- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Burun için de kendini yenilemeye çalışıyor, yaralar var, yaralardan dolayı mukus salgılamasından dolayı giibi bişeyler dediydi. Burnun kuruyo nemlendir dedi. NormalmişDoktorunuz ne diyor peki? Ben de sikinti olmadigini alerjik oldugunu soyledi alerji ilaci verdi ama daha baslamadim
Şimdiden geçmiş olsun sana canım sağlıkla git sağlıkla çık inşallahBen sali gunu meme estetigi olacagim solgarin bir ilaci var odem attirici ameliyat icin ondan aldim eger daha once haberim olsaydi burun icin de kullanirdim. Ananas cok iyi odem attriyor bir de cok su ic cnm
Net bişet bilmiyorum ama mantıken zarifleştikçe burun delikleri de zarifleşir gibi düşünüyorum ama..Kızlar burun deliklerim şiş olduğu için mi bana büyükmüş gibi geliyor şişi inince normale döner mi yoksa şişi İnince daha da mı büyük gelecekScent86 @Siyah Kugu başınızı ağrıtmak istemem ana çok kafama takıldı bu durum
Evet bana da aynen oyle dedi 2 ay bu surec devam eder hatta yavas iyilesmeye meyilliyse 3 ay nefes problemin olur dedi :) gercekten de oyle oldu su an bi tik da olsa daha iyi nefes aliyorumBurun için de kendini yenilemeye çalışıyor, yaralar var, yaralardan dolayı mukus salgılamasından dolayı giibi bişeyler dediydi. Burnun kuruyo nemlendir dedi. Normalmiş
Cok tesk ederim cnm amin insallahŞimdiden geçmiş olsun sana canım sağlıkla git sağlıkla çık inşallah
Evet bence inince kibarlasacak cnm buyuk gelmez daha orantili olur foto eklemis miydin delikleriniKızlar burun deliklerim şiş olduğu için mi bana büyükmüş gibi geliyor şişi inince normale döner mi yoksa şişi İnince daha da mı büyük gelecekScent86 @Siyah Kugu başınızı ağrıtmak istemem ana çok kafama takıldı bu durum
Benim şuan sağ tıkandı :)Evet bana da aynen oyle dedi 2 ay bu surec devam eder hatta yavas iyilesmeye meyilliyse 3 ay nefes problemin olur dedi :) gercekten de oyle oldu su an bi tik da olsa daha iyi nefes aliyorum
Benim bi sag bi sol tikaniyor ama sol daha cok tikaniyor ozellikle geceBenim şuan sağ tıkandı :)
Valla nefesimi sorun etmiyorum bakışlarım düzelmicek diye sıra ons gelmiyo bitürlü..
Cnm kotu durmuyor burnun sadece kalkik yapmamis doktorun benimki de oyle uc kismi asagida duruyor deliklerin su an kalin ama inecek merak etmeResim yükledim kızlar
Masaji dikkatli yap cnm yoksa faydadan cok kikirdaga zarari varmis ben bir sure yaptim sonra biraktim kendi halineMasaj yapıyorum sürekli hafif eğrilik kaldı geçsin diye daha toparladı gibi
Canım senin burnunda çok güzelmiş mecburen eğrilik gitsin diye yapıyorum canım burun ucun düşmemiş senin be güzel aynısı gibi 2 hafta ile 4 ay inşallah benim de öyle olurMasaji dikkatli yap cnm yoksa faydadan cok kikirdaga zarari varmis ben bir sure yaptim sonra biraktim kendi haline
Yaa çok guzel olmusBak bu yeni 4.ay
Ödemden dolayı olabilir çünkü benim de sağ tarafıma işlem daha çok uygulandıgı için biraz sağ daha ödemli.Resim yükledim kızlar
Ayrıca burun delikleriniz büyük değilki:)Resim yükledim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?