Burun Estetiği

Canım hayırlı olsun çok yakışmış yüzüne çok sevindim senin adına :)

Doç Dr Eren Taştan hakkında bilgi verebilecek başka kişiler de var mı? Fotoğrafıyla birlikte yaşadıklarını anlatsalar?!

Mervecbk beni arkadas olarak eklermısın lutfen. Benim de nefes alma problemım var ve burnum kemerlı. Ankarada yasıyorum Bı tek Eren Tastan hakkında hep guzel yorum duydum. Sende ona olmussun lutfen bana bu konufkonuda ve

Eren beyle görüşmek istıyorum. Ayın20 sinden sonra Ankarada olucam ve yaklasık 1-1.5 ay Ankarada kalıcam sonra gtmem gwrekıyor bu sure zarfında ıyılesırmıyım yanı ınsan ıcıne cıkabılırmıyım. Bı de surec konusunda bılgılendrrmısın. Rıca edıyorum.

canım ben şuan hiç ameliyat olmamış gibiyim 2 ayımın dolmasına 1 hafta var daha 1 ayda çok rahat toparlarsın insan içine ben 3.haftamda çıktım ameliyat sürecinde 3.gün morlukların şişliklerin max seviyeye çıkıyo ama benm çok azdı arnica die krem kullanıyorsun morluklar şişklikler için yüzüne bitkisel bir krem çok etki ediyor kaburgadan alıncaksa kıkırdak kaburganda kalkarken yatarken batma oluyor burnun zongluyor hafif ağrın oluyor ağzın kuruyor agzından nefes alıyosun sürekli sormak istediğin soru varsa sor anlatacaklarm bu kadar fiyat konusunda bişey diyemem canm :/

Eren Tastan Beyin hastalarindan bir tek senin Burnunu gördük,daha baska hastalari varmi burda acaba? Varsa lütfen bizimle resimlerinizi paylasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…