Ay kusura bakma ama ne salakmiş o arkadasin.geçecek bu günlerin ağlayıp yıpratma kendini.güzel bi burnun olacak.hem ağlasan da olan oldu artık bi faydası yok.iyiki olmuş diyeceksin
teşekkür ederim. İnşallah oyle umut ediyorum ama pek umudum yok.Doktorumun ismini burdan yazmak istemiyorum.Özelden mesaj atarım
Valla emin olun doktor açıklasa da sizi tatmin etmiyor :) o anki psikoloji olarak sadece bi an once düzelsin istiyorsunuz.ama sabır şart.zaten üzülmekle ele bişey geçmiyor yine de düzelen birileri olduğunu duymak iyi geliyor.sizinle aynı durumda olup da düzelen birileriyle teselli bulmak işe yarıyor
Bende bıktırmiştim doktorumu :) en geç burun kemeri geçiyor sanırım.benim burun kökü yeni yeni düzeliyor.sağ ve sol asimetrik olmasına rağmen hamdolsun yine de beğeniyorum burnumu.senin de öyle olacak Merak etme.buralarda yana yakıla ne şikayetler ettiğimi ne pismanliklar yaşadığımı origaMiracle biliyor :) şimdi psikolojim daha iyi.ama şimdi de kirpik problemi yüzünden canım sıkkın
Evet şişlikten öyle düz görünüyor.benim de öyleydi.hem şiş hem düz hemde sağda kabarıklik yani asimetri vardı.bildiğin avatar gibiydim :)) hele ilk günkü şoku hiç anlatamam bile.şuan bile burun kökünde küçük bi tümsek var çünkü oraya kıkırdak konuldu.onu problem ediyordum artık onu da sallamıyorum.her Halukarda eskisine göre daha güzel burnum hamd olsun :)) seninde güzel olacak eminim ben.kirpiklere gelince.ipek kirpik yaptırmıştim.bazıları dökülünce canım sıkıldı bende elimle oynatarak çıkarmaya çalıştım koparmışim bildiğinüç tel kirpik kalmış özellikle sağ gözümde.sol gözümle çok oynamadan aynaya baktım onda çok hasar yok.yine bi asimetri var anlayacağın.sol kirpiklerde ipek kirpik var sağda hiç bişey yok :)) güzellik uzmanı üç aya toparlar dedi.bakim yağları, serumlar falan işte.Hayır gidebilsem yaptırdığım şehire sağa da üç beş taktırıp eşitleyeceğim de..
Bende de var o tırnak izi gittikçe daha yüzeyelleşiyor.umarım geçer.tam burun kökünde.benim 5 haftalik.aynada inceleyince elbet kusur buluyorum ama yine de mutluyum.hamd olsun.o şiş haline göre bin kat iyi.e ameliyat öncesine göre de mutluyum.az biraz kalkiklığı indi ona üzüldüm biraz okadar :) bu arada bantı çıkar bence oranında şişliği düzene girsin.aynaya bak ve guzel olacaksın sevgili burnum.seviyorum seni de :))
Bende de var o tırnak izi gittikçe daha yüzeyelleşiyor.umarım geçer.tam burun kökünde.benim 5 haftalik.aynada inceleyince elbet kusur buluyorum ama yine de mutluyum.hamd olsun.o şiş haline göre bin kat iyi.e ameliyat öncesine göre de mutluyum.az biraz kalkiklığı indi ona üzüldüm biraz okadar :) bu arada bantı çıkar bence oranında şişliği düzene girsin.aynaya bak ve guzel olacaksın sevgili burnum.seviyorum seni de :))
İnşallah.umarım ikimizin burnu da çok güzel olur :)
Burun ameliyatı oldum yaklaşık 20 gün önce, burdaki yorumların çoğunu okudum henüz erken yorum yapmak için denilse de alçıdan çıktığı gibi ne güzel burunlar gördüm.Benim alçım çıktığında ise şok yamuk bir burun, tuhaf burun delikleri kurbağa gibi, eski burun deliklerim daha güzeldi küçücüktü.Düz bir burun istemiştim de tır çarpmış gibi değil, çok üzgünüm ağlıyorum annem de üzülüyor bni böyle görünce.. Moralim sıfır işimi bırakıp eve kapanmayı bile düşünüyorum.Önceden yaptırsan daha iyi olursun diyenler şimdi ne gerek vardı yapmasaydın keşke diyor.Tekrar bir ameliyat süreci geçirmek istemiyorum offf... Bir burun ne kadar değişebilir ki ://
resim ekledim albüme görebilirsin sanırım arkadaş olarak eklemem gerekiyor sanırım:44:
. Kime ameliyat oldun acaba ? Bende olmayı düşünüyorumBurun ameliyatı oldum yaklaşık 20 gün önce, burdaki yorumların çoğunu okudum henüz erken yorum yapmak için denilse de alçıdan çıktığı gibi ne güzel burunlar gördüm.Benim alçım çıktığında ise şok yamuk bir burun, tuhaf burun delikleri kurbağa gibi, eski burun deliklerim daha güzeldi küçücüktü.Düz bir burun istemiştim de tır çarpmış gibi değil, çok üzgünüm ağlıyorum annem de üzülüyor bni böyle görünce.. Moralim sıfır işimi bırakıp eve kapanmayı bile düşünüyorum.Önceden yaptırsan daha iyi olursun diyenler şimdi ne gerek vardı yapmasaydın keşke diyor.Tekrar bir ameliyat süreci geçirmek istemiyorum offf... Bir burun ne kadar değişebilir ki ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?