Ameliyathanede veriyorlar verirkende haber veriyorlar seni rahatlatiyorlar sağolsun forumdakiler o ladar abartmiski ben titreye titreye girdim (korkudan) ameliyathane bana hiç soguk gelmedi heyacandan galiba uyandigimda uyandırma odasindaydim ameliyattan cikan herkes belirli bir sure orada tutulur herkes bağırıyorduçok acıyormu ilk çıktığında peki hani ne hissediyorsun ilk çıktığın saatlerde beni geren kısım bu birde girmeden önce narkozu odada mı veriyorlar
uyandırma odası diye birşey mi var tek başına değilsin yani orda ameliyattan çıkmış bir çok kişi oluyor bak bunu bilmiyordum ama diğer konularda içim rahatladı teşekkür ederim, narkozu atmak için istifra etmen gerekiyormuş falan dediler bu doğru mu pekiiAmeliyathanede veriyorlar verirkende haber veriyorlar seni rahatlatiyorlar sağolsun forumdakiler o ladar abartmiski ben titreye titreye girdim (korkudan) ameliyathane bana hiç soguk gelmedi heyacandan galiba uyandigimda uyandırma odasindaydim ameliyattan cikan herkes belirli bir sure orada tutulur herkes bağırıyorduben gayet sakindim hic agri aci hissetmedim sonra hemşireye seslendim odama ne zaman gidecegim diye o da sasirdi cunku narkozlu gibi degildim asansorde ailemı gördüm bu kadar acisiz olcagini bilsem daha once olurdum dedim kesinlikle korkulacak birşey yok:)
Herkes baska sekilde atar narkozu ben hoc boyle birsey yasamdim kusmadim yani kusanlar vardi forumda, gaz cikarip narkozu atanda duydum hicbirsey yapmadan da atabiliyosun tabiki yalniz degilsin sonucta ameliyattan ciktin:)uyandırma odası diye birşey mi var tek başına değilsin yani orda ameliyattan çıkmış bir çok kişi oluyor bak bunu bilmiyordum ama diğer konularda içim rahatladı teşekkür ederim, narkozu atmak için istifra etmen gerekiyormuş falan dediler bu doğru mu pekii
pekala çok teşekkür ederim umarım herşey yolunda gider hepimiz içinHerkes baska sekilde atar narkozu ben hoc boyle birsey yasamdim kusmadim yani kusanlar vardi forumda, gaz cikarip narkozu atanda duydum hicbirsey yapmadan da atabiliyosun tabiki yalniz degilsin sonucta ameliyattan ciktin:)
Oncelikle ne kadar bir butcen var ve nerede yaşıyorsun? Bunlari yazarsan yardimci olacak birileri mutlaka cikar :)Arkadaşlar ben burada yeniyim. Burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ama kime yaptırsam konusunca çok kararsızım. Estetik olan birisi bana özelden mesaj atabilir mi ya da yorum olarak da konuşabiliriz fark etmez ama lütfen cevap verin
İstanbulda o fiyata biraz zor cunku genelde isim yapmış doktorlar orada ve fiyatlar cok cok yuksek 10-15 arasi baska bir sehirde olma ihtimalin nedir ?İstanbul da yaşıyorum ve 4-5 bin kadar bir bütcem var
İstanbulda o fiyata biraz zor cunku genelde isim yapmış doktorlar orada ve fiyatlar cok cok yuksek 10-15 arasi baska bir sehirde olma ihtimalin nedir ?
Kesinlikle olmani onermem kemik gelisimin devam ediyor 1 sene daha bekle yapilan burnun degisime ugrarHayır 10-15 bin civarı değil 5 bin e yapan güzel doktorlarda var fakat benim yaşım 17 olduğu için tereddüt içindeyim bu yaşlarda ameliyat olan varsa ve yazarsa çok sevinirim
Burnum beni çok rahatsız ediyor ve doktorumla konuştum kadınlarda burun kemik yaşının 16 yaşında oturduğunu söyledi ve burnun düşme ihtimalini de sordum burnun içine destekleyici koyduğumuz için düşme ihtimali yok dediKesinlikle olmani onermem kemik gelisimin devam ediyor 1 sene daha bekle yapilan burnun degisime ugrar
Kemik gelisimi 16 yasina kadar surmez para koparmak icin söylemiş bariz belli burada arastirirsaniz doktorlarin 18den sonra yapalim bekleyin dedigini göreceksiniz,ne kadar rahatsiz olduğunuzu tahmin ediyorum bu süreçleri yasamis biri olarak ama bu kolay bir surec degil hem maddi hem manevi olarak 18i beklemeniz sizin icin daha iyi olurBurnum beni çok rahatsız ediyor ve doktorumla konuştum kadınlarda burun kemik yaşının 16 yaşında oturduğunu söyledi ve burnun düşme ihtimalini de sordum burnun içine destekleyici koyduğumuz için düşme ihtimali yok dedi
Ama doktorun burnunu yaptığı bir kişi var 16 yaşında. Onunla ilteşime geçmek istiyorum, eğer o memnunsa düşünüyorum açıkcasıKemik gelisimi 16 yasina kadar surmez para koparmak icin söylemiş bariz belli burada arastirirsaniz doktorlarin 18den sonra yapalim bekleyin dedigini göreceksiniz,ne kadar rahatsiz olduğunuzu tahmin ediyorum bu süreçleri yasamis biri olarak ama bu kolay bir surec degil hem maddi hem manevi olarak 18i beklemeniz sizin icin daha iyi olur
Herkesin fizyolojisi bir değilki, sende de ayni sonuclar olacak diye bir kanun varmı,1 sene daha bekle kesinlikle o doktorada kesinlikle ameliyat olma ac googledan bak kemik gelisimi kac yasina kadar devam ediyorAma doktorun burnunu yaptığı bir kişi var 16 yaşında. Onunla ilteşime geçmek istiyorum, eğer o memnunsa düşünüyorum açıkcası
Çoğu yerde okuduğuma göre kadınlarda 17 erkeklerde 18 yaş yazıyorHerkesin fizyolojisi bir değilki, sende de ayni sonuclar olacak diye bir kanun varmı,1 sene daha bekle kesinlikle o doktorada kesinlikle ameliyat olma ac googledan bak kemik gelisimi kac yasina kadar devam ediyor
O zaman olun ameliyat doktorunuza madem güveniyorsunuzÇoğu yerde okuduğuma göre kadınlarda 17 erkeklerde 18 yaş yazıyor
merhabaBurnum beni çok rahatsız ediyor ve doktorumla konuştum kadınlarda burun kemik yaşının 16 yaşında oturduğunu söyledi ve burnun düşme ihtimalini de sordum burnun içine destekleyici koyduğumuz için düşme ihtimali yok dedi
Benim eski okulumdan bir tanıdığım 17 yaşında ameliyat oldu ve şuan düzelttirmek için 3. Ameliyatını olacak bence 2 yıl kadar beklemelisin ...Çoğu yerde okuduğuma göre kadınlarda 17 erkeklerde 18 yaş yazıyor
Benim de dün çıktı alçım ama ben ağrıdı diye aynada bakmayı unuttum hemşirede göstermedi. ..akıl etmedi galiba suan hiç beğenmiyor um burnumu ama daha bandajli moralim çok bozuk benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?