Burun estetiği

Ssanemtkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
275
84
98
35
Arkadaşlar burun estetiği kaç saat sürüyor bilgisi olan var mı bir de ameliyathaneye girer girmez uyutuyorlar mı hemen

4 saate yakın sürüyor evet uyutuyorlar hemen odada ağrı acı içinde uyanıyorsun sonra kusma nöbetleri sonra şişmeler morarmalar başın falan dönerse işte değişik şeyler sonraki 1 haftayı anlatmıyayım korkutuyor gibi olacak ama bunlar 10 kişide 8 inin yaşadığı güle oynaya çıkanda var

Benim 2 saat sürdü, kuş gibi uyudum kuş gibi uyandım. Anestezi çeşidi uyanmada, uyanmadan sonraki süreçte çok önemli.

Benim 1 saat sürdü sabah 10 girdim 11 de çıktım uykudan uyanır gibi uyandım kusma ağrı falan olmadı sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim ama 2 saat içinde morarip ve sisdim tabi bünye meselesi ama korkulacak bise yokmuş bugün 20. Günüm çok az Bi ödem kaldı

Nerde ve kime olmıştunuz siz

Gece yemez ve su icmezseniz 12 saat oncesjnde mide bombos olur ise kusmazsiniz bunu bilesiniz ameliyat suresi ise kisinin burun deviasyonuna gore degisir icinde ne yapildigi muhim mesela benim sinuz etler ve egrilik ve de estetik bi arada he kanatlar da var toplamda 2 saat surdu kus gibi girdim kus gibi ciktim dizi izledim valla tampon can sıkıcı o kdr o da aci degil baski yapiyor

Arkadaşlar burun estetiği kaç saat sürüyor bilgisi olan var mı bir de ameliyathaneye girer girmez uyutuyorlar mı hemen
Mrb ben deviasyon ve estetik oldum 4 saate yakin surdu. Ameliyathaneye girer girmez uyuttular. Korkma artik eskisi gibi degil ameliyatlar ben de cok korkmustum ama simdi dusunuyorum korkulacak hicbir sey yokmus.

Mrb ben deviasyon ve estetik oldum 4 saate yakin surdu. Ameliyathaneye girer girmez uyuttular. Korkma artik eskisi gibi degil ameliyatlar ben de cok korkmustum ama simdi dusunuyorum korkulacak hicbir sey yokmus.
Ameliyat oldum çok teşekkür ederim çok haklısınız ama şuan burnumu beğenmiyorum o süreçteyim

Cok normal ben de begenmedim ilk baslarda hatta agladigimi bile bilirim :) sislik inince guzellesmeye basliyor uzun bir surec burun estetigi
Peki ameliyattan ne kadar süre sonra hoşunuza gitmeye başladı acaba hatırlıyor musunuz bayrama kadar bir şeye benzese bari

Peki ameliyattan ne kadar süre sonra hoşunuza gitmeye başladı acaba hatırlıyor musunuz bayrama kadar bir şeye benzese bari
Ilk iki hafta cok kotuydu o kas arasi cok kalindi bu yuzden cok komik duruyordu yuzum :) burnum 1.aydan itibaren odemler azalinca guzellesti. Benim ust dudagim da odem cok oldu gulerken tam gulemiyordum o da 1.ayda bitti diyebilirim. Su an 4 ay bitti burun ucumda sislik var biraz. Bayrama kadar bence cok guzel olur

İnsanın 2 gunde burnu değişir mi hakikatten burnum bugün daha güzel, kaş aram biraz daha indi.
@Ssanemtkk sizin kaçıncı gününüz?

Çok teşekkür ederim rahatladım biraz şükür kafaya takıyordum çok bayramda bu burunla kaparım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…