Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Altüst Oldu

cok geçmiş olsun canım, anlayabiliyorum seni gerçekten zor ne umut edip ne buluyoruz, yani hep derdim burnum o kdr kötü bir burun değil , bundan kötü bir burun olmaz heralde diye düşünürdüm ama öyle değil en cok zamana üzülüyorum az bi zaman değil iyileşme süreci..sabır gerek..Bilmiyorum çok büyük umutlarla girmemek lazım, gerçi ben etrafımdaki insanlardan hazırlamıştım kendimi başta beğenmiyorsun falan filan diye söyleyen arkadaşlarımdan.Ama burnumu görünce ağlamamak için tuttum kendimi.İstediğin kadar bunun farkında olsan da kötü bir görüntü karşısında moral altüst oluyor.Bakalım inşallah iyi olcak diyorum ve moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Senin burnun için de yamukluk var demişsin tekrar o şişliklerdendir büyük bir ihtimal ikinci kez eğri yapcağını sanmıyorum doktorunun. Şişlikler inince tamamen geçmese de minimuma inicektir o yamukluk oyle düşünüyorum. ÜZülme sakın ki ikinci bir ameliyat geçişmişsin ne gibi bir sürec geçireceğini biliyorsun umarım bu son olur cok memnun kalırsın sonucunda herşeyin düzelceğine inan.

Biraz indi sanki canım doktorum çok kalın derili olduğumu ve bu yüzden çok şiştiğimi söyledi burun ucumdaki şişliğe masaj yapmamı söyledi hep o şekilde yaptım 6 aya kadar daha değişir diyolar iki ayda şekil tam olarak belli olmaya da başlar diyolar iki ay olsun o zaman bi sorun varsa tekrar söyle mutlaka doktoruna ben yarın kontrole gidicem solunum testi yapcaklar bakalım ne dicek son haline doktorum :)

Ahh seni okadar iyi anlıyorum ki.o psikoloji adamı mahvediyor.benim de öyleydi.ne zor günler geçirdim.dışarı çıkmayı bırak insanların yüzüne bakmaya utanıyordum.ama geçiyor sabırlı ol sadece.gün be gün geçiyor.senin zamanlarındayken ki halimi hatırladım da :) ne üzülüyordum.allah sabır versin ama geçiyor bu günler merak etme

bide üstüne en son konulan banttan dolayı hala şekerli burun ustu nasıl temizliyicem bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim korkuyorum dokunmaya

bende oyleyim inan biraz biraz alıştım burnuma, ama tam alışmışken birşeyi gözüme batıyor yine mutsuzluk. burnumun kemerinde bant var hafiften acıp bakayım dedim moralim yine altüst, bilmiyorum gecer umarım bu günler sonunda mutlu olurum pek sanmasam da..Senin şu an nasıl istediğin gibi bir buruna döndü mü zamanla yoksa kabullendin mi o haliyle ?

cok pardon sizin derdinizi unutuum cok gecmiş olsun bol bol dua edin ve sabırlı olmaya calısın zamanla hersey düzelir inş

çok teşekkür ederim inş düzelir sana da çok geçmiş olsun.. burun deliklerinin genişliği zamanla düzelir büyük bir ihtimalle, şişler indikçe de doğal bir görünüme kavuşur şeklinden memnunsan eger zamanla oturuyor zaten burun, temizleme olayı hakkında malesef hiçbir fikrim yok henüz ..

Merak etme düzeliyor şekli :) öyle kalmadım şuan memnunum burnumdan.ama hergün başka bi ayrınti gözüme çarpıyor benimde.biraz canım sıkılıyor gibi oluyor ama o da üç beş güne

Düzeliyor.sabırlı ol kurcalama :) hepsi geçecek.benim bi aylık olduğu halde moralim çok çok daha iyi senin de öyle olcak

Benim bantlar çıktıktan sonra doktor temizlemışti yapışkanları.benzinle :) bildiğin benzin.nasıl yanmıştim ya sonrada serumla yıkamisti.ama sen sakin böyle bişey deneme.tehlikeli olabilir.bence temizleme köpüğü ile hafifçe cildini temizle.zamanla geçer o yapışkanliklar.korkma acımıyor.yani benim acımamıştı

Düzeliyor.sabırlı ol kurcalama :) hepsi geçecek.benim bi aylık olduğu halde moralim çok çok daha iyi senin de öyle olcak

moralim cok bozuk anlatamam şu an ağlıyorum resmen, bir arkadasa resmimi gösterdim bu nee bunun için mi para odedin sen diye bir tepki verdi felaket gözüküyor dedi ( ben ne sanssızım ya

Derin sana mesaj yazdım ama mesaj kutu dolu olduğu için gönderemedim. Bende alçım çıktığında ablama gösterdim ablam dayanamadı ağladı ve hatta eve gidip sabaha kadar ağlamış ve eniştem zor sakinleşitrmiş kardeşim ne yaptı böyle kendine diye diye kahrolmuş. Ama bana bunu şimdilerde itiraf ediyorlar. :)
Bu süreç kimisi için çok sancılı oluyor iyileşmesi ve sonucu görmek için zaman gerekiyor malesef. Ben her aynaya baktığımda bayılacak gibi oluyordum. Döktüğüm gözyaşını bilsen ama ne kadar üzülsemde bu gerçeği değiştiremedim. Ama şu gerçeği unutma mesela; Allah korusun bacagında kemik kırılsa alçılanıp şişiyor onun bile iyileşmesi hemen olmuyor. Senin yüzünün ortasında kemikle oynanmış ve şişliklerin hemen inmesi imkansız.
Neticede seni anlıyorum ama ağlasanda, üzülsende boşa olur bu çünkü inan bana zaman herşeye iyi geliyor. Hem zamanla aynadaki yüzüne alışıyorsun hemde ödemlerin iniyor emin ol. Kendini yıpratma ve hep iyi tarafından düşün ve sana olumsuz yorum yapabilecek insanlardan bir süre kendi iyiliğin için uzak dur.

Son düzenleme:

çok doğru soyluyorsun bu donemde boş boş konusan insanlardan uzak olmam lazım, ama bende sürekli arkadaslarıma resim yollayıp işte boyle falan diye gösterip duruyorum yapmamam lazım.gerçi çok mu takıyorum onları hayır güzel oldu deseler de inandırıcı gelmiyor cunku bn begenmiyorum, ama olumsuz yorumlara hemen kapılıp gidiyorum. bu arada ozelden mesaj attım sana yine

bu arada bugün için sevindiric tek sey nefes almada biraz daha rahatladım, yani nefes alıp verirken ki çıkan o tuhaf sesler azaldı tıkanıklıgımda azaldı. hafta bir ay olcak sanırım o zamana kadar bu sorunumun cogu gitmiş olcak, ki bu konuda çok büyük sıkıntım yoktu ameliyattan oncesinde de şimdi de kendine geliyor sanırm..hep olumsuz seyler yazmayayım dedim

Ay kusura bakma ama ne salakmiş o arkadasin.geçecek bu günlerin ağlayıp yıpratma kendini.güzel bi burnun olacak.hem ağlasan da olan oldu artık bi faydası yok.iyiki olmuş diyeceksin

doktor gül merhaba bu arkadaş hangi doktora ameliyat oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…