Cok gzl olmussss

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gzl olmussss
Teşekkürler :)Cok gzl olmussssgule gule kulan
Çok saol canım inşallah senin de istediğin gibi olur. Doktor çok çok çok önemli !!!!!
Hımm anladım hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi bi burun olur :)Ali Murat akkuş Şaban çelebi Alpaslan yıldırım arasındayım ...
arada kaçamak yaparım çıldırırım yoksa.burnuşun çok güzel olmuş güle güle kullan inşallah bizim de güzel sonuçlanır istediğimiz gibi
İnşallah canım.. önce sağlıkarada kaçamak yaparım çıldırırım yoksa.burnuşun çok güzel olmuş güle güle kullan inşallah bizim de güzel sonuçlanır istediğimiz gibi
bende öyle düşünüyodum bitsinde içerim ben diye. doktorda bbırak demedi az iç öncesinde ve sonrasında dedi.2. günümdeyim her yerim şiş çabuk iyileşsin diye içemiyorum şu an canım çok istiyo amaarada kaçamak yaparım çıldırırım yoksa.burnuşun çok güzel olmuş güle güle kullan inşallah bizim de güzel sonuçlanır istediğimiz gibi
Acik ameliyattan onden kesi oluyor kapali ameliyatta burnun icinden oluyor. Acik ameliyatta her sey net goruluyor islemler yapiliyor kapali da acik kadar net bir gorus olamiyormus bu da doktorun deneyimli olmasini gerektiriyor. Kapali da sislik morluk aciga gore daha az oluyor tabii bunyeden bunyeye degisir. Acikta kesi izi kalma ihtimali var ama kalmaz buyuk ihtimal. Kalanlari gordum ama neden iz kalmis bilmiyorum. Bir de acik ameliyatta su risk var bu forumda cok gordum burun delikleri esit olamayabiliyor. Ama bence doktoru secin doktora guvenin hangi teknikle yapiyorsa o yapar.leiaaa yaaa dayanamam ben ama
off dayanmaya çalışırım artık dayandığım yere kadar geçmiş olsun dinlenin buz falan diyo hanımlar ama fayda etmiyor mu ki . Birde açık kapalı ameliyat diye konuşuluyor bi farkları var mı sonrası için acaba ? Sizin Nasıl oldu kim yaptı bide ameliyatınızı
![]()
Tşk ederim ne güzel anlatmışsınız doktora bırakmak en iyisi demek ki karışık şeyler çok araştırdıkça kafam karışıyor :) korkuyorumAcik ameliyattan onden kesi oluyor kapali ameliyatta burnun icinden oluyor. Acik ameliyatta her sey net goruluyor islemler yapiliyor kapali da acik kadar net bir gorus olamiyormus bu da doktorun deneyimli olmasini gerektiriyor. Kapali da sislik morluk aciga gore daha az oluyor tabii bunyeden bunyeye degisir. Acikta kesi izi kalma ihtimali var ama kalmaz buyuk ihtimal. Kalanlari gordum ama neden iz kalmis bilmiyorum. Bir de acik ameliyatta su risk var bu forumda cok gordum burun delikleri esit olamayabiliyor. Ama bence doktoru secin doktora guvenin hangi teknikle yapiyorsa o yapar.
Doktorun bir iki senelik hastalarina ulasabilirsen cok iyi olur onemli olan o cunku. Bir de tavrina dikkat et aceleye getiren her sey cok kolay oldu bitti diyenlerden uzak dur ayni sekilde cok mesakkatli oldugunu soyleyip para koparmaya calisanlardan da. Herkese ayni burnu yapan doktoru degil hastasinin yuzune uygun burnu yapan hastanin istedigi burnu yapan doktoru tercih et. Simdiden bol sans.Tşk ederim ne güzel anlatmışsınız doktora bırakmak en iyisi demek ki karışık şeyler çok araştırdıkça kafam karışıyor :) korkuyorum
Super olmuş kaç aylık burnun
.Acik ameliyattan onden kesi oluyor kapali ameliyatta burnun icinden oluyor. Acik ameliyatta her sey net goruluyor islemler yapiliyor kapali da acik kadar net bir gorus olamiyormus bu da doktorun deneyimli olmasini gerektiriyor. Kapali da sislik morluk aciga gore daha az oluyor tabii bunyeden bunyeye degisir. Acikta kesi izi kalma ihtimali var ama kalmaz buyuk ihtimal. Kalanlari gordum ama neden iz kalmis bilmiyorum. Bir de acik ameliyatta su risk var bu forumda cok gordum burun delikleri esit olamayabiliyor. Ama bence doktoru secin doktora guvenin hangi teknikle yapiyorsa o yapar.
Burun ameliyatıyla beraber cilt gençleştirme diye yapılan bi işlem var. Sorunlu cilt ortadan kalkıyo keşke onu da yaptırsaydınızMerhaba kızlar ben gerçekten bu siteden her anlamda faydalandım bu sefer de bilgi vermek, aydınlatmak için burdayımmm:) burun ameliyatımı oldum 17. Günüm bugün. Burun ameliyatına dair sormak istedğiniZ şeyler varsa lütfen buyrun :) bi de bu burun ameliyatı sonrasında ciltte çıkan sivilceler için bir önerisi olan varsa yardımcı olsun lütfen![]()
18.günüm :))Super olmuş kaç aylık burnun