Aynı durumdayim ustelik ben 2.ameliyatimi oldum...yaklasik 4 sene once ilk ameliyatimi oldum alcidan ciktginda sag ust göz hizasinda elime bir kemik geliyordu ve hemen altında cukur tam sağ ve tam sol profillerim oldukva duzdun önden yamuk ve hafif sol profilimde bariz kemer gözukuyordu ve zamanka sislikler indikce daha belirginkesmeye basladi ve en onemlisi yamuk olduğundan nefes alirken yoruluyordum 4 sene boyunca bu burunla yaşadım görselliği attim kenera zaten ama artik bi hayli sikinti yaratmaya başlayınca tekrar doktorla görüştüm cok ilgilendi neden daha önce gelmediğimi fakan sordu neyse velhasil 3 hafta once tekrar revizyon oldum cojen tarafa kikirdak koydu burun ici kikirdaklarimi kullanmış ve ayrica burun ucunun aktindaki kemigede kikirdak koymus destek olsun diye..sinuc olarak halen asimetri var sol burun ucum saga yatik gibi ve sag taraf burun ucunda bi sislik var ondan dolayı da asimetrik gözüküyor olabilir ama ben bi oarca asimetri kalacagindan eminim...hah oncekinden kotu mu Hayır ilk ameliyatimda her ne kadar basarisiz da olsa eski burnumdan iyiydi :)yanlız 2 ameliyat gecirip istediğim burna kavuşamamak üzücü ve büyük bi hayalkirikligi yasiyorum...tek iyi tarafi nefes aliyorum ve burnumdaki cokme dolduruldu fakat sag taraftaki sislik ve saga bakan burun ucu da neyin nesi ? Bu arada on haric butun profillerim düzgün burun ucum hafif kalkik ve kavisli buna da şükür deyip kaderime razi mi gelmeliyim bilmiyorum :)
kupşeker resimlerine baktm burnun güzel olmuş bişey merek ettm burnumun ucu şişti demişsin o şişlik inince burnun birazda olsa indimi Benm burnumun ucuda şuan çok şiş taş gibi dokunamıyorm acıyo üstelik...burnum istediğimden birasck fazla kalkık şuan 25i. günü ama halen kalkık burnum..o kalkıklık burun ucundaki şişliktenmi kaynaklanıyo şişlik inince burun ucu kalkıklıkta iniyomu??
Ahh seni okadar iyi anlıyorum ki.o psikoloji adamı mahvediyor.benim de öyleydi.ne zor günler geçirdim.dışarı çıkmayı bırak insanların yüzüne bakmaya utanıyordum.ama geçiyor sabırlı ol sadece.gün be gün geçiyor.senin zamanlarındayken ki halimi hatırladım da :) ne üzülüyordum.allah sabır versin ama geçiyor bu günler merak etme
cok pardon sizin derdinizi unutuum cok gecmiş olsun bol bol dua edin ve sabırlı olmaya calısın zamanla hersey düzelir inş
Düzeliyor.sabırlı ol kurcalama :) hepsi geçecek.benim bi aylık olduğu halde moralim çok çok daha iyi senin de öyle olcak
Derin sana mesaj yazdım ama mesaj kutu dolu olduğu için gönderemedim. Bende alçım çıktığında ablama gösterdim ablam dayanamadı ağladı ve hatta eve gidip sabaha kadar ağlamış ve eniştem zor sakinleşitrmiş kardeşim ne yaptı böyle kendine diye diye kahrolmuş. Ama bana bunu şimdilerde itiraf ediyorlar. :)
Bu süreç kimisi için çok sancılı oluyor iyileşmesi ve sonucu görmek için zaman gerekiyor malesef. Ben her aynaya baktığımda bayılacak gibi oluyordum. Döktüğüm gözyaşını bilsen ama ne kadar üzülsemde bu gerçeği değiştiremedim. Ama şu gerçeği unutma mesela; Allah korusun bacagında kemik kırılsa alçılanıp şişiyor onun bile iyileşmesi hemen olmuyor. Senin yüzünün ortasında kemikle oynanmış ve şişliklerin hemen inmesi imkansız.
Neticede seni anlıyorum ama ağlasanda, üzülsende boşa olur bu çünkü inan bana zaman herşeye iyi geliyor. Hem zamanla aynadaki yüzüne alışıyorsun hemde ödemlerin iniyor emin ol. Kendini yıpratma ve hep iyi tarafından düşün ve sana olumsuz yorum yapabilecek insanlardan bir süre kendi iyiliğin için uzak dur.
moralim cok bozuk anlatamam şu an ağlıyorum resmen, bir arkadasa resmimi gösterdim bu nee bunun için mi para odedin sen diye bir tepki verdi felaket gözüküyor dedi( ben ne sanssızım ya
bende oyleyim inan biraz biraz alıştım burnuma, ama tam alışmışken birşeyi gözüme batıyor yine mutsuzluk. burnumun kemerinde bant var hafiften acıp bakayım dedim moralim yine altüst, bilmiyorum gecer umarım bu günler sonunda mutlu olurum pek sanmasam da..Senin şu an nasıl istediğin gibi bir buruna döndü mü zamanla yoksa kabullendin mi o haliyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?