Burun estetiği

Kendinizi dinlemeyin hanimlar yamuklukta gecer 10 gun olmus guluste duzelir ,zamanla mimik kaslariniz gevser ,burun sert yumusar ,hepsi normale doner ,kendiniz kabullenin ki cevrenize hepsi gececek cok yeni diyiverin susarlar

Bende yamuk diye tedirgin oluyorum son günlerde ameliyat olduğumu bilmeyenler sende bir güzellik var diyor tepkileri hoşuma gidiyor sonra ameliyat olduğumu söylüyorum
AA eski burnunu hatırlayamadım oda güzeldi diyorlar
Analım tam oturunca nasıl olacak benim aklımda birde üst yan tarafların genişliği var onlarda daralır değil mi

Yamukluk var mi peki sizinkinde ne kadar oldu ameliyat olalı şişlikler indikçe burun küçülüyor yanlara bastirark masaj yapin

Yamukluk var mi peki sizinkinde ne kadar oldu ameliyat olalı şişlikler indikçe burun küçülüyor yanlara bastirark masaj yapin
bana göre var şişlikden diyorlar. hiç masaj yapmadım ben. dr gerek yok dedi. ne bilim dr bir ilaçda önermedi anlamadım ben pek birşey

Benimki düzeldi gibi çok az kaldı 20 gün oluyor ameliyat olalı. Kontrolede gittim bugün sıkıntı yok gayet normal dedi ne kadar çok Masaj yaparsan z o kadar çabuk geçer ödemler. Ben son günlerde sürekli yaptım ve o yüzden düzelmeye başladığına inanıyorum ilk gün ve şuan arasında çok fark var çünkü belirsiz bir şekilde çok az kaldı

Ne kadar güzel benim yarın 21. Günüm ve ödemlerim var 10 gün sonra kontrolüm var
Sivilceler var mı burnunda , birde burnunu nasıl temizliyorsun ben maske yapıyorum ama pek işe yaramıyor

Ne kadar güzel benim yarın 21. Günüm ve ödemlerim var 10 gün sonra kontrolüm var
Sivilceler var mı burnunda , birde burnunu nasıl temizliyorsun ben maske yapıyorum ama pek işe yaramıyor
Benimde hala ödemlerim var ama eğrilik azaldı masajı ihmal etme. Siyah noktalar oluştu 2 günde bir siyah nokta bandı yapistiriyorum büyük ölçüde temizliyor. Yüzümde sivilce vs olmadi hiç. Masaj yaparken krem sür kaygan olsun daha iyi oluyor youtubeden videolara bakarak yapabilirsin

Teşekkür ederim canım bugün bir tanıdığım dr önermediyse yapma masaj dedi bende kararsız kaldım . Ödem için bir ilaç var birde sarı kantaron yağı yarın sorucam dr a
Benim Burun üst yanları genişti onların daralmasını istedim bana nefes almanı olumsuz etkileyecek kadar dar yapamam dedi ama şunan bakınca şiş evet ama sanki hiç oraya dokunmamış gibi . Ya ben kendimi tuhaf hissediyorum dr um bana yaptığı hiçbirşeyi anlatmadı bende sormadım neden sormadım ki hiç aklıma gelmedi bana hep şişliklerin var onlar inecek dediği için sormadım sanırım

Çok geçmiş olsun daha yeni şiş ödem yamuk durması ondandır,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…