Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Altüst Oldu

Kizlar umitlerinizi kirmak gibi olmasin ama ben burnum duzelir diye beklerken her gecen gun sekli dahada bozulmaya basladi nedense ilk aylar bile insana benziyodum şuan o halimden dahi eser yok neden boyle oldu bilmiyorum
Benim de oyle daha ne kusurlar cikacak acaba diye merak ediyorum ben de timarhanelik oldum bu arada aynaya her baktigimda da hastaneye tekrar gidesim geliyo

Ameliyat olalı tam bir yıl oldu. Alışacağım yerde her saniye pişmalığım artıyo. Eski burnum çok güzelmiş kıymetini bilemedim üst tarafı o kadar törpülemiş ki ortada bbırun kalmadı resmen. Ben kaldırmayın dedikçe inadına öyle kldırmış ki her gün daha çok rahatsız ediyo. Burun deliklerimse ayrı bir dünya. Yamuk ve kocamanlar güldükçe yayılıyo kanatlar iyice. Bi kanat yukarı kalkıyo. Allahım kabus gibi. Her saniye burnumu düşünüyorum. Bu arada bi de hamile kaldım hiç güzel geçirmedim o dönemi aslında burnum kırık ve eğri olduğu için ayrıca burun eti artık nefes almamı zorlaştırğı için ameliyt olcaktım olmuşken azıcık estetk olayım dedm. Tamamen ani bir kararla off.. Yeniden ameliyat olamıyorm çünkü emziriyorum emzirmesem bile yeden amelyt için çok korkuyorum. Zamanla düzelmiyo tam tersine kötüleşiyo. Her gün küfrdeiyorum doktora. Bi de profesör ve bir sürü paraya yapıyo ameliyatı. Bedduanın dibine vuruyorum

gecmis olsun hanim efendi. Bende ameliyatliyim, cok sukur problemsiz, guzel bir buruna kavustum. Belki beklentiniz eskiden de guzel bir burnunuz oldugu icin yuksekti ve o yuzden moraliniz bozuldu? Belki o yuzden kimseye gorunmeyen kusurlari goruyorsunuz, baskasina gore eminim guzelsinizdir, o yuzden bozmayin moralinizi lutfen.

bu arada, ne profesormus, neymis, hic onemli degil, estetik gercekten de sans isi biraz.

Ne güzel problemsiz olması. Eskiden. Düşük ve gittikçe yayılan bir bırnum vardı arada sırada takardım ama ameliyt sonrası böyle olcağını bilseydim aklıma bile getrmezdim. Kimş havalı duruyo diyo ama dikkatle bakınca kimsenin beğenmediğine eminim. Bi de derim inceldi mimiklerle hareket ediyo. Anlatmakla bitmez yani kusurlar :)bakalım bi emzirme dönemini atlatayım doktor araştrcam yalnız devlette araştrcam doktoru. Artık o meblağları ayıramam burnum için. Size de geçmiş olsun

Oyle evt sagolsun varolsun .. bencillikleriyle nereye kadar goturebilecekler isi cok merak ediyorum
Canim bu islerde bencillik yurumez ben ne kadar tutulan ve sevilen hekim gorduysem hepsi hastasini dusunen ve kibar davranan insanlardir hatalari bile olsa telafi etmeyi bilirler

Canim bu islerde bencillik yurumez ben ne kadar tutulan ve sevilen hekim gorduysem hepsi hastasini dusunen ve kibar davranan insanlardir hatalari bile olsa telafi etmeyi bilirler
evt dedigin gibi drlar var ama benim dedigim gibi drlar cok daha fazla emin ol

Maalesef ki öyle
valla hesaplarini nasil verecekler bilmiyorum eskiden aynaya her baktigimda egrilikleri gorup kriz geciriyordum simdi de dizlerimin bagi cozuluyo kanim cekilio gozum karariyor resmen en son ne zaman aynaya baktin diye sor genc bi bayanim o kadar zor ki bu sana anlatamam dr da bana bunlari hissettiren egriliklere asimetrilere senin algin diyor ben guzel yaptim diyip isin icinden cikiyor

Rica etsrm benı de arkadas olarak eklermisiniz. Bu süreci siz yasadınız bende yasıycam inşallah lütfen bana da bılgı verirmsnınz. Hangi doktora oldunuz?
Bende mart ayında olucam nefes problemim var aynı zamanda estetık olacak. Bana süreci ve zorlukları ananlatabilirmısınız lutfen. Sunu kesınlıkle yapma sunu yap seklinde. Cok tesekkurler. :)

Allah yardimcimiz olsun canim ne diyeyim..

Birinci ayım doldu burnum eski eğriliginde ve kocaman sizce revizyon düşünmek için erken mi davranıyorum yoksa içimin rahatlaması için bi doktora gitmeli miyim

Daha çok erken birşey söylemek için bir 6 ay bile değil 1 yıl bekle derim çünkü ay ay değişiyor,zaten ödemlerden dolayı bir doktorda fazla yorum yapamaz bence
Birinci ayım doldu burnum eski eğriliginde ve kocaman sizce revizyon düşünmek için erken mi davranıyorum yoksa içimin rahatlaması için bi doktora gitmeli miyim

Daha çok erken birşey söylemek için bir 6 ay bile değil 1 yıl bekle derim çünkü ay ay değişiyor,zaten ödemlerden dolayı bir doktorda fazla yorum yapamaz bence

Çok çirkin ya görmeye katlanamıyorum silah çekip vurucam burnumu

Ya SACMALAMAYİİNN!!!
Suan ki burnunuz gelip gecici bir sekilde
Bende 3 hafta once ameliyat oldum
Nefes alma problemim vardi ve ayni zamanda estetik oldum
İlk sargilarim cikarildigi an aglamaktan gozlerim kan canagi gibi olmustu
Herkes bu burnuna aldanma daha cok degisicek diyodu. Bende bir burun ne kadar duzelebilir ki en fazla diye dusunuyodum ama gercektende buyuk bir degisim gosteriyormus
Benim sargilarimin ciktigi an degil estetik olmus bir burun, o buruna estetik gerekli gibi duruyodu. Koccaman bir burun, yuze hic yakismayan, yamuk bisey yuzumun ortasindaydi ve ben bu igrenc burun icin mi bu kdar agri yasadim diye agliyodum surekli
Ve 3 hafta icinde sisliklerim azaldi, burnumun sekli duzeliyo git gide. Doktor 3ile 6 ay arasinda sekli oturucak dedi. Ama gun gectikce arkadaslarim bile diyo burnun degisiyo hep diye. Takilma bu kadar, biz farkedemiyoruz ama duzeliyo git gide emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…