Burun estetiği

Doktorunuz ne diyor peki? Ben de sikinti olmadigini alerjik oldugunu soyledi alerji ilaci verdi ama daha baslamadim
Burun için de kendini yenilemeye çalışıyor, yaralar var, yaralardan dolayı mukus salgılamasından dolayı giibi bişeyler dediydi. Burnun kuruyo nemlendir dedi. Normalmiş

Kızlar burun deliklerim şiş olduğu için mi bana büyükmüş gibi geliyor şişi inince normale döner mi yoksa şişi İnince daha da mı büyük gelecek Scent86 @Siyah Kugu başınızı ağrıtmak istemem ana çok kafama takıldı bu durum

Ben sali gunu meme estetigi olacagim solgarin bir ilaci var odem attirici ameliyat icin ondan aldim eger daha once haberim olsaydi burun icin de kullanirdim. Ananas cok iyi odem attriyor bir de cok su ic cnm
Şimdiden geçmiş olsun sana canım sağlıkla git sağlıkla çık inşallah

Net bişet bilmiyorum ama mantıken zarifleştikçe burun delikleri de zarifleşir gibi düşünüyorum ama..

Burun için de kendini yenilemeye çalışıyor, yaralar var, yaralardan dolayı mukus salgılamasından dolayı giibi bişeyler dediydi. Burnun kuruyo nemlendir dedi. Normalmiş
Evet bana da aynen oyle dedi 2 ay bu surec devam eder hatta yavas iyilesmeye meyilliyse 3 ay nefes problemin olur dedi :) gercekten de oyle oldu su an bi tik da olsa daha iyi nefes aliyorum

Evet bence inince kibarlasacak cnm buyuk gelmez daha orantili olur foto eklemis miydin deliklerini

Evet bana da aynen oyle dedi 2 ay bu surec devam eder hatta yavas iyilesmeye meyilliyse 3 ay nefes problemin olur dedi :) gercekten de oyle oldu su an bi tik da olsa daha iyi nefes aliyorum
Benim şuan sağ tıkandı :)
Valla nefesimi sorun etmiyorum bakışlarım düzelmicek diye sıra ons gelmiyo bitürlü..

Resim yükledim kızlar

Eklentiler

• CC0ADF9A-7551-495F-BCCF-1A6C31E09777.webp
    10 KB · Görüntüleme: 50
  • 2D5111AB-B6AA-4888-84C4-7C6DA04B6C8E.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 49
Burda ikinci hafta bakislarim cok komik ve ucuna dikkat et

Eklentiler

• 85B470AB-E77D-4F96-AA96-6DB2BC92D603.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 80
Bak bu yeni 4.ay

Eklentiler

• BC805907-1E00-4FAF-B707-43369BA9FD02.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 74
Masaji dikkatli yap cnm yoksa faydadan cok kikirdaga zarari varmis ben bir sure yaptim sonra biraktim kendi haline
Canım senin burnunda çok güzelmiş mecburen eğrilik gitsin diye yapıyorum canım burun ucun düşmemiş senin be güzel aynısı gibi 2 hafta ile 4 ay inşallah benim de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…