- Konu Sahibi valpolicella
1- yolculuklarda kullanılan baş yastığı belki fayda sağlar. ne dersiniz? ne kadar süre sırtüstü uyanacak?
2- yakası geniş üst pijama yeterli olur mu yoksa illa önden düğmeli mi olsun? giyindirirlerken burna çarpılması ihtimali nedeniyle?
3- eğilmemek derken? diz üstüne çökmek sayılmaz herhalde?
başka önerinleriniz varsa aklınıza geldikçe yazın lütfen deneyimli arkadaşlar. zaman su gibi akıyor. her fırsatta foruma girip yazılanları okuyorum. belki bir şeyler daha öğrenirim ve gerginliğime iyi gelen yazılar okurum diye......
Yolculuk baş yastığından biraz daha yüksekde daha iyi olur bence.Kıyafete gelirsek yakası geniş herhangi birşey giyebilirsiniz problem olmuyor.Eğilmek derken başın yere bakmayacak hep dik olacak.Amaç yastıkda da görüldüğü üzere başı hep dik tutmak.Kanama,baş dönmesi ve yüzde ödemin az oluşması açısından önemli.Gerilmeyin en kolay ameliyatlardan biri.Ben de gözümde çok büyütmüştüm ki canı tatlı biriyimdir.Ameliyatla ilgili en ufak şey hatırlamayacaksınız zaten.Önemli olan sonrası.Sonrası sizin rutin bakımlarınıza ve dikkatinize kalıyor.Ağrı yada sızı çok az oluyor.Verilen ilaçları zamanında kullanırsanız ameliyatdan itibaren saat başı 20 dk buz uygularsanız ve yastık olayını unutmazsanız 1 haftada toparlarsınız.