Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Altüst Oldu

ben aylardın bu formdayım amelıyattan bır ay oncesıne kadar herkes burnuna bır kusur buluyor.belkı şişlerden ödemlerdendir durumunuz.bıraz sabır edın doktorunuzada ızah edın durumu o sızın ıcınızı daha da rahatlatıcak seyler soyleyecektır.

Valla emin olun doktor açıklasa da sizi tatmin etmiyor :) o anki psikoloji olarak sadece bi an once düzelsin istiyorsunuz.ama sabır şart.zaten üzülmekle ele bişey geçmiyor yine de düzelen birileri olduğunu duymak iyi geliyor.sizinle aynı durumda olup da düzelen birileriyle teselli bulmak işe yarıyor

Çok doğru diyorsun, doktor cok güzel olacak diyor başka birşey demiyor :) bekle biraz diyor, pişman olcaksın bu hareketlerinden birkaç ay sonra dedi inş haklı çıkar...Adamı da bıktırdım galiba :) Doktorum forumda pek tanınan biri değil sanırım ama yine de soranlara mesajla geri dönmeye çalışacağım. Bu arada başlardaki burun kemerimdeki yamukluk biraz azaldı gibi sanırım...

Bende bıktırmiştim doktorumu :) en geç burun kemeri geçiyor sanırım.benim burun kökü yeni yeni düzeliyor.sağ ve sol asimetrik olmasına rağmen hamdolsun yine de beğeniyorum burnumu.senin de öyle olacak Merak etme.buralarda yana yakıla ne şikayetler ettiğimi ne pismanliklar yaşadığımı origaMiracle biliyor :) şimdi psikolojim daha iyi.ama şimdi de kirpik problemi yüzünden canım sıkkın

geçmiş olsun canım, ya bende şimdi burun ucumu da geçtim kaşımın ortasına taktım şişten mi bilmiyorum çok düz geliyor kemer düz derken de sağa yol almış öyle geliyor :), umarım orası inerde hafif oyuntu gibi durur yoksa cok ince ve uzun bir burnum olacak, birde gözlerim arasındaki mesafe açılmış alışamadım o goruntuye uzaylı gibi duruyor inş oyle kalmaz ya ben de bir iyiyim bir kötü ama ilk günkü şoku atlattım gözüm de alıştı sanırım, daha az sorun ediyorum ama hala istedigim gibi değil ki hala bariz yamuk... Sabır işi gerçekten sabredicem...Kirpik problemi derken dökülme mi var ?

Evet şişlikten öyle düz görünüyor.benim de öyleydi.hem şiş hem düz hemde sağda kabarıklik yani asimetri vardı.bildiğin avatar gibiydim :)) hele ilk günkü şoku hiç anlatamam bile.şuan bile burun kökünde küçük bi tümsek var çünkü oraya kıkırdak konuldu.onu problem ediyordum artık onu da sallamıyorum.her Halukarda eskisine göre daha güzel burnum hamd olsun :)) seninde güzel olacak eminim ben.kirpiklere gelince.ipek kirpik yaptırmıştim.bazıları dökülünce canım sıkıldı bende elimle oynatarak çıkarmaya çalıştım koparmışim bildiğin üç tel kirpik kalmış özellikle sağ gözümde.sol gözümle çok oynamadan aynaya baktım onda çok hasar yok.yine bi asimetri var anlayacağın.sol kirpiklerde ipek kirpik var sağda hiç bişey yok :)) güzellik uzmanı üç aya toparlar dedi.bakim yağları, serumlar falan işte.Hayır gidebilsem yaptırdığım şehire sağa da üç beş taktırıp eşitleyeceğim de..

çok geçmiş olsun inşallah düzelir en kısa zamanda kirpik problemin... bnmki de sopa gibi duruyor ince parlak tuhaf birşey. yamukluğu zaten başka bir dünya...Birde tırnak izi gibi iz var 2.aya kadar sabredicem. Ondan sonrasında çok değişeceğini sanmıyorum ufak tefek farklılıklar kusurlar belki kapanır, onun dışında çok büyük bir beklentim yok.Senin ne kadar zaman oldu. Şu an memnun musun ?

Bir de hala burun kemerimde ufak bir bant var çıkartamıyorum, çıkartınca kendimi çok kötü hissediyorum uzun düz bir sopa var çok.Alışamıyorum o haline kendimi oyle görmek istemiyorum.İnsanlar bir an önce alcıyı bandı çıkarmak ister aksine ben bandımı çıkarmamak için uğrasıyorum.Ama moralimi bozacağına bir süre daha böyle dolaşıcam napiyim

Bende de var o tırnak izi gittikçe daha yüzeyelleşiyor.umarım geçer.tam burun kökünde.benim 5 haftalik.aynada inceleyince elbet kusur buluyorum ama yine de mutluyum.hamd olsun.o şiş haline göre bin kat iyi.e ameliyat öncesine göre de mutluyum.az biraz kalkiklığı indi ona üzüldüm biraz okadar :) bu arada bantı çıkar bence oranında şişliği düzene girsin.aynaya bak ve guzel olacaksın sevgili burnum.seviyorum seni de :))

bende bugün bandı cıkarıp bir güzel temizleyip peeling falan yaptım yavastan...Baktıgımda azalmış gibiydi o tırnak izi, şaşırdım hatta bu kadar cabuk azamasına. nyse çok incelemedim gerçi belki vardır hala bariz bir şekilde orda takmamaya çalıyorum artık ya :) Yamuklugu yavas yavas düzeliyor.Bandı da evde çıkarıyorum dısarda takıyorum hala hazır değilim :)) Sana da çok geçmiş olsun canım inşallah istediginden cok daha güzel bir burnun olur. :)

bu arada ufak bir bant var doktorumun yapştırdıgı daha kalındı onu çıkarın daha ince daha belirsiz bir bant koydum daha az dikkat cekiyor rahatsız da etmiyor.Diğer türlü kendimi kötü hissedicem biraz daha böyle idare edeyim illa ki cıkcak mecbur bir gün :)

canını çok sıkma canım en az 6 ay sonra tam şeklini alıyormuş burun.Benim derim çok kalın bana 1 ayda ancak şişlerin geçer dedi görüştüğüm doktorlar.O yüzden sabretmelisin. Doktorunu merak ettim şuan doktor arayışı içindeyim acaba bana mesaj atabilir misin ya da mail bu mail adresim yagmur_cinar1907@hotmail.com
şimdiden teşekkür ederim tatlım

resim ekledim albüme görebilirsin sanırım arkadaş olarak eklemem gerekiyor sanırım:44:

. Kime ameliyat oldun acaba ? Bende olmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…