burun estetiğinde 20. günüm yardım

glsh3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
20
1
1
30
20 gun once burun estetiği olmadım ust dudagımda yukarı cekme var barız sekılde konusmamda bozuk doktorumö normal dıyor ama emın degılım. duzelir mi yoksa boylemı kalıcak 20 gun ıyılesmesı ıcın yeterlı degıl mı

Normal bir durum merak etmeyin. Alçı varsa hele daha da çekilir üste. Zamanla düzelecektir. Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun

cok tesekkurler ama alçı yok sadece bant var oda tam 1 ay her gun degısmek zorundayım sadece ust dudagım yukarı cekmesı korkutuyor burnum hala şiş sanırım ödem oldu 1 haftaya okulum avılcak sanırım bu yuzden panık yaptım

valla bende oldum burun estetiği hafif kalktı burnumun önü ama öyle bir şey yaşamadım, biraz zaman verin belki iyileşir.

Canım aynı şekilde benimde 20 gün oldu alçım çıkalı 10 gün oldu ve benim de üst dudağım yukarı kalktı burnumda kalkık ki kaldırma işlemi yapmadı dr um ve zaten ihtiyaç ve talebimde yoktu düzelicek diyo ama beni tam olarak rahatlatmıyo sanki yalanmış gibi geliyo psikolojim bozuldu zaten kalkık olan burnum bi tık daha kalkık kafayı yicem Konuşurken yemek yerkende böyle çekiyo gibi zorlanıyorum

Benim
işte benımde aynı şekil eve kapandım resmen hala burnumda bantlr zaten acınca ıyıce moralım dusuyor burnum bayagı sıs burun delıklerım bıle bırbırınden farklı zamanla gecıyor ama hala cok fazla belirgin dudagım da fazlasıyla yukarı cekıyor hatta kuallanamıyorum ama kuzenımde oldu o da benımde oyleydı dıyor ama bılmıyorum artık zamanla gorucez sanada cok gecmıs olsun canım

Sana da çok geçmiş olsun canım ben zaten panik biriyim bilemiyorum aynı şekilde çok takıyorum bnmde burun deliklerim farklı lokal olarak müdahale edicem dedi bunun şokundayım bide. Valla moralim çok bozuk anlıyacağın((

bnada masaj vermedı onu herkese vermıyorlmıs ama bant ılla taktırıyorlar belkı sana gerek yoktur
umarim oyledir. elimden ayna düşmüyo ilk atel cikinca iyiydi simdi biraz ucu yamuluyo gibime geliyo 8. gün belki sisliktir diyorm ama

umarim oyledir. elimden ayna düşmüyo ilk atel cikinca iyiydi simdi biraz ucu yamuluyo gibime geliyo 8. gün belki sisliktir diyorm ama
sıkma canını benımde yamuktu burun delıklerım cok farklıydı ama gecıyor sıslıklerden dolayı

Canim benimmm gayett normal benim 3. Ayim hala rahatca hareket ettiremiyorum dudagimi 6. Ayini bekle en az bir senen var tam olarak iyilesmen icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…