Eskisi çekim şeklinden dolayı olabilir daha estetik yaptırmışsın gibi duruyor. Ama burnun tam oturması ve şekil alması için 6 ay geçmesi gerek.Beyaz üst olan eski fotoğrafim
Bu burnun neresi küçük ? eskisinden 10 kat daha büyük duruyor hatta şiş olduğu içinYa önce ki fotoğraflarda burnum daha büyük şimdi şiş hali bile yüzüme göre küçük kaldı endiselenmek için çok mu erken ? Doktor burnun böyle kalmaz daha şekli değişecek diyor emin değilim sonuçta ameliyat söylediklerinin çok farklı şeyler yaptı yarin başka doktora gidip baktican bakalim o ne diycek ?
Yandan da çek istersen ama burnun güzelBenim burnumda deviasyon vardı burnumun köşesinde çıkık ve nefes alma proglemim vardı 3 hafta once ameliyat oldum doktor ameliyatta burnumu hafif daraltip kaldıracağını söyledi ameliyata çıktığımda hem burun ucu kalin derili olduğu için inceltilip kanatları içeri toplanıp dikiş atılmış burnum cok kisaldi küçülmüş 3 hafta oldu amrliyat olali ödemli hali 3/2 kadar yok sanki burnumdan burun çıkarılmış eğri duruyor bu burun duzelir mi sizce ilk y kötü hissedip sonradan duzelen var mi ? Ben dışarı çıkamıyorum ameliayttan sonra !önce ve sonraki fotoğrafı koydum objektif yorum yaparsanız sevinirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?