Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Altüst Oldu

İnşallah ama burada emre ilhan muhammet dilber gibi nam salmış doktorların yaptığı burna bakıyorum 10.gunlerinde bile çok güzeller.o kadar param yoktu biraz daha sabredip de onlara yaptırmadim diye üzülüyorum.neyse artik düşünmeyeceğim öyle yada böyle geçecek o bir yıl.

Ameliyattan sonra ki surecte sizinde burunlariniza cikan sivilceleri, cabuk yaglanmalari nasil cozuyosunuuz
Bide burnumun icinde kurumus kan parcalari var onlari temizleyemiyorum, cok ugrastim kulak temizleme cubuklariyla falan. Ama icindede dikisler var diye korkuyorum
Siz nasil temizliyosunuz

Benimki yeni yeni düzeldi burnumun üstü gözenekli gözenekli gezdim günlerce.burnuma da iki kutu deniz suyu gitti.deniz suyunu sıkınca içindekiler hemen ıslanıyor kulak çubuğu ile de herşeyi temizleyebiliyordum

In
Çok çirkin ya görmeye katlanamıyorum silah çekip vurucam burnumu
inanır mısın aynı ıdurumdaydım ilk aylar hergünüm ağlamakla ve pişmanlıklarla geçti şuan 5 aylık, ilk halinden çok farklı daha gerçek şekli bile 6ydan sonra kendini göstermeye başlıyormuş ve hemende değil bu doktorumun söyledikleri ... Yani sabır değil çok sabır şart. Allah dayanma gücü versin ve sonu iyi olsun inş

Evt sisken hatalar belli olmuyor 6.aydan sonra cikiyor hersey ortaya benim burnum 7.ayda hala agriyor nasil sizliyor anlatamam size cokme de olustu, kafayi yicem artik eski burnumu istiyorum

Bendeki pürüzlerde altinci aydan sonra cikti ortaya off ya guzel bir buruna sahip olamayacak miyim

Çok geçmiş olsun. Ben de ankarada doktor araştırma aşamasındayım. Eskaza aynı doktora rastlamayayım dr ismi yazarsan çok sevinirim

cnm benim ya seni okadar iyi anliyorum ki ( of neler yasadim ben bu ameliyat yuzunden isimi kaybetmek uzereyim ben de

Trajik olan şu ki erkek arkdaşım burnunu düzelttir dedi gittim ameliyat oldum şimdi ayrıldık:)

Herkese merhaba. Bu başlığı görünce her ne kadar uzun süre önce açılmış olsa da yazmak istedim.Ben de 26 ocakta ameliyat oldum.Tek isteğim burnumdaki kemerin düzelmesiydi.Ama şu anda aynaya baktığımda hala kemer görüyorum.Ve şunları yazarken bile kendimi ağlamamak için zor tutuyorum.Rapor aldım okula gidemiyorum sınavlarım başlayacak ders çalışamıyorum.Cidden çok kötüyüm :'(

teşekkür ederim. İnşallah oyle umut ediyorum ama pek umudum yok.Doktorumun ismini burdan yazmak istemiyorum.Özelden mesaj atarım
Merhaba Derin,

Aradan oldukça zaman geçmiş umarım burnunla ilgili endişelerin geçmiş ve burnun çok güzel olmuştur.
Ben de karar veremiyorum aynı korkular yüzünden. Doktorunun adını öğrenmemde sakınca var mı?

Bende ayni durumdayimeski uzun birazda yamuk ama ince burnum giti ortaya geldi patates gibi sisik delikler büyük igrenc bi burun ve ucuna artik ne eklemisse ayni plastik gibi duruyor cok igrenc ya eski burnumu istiorum ((

Rıca etsem bana ozelden neden kikirdak eklendi neler oldu kisaca yazarmisiniz suan ihtiyacim var :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…