Benim de oyle daha ne kusurlar cikacak acaba diye merak ediyorum ben de timarhanelik oldum bu arada aynaya her baktigimda da hastaneye tekrar gidesim geliyoKizlar umitlerinizi kirmak gibi olmasin ama ben burnum duzelir diye beklerken her gecen gun sekli dahada bozulmaya basladi nedense ilk aylar bile insana benziyodum şuan o halimden dahi eser yok neden boyle oldu bilmiyorum
Ameliyat olalı tam bir yıl oldu. Alışacağım yerde her saniye pişmalığım artıyo. Eski burnum çok güzelmiş kıymetini bilemedimüst tarafı o kadar törpülemiş ki ortada bbırun kalmadı resmen. Ben kaldırmayın dedikçe inadına öyle kldırmış ki her gün daha çok rahatsız ediyo. Burun deliklerimse ayrı bir dünya. Yamuk ve kocamanlar güldükçe yayılıyo kanatlar iyice. Bi kanat yukarı kalkıyo. Allahım kabus gibi. Her saniye burnumu düşünüyorum. Bu arada bi de hamile kaldım hiç güzel geçirmedim o dönemi aslında burnum kırık ve eğri olduğu için ayrıca burun eti artık nefes almamı zorlaştırğı için ameliyt olcaktım olmuşken azıcık estetk olayım dedm. Tamamen ani bir kararla off.. Yeniden ameliyat olamıyorm çünkü emziriyorum emzirmesem bile yeden amelyt için çok korkuyorum. Zamanla düzelmiyo tam tersine kötüleşiyo. Her gün küfrdeiyorum doktora. Bi de profesör ve bir sürü paraya yapıyo ameliyatı. Bedduanın dibine vuruyorum
Ne güzel problemsiz olması. Eskiden. Düşük ve gittikçe yayılan bir bırnum vardı arada sırada takardım ama ameliyt sonrası böyle olcağını bilseydim aklıma bile getrmezdim. Kimş havalı duruyo diyo ama dikkatle bakınca kimsenin beğenmediğine eminim. Bi de derim inceldi mimiklerle hareket ediyo. Anlatmakla bitmez yani kusurlargecmis olsun hanim efendi. Bende ameliyatliyim, cok sukur problemsiz, guzel bir buruna kavustum. Belki beklentiniz eskiden de guzel bir burnunuz oldugu icin yuksekti ve o yuzden moraliniz bozuldu? Belki o yuzden kimseye gorunmeyen kusurlari goruyorsunuz, baskasina gore eminim guzelsinizdir, o yuzden bozmayin moralinizi lutfen.
bu arada, ne profesormus, neymis, hic onemli degil, estetik gercekten de sans isi biraz.
Sen revizyon oldun mu pekiBenim de oyle daha ne kusurlar cikacak acaba diye merak ediyorum ben de timarhanelik oldum bu arada aynaya her baktigimda da hastaneye tekrar gidesim geliyo
Olmadim daha 6.ayimdayim 1.yilimda olucam ama revizyon degil gayet 2.bi ameliyat olcakSen revizyon oldun mu peki
Olmadim daha 6.ayimdayim 1.yilimda olucam ama revizyon degil gayet 2.bi ameliyat olcak
Oyle evt sagolsun varolsun .. bencillikleriyle nereye kadar goturebilecekler isi cok merak ediyorumDoktorun sağolsun...
Canim bu islerde bencillik yurumez ben ne kadar tutulan ve sevilen hekim gorduysem hepsi hastasini dusunen ve kibar davranan insanlardir hatalari bile olsa telafi etmeyi bilirlerOyle evt sagolsun varolsun .. bencillikleriyle nereye kadar goturebilecekler isi cok merak ediyorum
evt dedigin gibi drlar var ama benim dedigim gibi drlar cok daha fazla emin olCanim bu islerde bencillik yurumez ben ne kadar tutulan ve sevilen hekim gorduysem hepsi hastasini dusunen ve kibar davranan insanlardir hatalari bile olsa telafi etmeyi bilirler
Maalesef ki öyleevt dedigin gibi drlar var ama benim dedigim gibi drlar cok daha fazla emin ol
valla hesaplarini nasil verecekler bilmiyorum eskiden aynaya her baktigimda egrilikleri gorup kriz geciriyordum simdi de dizlerimin bagi cozuluyo kanim cekilio gozum karariyor resmen en son ne zaman aynaya baktin diye sor genc bi bayanim o kadar zor ki bu sana anlatamamMaalesef ki öyle
2arkadasimin doktoru revizyon ameliyatina sectikleri drla birlikte girecek dusun benim doktorum gibi olanlar da var o 2arkadasimin doktoru gibi olanlar daMaalesef ki öyle
Canım bende iki ay oldu tam ameliyat olalı ama ben alçım ilk çıktığı gün bile çok beğenmiştim burnumu o günden beri burda yazıyorum zaten az çok da olsa burun şekli biraz belli oluyo tabii zamanla değişiyo mesela benim burnumun çok şekli çok düzgündü istediğimden daha güzeldi sadece burun ucumda şişlik vardı bi de sağ tarafım biraz şişti doktorum kendide şiş yerleri gösterdi bastırıp buralar geçicek dedi ve geçti bende arkadaşlık isteği gönderdim senin resimlerini çok merak ettim sende benim resimlerime bakabilirsin aradaki değişimi görürsün
Allah yardimcimiz olsun canim ne diyeyim..valla hesaplarini nasil verecekler bilmiyorum eskiden aynaya her baktigimda egrilikleri gorup kriz geciriyordum simdi de dizlerimin bagi cozuluyo kanim cekilio gozum karariyor resmen en son ne zaman aynaya baktin diye sor genc bi bayanim o kadar zor ki bu sana anlatamamdr da bana bunlari hissettiren egriliklere asimetrilere senin algin diyor ben guzel yaptim diyip isin icinden cikiyor
Birinci ayım doldu burnum eski eğriliginde ve kocaman sizce revizyon düşünmek için erken mi davranıyorum yoksa içimin rahatlaması için bi doktora gitmeli miyim
Daha çok erken birşey söylemek için bir 6 ay bile değil 1 yıl bekle derim çünkü ay ay değişiyor,zaten ödemlerden dolayı bir doktorda fazla yorum yapamaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?