inanır mısın aynı ıdurumdaydım ilk aylar hergünüm ağlamakla ve pişmanlıklarla geçti şuan 5 aylık, ilk halinden çok farklı daha gerçek şekli bile 6ydan sonra kendini göstermeye başlıyormuş ve hemende değil bu doktorumun söyledikleri ... Yani sabır değil çok sabır şart. Allah dayanma gücü versin ve sonu iyi olsun inşÇok çirkin ya görmeye katlanamıyorum silah çekip vurucam burnumu
Hadi ya yandik ozaman deseneBendeki pürüzlerde altinci aydan sonra cikti ortaya off ya guzel bir buruna sahip olamayacak miyim
KomiksinHadi ya yandik ozaman desenebantlarimi kendim cikarmistim ondan mi oldu ki
Burun ameliyatı oldum yaklaşık 20 gün önce, burdaki yorumların çoğunu okudum henüz erken yorum yapmak için denilse de alçıdan çıktığı gibi ne güzel burunlar gördüm.Benim alçım çıktığında ise şok yamuk bir burun, tuhaf burun delikleri kurbağa gibi, eski burun deliklerim daha güzeldi küçücüktü.Düz bir burun istemiştim de tır çarpmış gibi değil, çok üzgünüm ağlıyorum annem de üzülüyor bni böyle görünce.. Moralim sıfır işimi bırakıp eve kapanmayı bile düşünüyorum.Önceden yaptırsan daha iyi olursun diyenler şimdi ne gerek vardı yapmasaydın keşke diyor.Tekrar bir ameliyat süreci geçirmek istemiyorum offf... Bir burun ne kadar değişebilir ki ://
bunalima girmistin burnumun yarisi gitmisti kriz gecirdim aglaya aglaya actim ondan midir?Komiksinneden kendin cikardin ki canim
Hmm yinede karismasaydn belki dedigin gibi deforme olmustr cikarincabunalima girmistin burnumun yarisi gitmisti kriz gecirdim aglaya aglaya actim ondan midir?
Merhaba Derin,teşekkür ederim. İnşallah oyle umut ediyorum ama pek umudum yok.Doktorumun ismini burdan yazmak istemiyorum.Özelden mesaj atarım
Rıca etsem bana ozelden neden kikirdak eklendi neler oldu kisaca yazarmisiniz suan ihtiyacim var :-(canim tam beni anlatmissin vala benmde 2. ameliyatimdi bu burun uzerine kikirdak eklendi bide okadar kotu cirkin yuzumden aykiri bir burnm var ki anlatamam ve 5. ay dayim burun kuculuo ama incelmiyo koydugu kikirdaklar ışıkda belli protez bir burnm var artk yandan falan cok guzel ama onden tam bir protez burun sonradan konuldgu suratima cok belli cok kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?