gecmis olsun ama 20 gun bir kaniya varmak icin cok erken bence bir iki ay sonra duzelir diye dusunuyorum. doktorun kimdi bu arada
hayir henuz olmadim bu ay sonu sadullah karuna olucam kismetse.
bence senin burnunda birkac ay icinde oturunca simdi niye bosu bosuna uzulmusum diye kendine kizicaksin
Resim paylaşırsan daha iyi yorum yaparız canım.Belliki her yeni ameliyat olan kişi psikolojisindesin sende.
ah canim benim ayni dertteyiz suanda benim de 5. gunum ve canavara benziyorum oysa eskiden guzeldimarakdas olarak eklesene
Burun ameliyatı oldum yaklaşık 20 gün önce, burdaki yorumların çoğunu okudum henüz erken yorum yapmak için denilse de alçıdan çıktığı gibi ne güzel burunlar gördüm.Benim alçım çıktığında ise şok yamuk bir burun, tuhaf burun delikleri kurbağa gibi, eski burun deliklerim daha güzeldi küçücüktü.Düz bir burun istemiştim de tır çarpmış gibi değil, çok üzgünüm ağlıyorum annem de üzülüyor bni böyle görünce.. Moralim sıfır işimi bırakıp eve kapanmayı bile düşünüyorum.Önceden yaptırsan daha iyi olursun diyenler şimdi ne gerek vardı yapmasaydın keşke diyor.Tekrar bir ameliyat süreci geçirmek istemiyorum offf... Bir burun ne kadar değişebilir ki ://
tam bır şeyler yazacaktım kı tarıhı farkettım. Bende yakında amelıyat olucam burnumdan geçen zamanda ne olduğunu merak ettim. Burnunuz oturdu mu zmanla ? yoksa hiç bir şey değişmedi mi ?ekledimm canım.
Burun ameliyatı oldum yaklaşık 20 gün önce, burdaki yorumların çoğunu okudum henüz erken yorum yapmak için denilse de alçıdan çıktığı gibi ne güzel burunlar gördüm.Benim alçım çıktığında ise şok yamuk bir burun, tuhaf burun delikleri kurbağa gibi, eski burun deliklerim daha güzeldi küçücüktü.Düz bir burun istemiştim de tır çarpmış gibi değil, çok üzgünüm ağlıyorum annem de üzülüyor bni böyle görünce.. Moralim sıfır işimi bırakıp eve kapanmayı bile düşünüyorum.Önceden yaptırsan daha iyi olursun diyenler şimdi ne gerek vardı yapmasaydın keşke diyor.Tekrar bir ameliyat süreci geçirmek istemiyorum offf... Bir burun ne kadar değişebilir ki ://
Evet canım resimlerine baktım oldukça yamukluk var ama o ödem olabilirmi acaba? Doktor ne diyor? Yamuk kalırsa bile dünyanın sonu değil canım revizyon olursun üzme kendini
Canim burun delikleri duzeliyor. Alcidan ciktiginda hamurdan yapilmis bi burun gibi duruyo. Ben bandajlar ciktiginda kendimi bi garip hissediyorum aynada baska biri var gibiydi hatta bi iki gun fazladan kendim bantladim kendimi oyle goresim yoktu. Ozellikle banyodan sonra bi garip oluyo uzayli gibi :) amA 3 haftaya hepsi geciyor gozun de alisiyo.delikler garip falan diye uzme kendini, erken daha. Ben 5. Aya ggirdim burnum egri, alcidan da hafif egri cikmis ama heyecandan fark edememisim su anda fotolara bakinca alcidan egri ciktigini fark ettim. Ameliyat oncesi yoktu. Bende egrilik disinda hepsi duzeldi. Umarim sende egrilik de kalmaz cok guzell bi burnun olur.
resimlerine baktım canım şişliklerin insin gayet güzel duruyor burnun, herşeyden önemlisi sen memnun kaldıysan, içine sindiyse kim ne derse desin gerisi boş.Canım bende iki ay oldu tam ameliyat olalı ama ben alçım ilk çıktığı gün bile çok beğenmiştim burnumu o günden beri burda yazıyorum zaten az çok da olsa burun şekli biraz belli oluyo tabii zamanla değişiyo mesela benim burnumun çok şekli çok düzgündü istediğimden daha güzeldi sadece burun ucumda şişlik vardı bi de sağ tarafım biraz şişti doktorum kendide şiş yerleri gösterdi bastırıp buralar geçicek dedi ve geçti bende arkadaşlık isteği gönderdim senin resimlerini çok merak ettim sende benim resimlerime bakabilirsin aradaki değişimi görürsün
Canım bende iki ay oldu tam ameliyat olalı ama ben alçım ilk çıktığı gün bile çok beğenmiştim burnumu o günden beri burda yazıyorum zaten az çok da olsa burun şekli biraz belli oluyo tabii zamanla değişiyo mesela benim burnumun çok şekli çok düzgündü istediğimden daha güzeldi sadece burun ucumda şişlik vardı bi de sağ tarafım biraz şişti doktorum kendide şiş yerleri gösterdi bastırıp buralar geçicek dedi ve geçti bende arkadaşlık isteği gönderdim senin resimlerini çok merak ettim sende benim resimlerime bakabilirsin aradaki değişimi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?