Burun estetiği

Cnm kotu durmuyor burnun sadece kalkik yapmamis doktorun benimki de oyle uc kismi asagida duruyor deliklerin su an kalin ama inecek merak etme
Ben bugün doktora dedimki bu kalkıldığı iyi inmesin istiyorum masaj yapayım mı dedim hayır gerek yok kalır zaten böyle dedi bana pek inandırıcı gelmiyor daha da düşer gibime geliyor ama

Masaj yapıyorum sürekli hafif eğrilik kaldı geçsin diye daha toparladı gibi
Ama senin demek i
Ben bugün doktora dedimki bu kalkıldığı iyi inmesin istiyorum masaj yapayım mı dedim hayır gerek yok kalır zaten böyle dedi bana pek inandırıcı gelmiyor daha da düşer gibime geliyor ama
bi tik dusuyor cnm yandan fotolara bakinca anliyorum ama oyle aman aman bir dusme olmaz merak etme

Cnm bi tik iniyor burun ucu cok tesk ederim
Ben her akşam bant yapıştırıyorum canım sabaha kadar yukarda tutsun diye faydası olursa bakalım benim anlamadığım doktorların bunu hesap edip ona göre kaldırması gerekiyor bence biz anlıyoruz onlar anlamıyor mu bunu seninki gibi olacaksa çok hoş olmuş gerçekten canım

Cok sagol cnm dert etme sen cidden cok inmiyor birazcik iniyor odem de gecince incelince cok hos oluyor ki bende de hala odem var ucu kalin duruyor. Dr ameliyattan sonraki fotoyu gosterdi incecik burun ucum. 6 ay bi dolsun sonra 1 yil dolsun tam guzellesir burunlarimiz

Kızlar dün oldum ameliyat morluk şişlik ve fena ağrı var
Sizler ağrı kesici ne kullandınız bana çok hafif bir ağrı kesici yazmış acil cbp lütfen
Dr yurt dışında. Yazdım kendisine ama okumadı daha

Geçmiş olsun bana parol yazmıştı doktor bana da hafif geldi başka ne alayım dedim bana istediğin Ağrı kesiciyi al fark etmez demişti bende dexiren almıştım

Cok gecmis olsun estetik disinda baska islem oldu mu ondan mi oldu acaba o kadar agri?

Bana yazdigi da hafif bir agri kesiciydi adini hatirlayamadim cnm ama ben biberiye cayi ictim bi fincan fazla icme ama kanama yapabilir

Bana arveles kullanma dedi parol da beni kesmez demiştim majezik yazdı ama benim ağrım olmadı kullanmadım

Sağolun kızlar cataflam kullandım bugün daha iyiyim çok şükür
Et vardı burnumda onu küçülttü sanıırm

Arkadaşlar merhaba 10 gün önce esabil beye ameliyat oldum fakat burnum onden sola doğru yamuk duruyor ilk bakista bariz belli oluyor bu durumu daha önce yasayan var mi aranızda yamukluk sislikten dolayımı yoksa yamuk mu oldu diye içim içimi yiyor. Bilen yada bu durumu yasayan varsa yardımcı olabilir mi acaba

Birde gülmek istemiyorum çok çirkin oluyorum güldüğüm zaman. Resmen pişman oldum diyeceğim neredeyse. Insanların yüzde ellisi keske olmasaydın vs diyor daha önceki burnum kemerli ve düşüktü. 10 gün oldu acaba hala yüzümde şişlik var mıdır ondan mi böyle duruyor yoksa dr mu yapamadı. Burnum kalıp gibi bana ait degilde emanet gibi duruyor moralim çok bozuluyor insanlardan olumsuz yorumlar alinca

Mrblar çok geçmiş olsun hiç üzülmeyin benim de yamuktu sonra ödemler geçince epey düzeldi su an hiç fark yok diyebilirim 5 ay olmak üzere benimki ben de ilk bandajlar çıktıgında ağlamıştım yamuk diye :)

Eve
evet gülüşünüz de zamanla oturuyor bnm üst dudağımda ödem çok oluştu o yüzden gülüşüm çok rahatsız ediciydi sizin daha çok yeni ben 1syı geçtikten sonra rahat gülmeye başlamıştım üzülmeyin gececek zamanı var benim bile hala öyle yolumuz uzun

Çok teşekkürler cevabınız için inanın şuan fotoğraf bile çekilmek istemiyorum her gören yamuk diyor umarım dediginiz gibi olur

Çok teşekkürler cevabınız için inanın şuan fotoğraf bile çekilmek istemiyorum her gören yamuk diyor umarım dediginiz gibi olur
Evet benim de ilk bir ay hiç fotom yok :)) sadece bandajlı var sonra bri ay yok ama ardında var onlarda gülüşüm berbat iki ay zaman verin kendinize. Benim doktorum bir ay burun ameliyatı olduğunu unut demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…