2.5 ayı geçti burnum baya toparlandı evet ama hala sevmiyorum...Eski burun ucumu geri istiyorum. 2.5 ay içerisinde burnumdaki değişimler; burnumun üzerinde kemer oluşmuştu baya şişti hala var ama baya bir azaldı. Burun sırtım cok ince geliyordu gözüme fakat şişler indikçe daha iyi bir görüntü oluştu fakat bazen bi iki milim daha kalın mı olsaydı diyorum ama onu bile takmıyorum artık.Burnumdaki kemerden dolayı ameliyat olmuştum evet ondan büyük oranda kurtuldum ama burun ucumu severdim ondan oldum
burnumun kemiğinde yamukluk kalmadı fakat burun ucumdaki asimetriden dolayı burnum bir tarafa doğru biraz aşağıda ve yana gidiyor bu da hala asimetri bi görüntü oluşturuyor...Burun ucuma gelince burun deliğimin biri büyük biri küçük burun kanadımın biri daha açık havada gibi :/ ve eskisine nazaran burun deliklerim daha büyük oldu. Eskiden burun deliklerim gözükmezken artık gözüküyor ki ben nefret ederim boyle burunlardan
Burun kanadımın biri havada digeri düz iniyor iğrenç bir görüntü gerçekten...6 aya düzelmezse burun ucumdan tekrar ameliyat olucam sanırım hiç istemesem de ama eski burun ucuma kavusamıcam sanırm cunku daraltıldı burnumun ucu..Yani kısaca çok da memnun değilim ameliyat olduğum için, memnuniyetsizliğim burun ucumdan dolayı ...Malesef bir yerden düzelirken baska yerden bozuluyor... Ve ben eski resimlerime bakıp bakıp eski burun ucuma sahip olamayacağım için ağlıyorum... Yazdıklarım yeni ameliyat olanları umutsuzluga düşürmesin.Burun ilk zamanlara göre değişti ve baya toparlandı aşırı derecede asimetri vardı onlarda azaldı. Benim sıkıntım burun ucumu beğenmemem. Baya uzun yazdım ekleme talebinde bulunan arkadaşlar için fotografım su an yok koymayı da düşünmüyorum artık...