Burun Estetiği

cok guzel olmus ne zaman ameliyat olduunuz kaburga da agri oluyormu acaba?

Geçmiş olsun çok güzel olmuş, ne kadar ödediniz acaba bir de hangi hastanede oldu ameliyat

Cok guzel olmus sonunda cok doru doktoru buldun basarılı

canım çok teşekkürler aynen çok araştırdım doktorumdan çok memnunum
canım ben burdaki saçma sapan reklamlara kanıp burnunu mahvettirmiş biriyim revizyon için dr arıyorum eren taştan bir çok doktora kaburgadan kıkırdak kullanımını öğreten dr biliyorum ben bu kaburga olayından cok korkuyorum ters dönme felan oluyormuş deriyi yırtıp cıkıyormuş felan diyorlar bir de senin burnun büyükmüş küçülmüş gibi geldi bana

kime oldun canm diğer ameliyatlarını üzüldüm revizyon için en uygunu eren taştan canım o ters dönme deriyi yırtıp çıkma olaylarını bilmiyorum ama eren bey çok etik bir doktor öyle birşey olsaydı bana söylerdi böyle böyle durumlar var diye kim dedi onu sana şimdi şöyle birşey var eren bey bu tekniği bulan ve tanıdığın bütün doktorlara öğreten kişidir eğer kaburgadan burnuna aşılama yapılacaksa hiç düşünmeden bu tekniği bulan kişiye olmak mantıklı değilmidir çünkü kaburgadan çıkardığı kıkırdağı en doğru şekilde biçimlendirip burnuna yerleştircek olan kişi odur böyleliklde o ters dönme olayı varsda olmaz hehe

Cnm benim doktorlara ve bu sayfaya hic guvenim kalmadi benim doktorum bana garanti verdi ama sonuctan cok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…