burun estetiginde cevrenin tepkisi nedir??

nikli

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
138
5
318
Almanya
arkadaslar bende burun icin estetik olmak istiyorum.ama biliyorum cogu kisi sinir bozacak.peki sizinde cevrenizde boyle sinirinizi bozan birileri ciktimi.yada sizin tepkiniz ne oldu

banada tepki gösterenler olduda ben pek takmadim "beni rahatsiz ediyor ve bu ameliyati kesinlikle yaptircam" dedim. sonrada güzel olmus dediler ama :ecrin_bebek:

Sinir bozucu demeyelim cunku bakana gore degisiyor guzellik anlayisi ya da beklenti.. Bazilari (cogu kisiye gore) karakteristik oldugunu ve yakistigini soyluyor cunku onlar oyle gormeye alismislar seni ama senin icin sinir bozucu olan seyi de anliyorum, neden sana destek olmuyorlar ? Cunku belli ki daha guzel olacak yani :) Bence sen kafaya taktiysan yaptir kurtul benim hep istedigim seydi anca yaptirabildim (yas 26) ama buna da sukur, Daha buyuk dertlerimiz olmasin insallah :Saruboceq:

benimkini kimse anlamadi bile, asiri degisiklik yapmassan kimse anlamaz bile
fakat buyuk degisim istiyorsan ozaman her yoruma acik olman lazim evet bazilari sinir ediyor insani fakat bunlarida kabullenmek zorundasin senin bilecegin is bu sennin canin isterse yaptirirsin baskasina ne! varsin desinler

ben doğru düzgün makyaj bile yapmam işe giderken, rahat giyinirim öyle şık-şıkıdım bir insan olmadım hiç. o yüzden ameliyat olacağımı duyan arkadaşlarımın ilk tepkisi "sen mi estetik olacaksın?" deyip hayrete düşmek oluyor. çoğu insan doğallıktan dem vuruyor, "burnun sana karakteristik bir hava katıyor" falan diyor. ne var ki ben o karakteristik havaya ısınamadıysam, ameliyat olarak bir şekilde hem maddi hem de manevi bir külfetin altına girmeyi göze alıyorsam demek ki gerçekten birşeyin değişmesi lazım. ben yıllarca bunu istediğimi, artık kendi ayaklarım üzerinde durabildiğime göre artık hayalimi gerçekleştirebileceğimi söylediğimde kimse birşey diyemiyor. inşallah hepimiz tek seferde güzel güzel ameliyat olur ve en çok karşı çıkanların "burnun ne güzel olmuş" demesini dinleriz kızlar:)

Günah sakın yaptırma diye çok üstüme gelmişti bazı arkadaşlarım. Ameliyatı olduktan sonrada devam ettiler böyle demeye.

Son düzenleme:

bende sana katiliyorum tramola, insallah tek seferde guzle bir buruna kavusursunuz
baskalarinida bosverin luzumsuzlar, yuzune ay niye estetik oldun diyenleri hic dinlemeyin
estetikli unluleri begenmesini biliyorlar ama. normal bir vatandas yapincada dedikodu oluyor bazi insanlar tarafindan. onemli olan senin yaptirmak istemen cnm isterse gerekli isterse gereksiz olsun

benim burnumu orta derecede tanıdıklarım farketmedi bile
tabi bunda doktorumunda çok büyük katkısı avr
okadar doğalll
okadar doğal bir burun oldukii
kimse bu burun estetik diyemez :çok üzgünüm:

benim burnumu orta derecede tanıdıklarım farketmedi bile
tabi bunda doktorumunda çok büyük katkısı avr
okadar doğalll
okadar doğal bir burun oldukii
kimse bu burun estetik diyemez :çok üzgünüm:

:roflol: ayyy özgeeeee,ya valla yazdığın bu yazıya çok güldüm;ama canım biliyorum,aslında komik değil.Anlatımın traji komik.Güldürürken düşündürüyosun.Kız Nasreddin Hoca gibisin haaa:)
Bu arada daha önce hiç Nasreddin Hocaya benzettilmişmiydin:):):)
Hani estetik olmaya karar verilirken çok düşünmek ve iyi araştırmak gerek.
Canını sıkmamaya özen göster canım.Kendine çok dikkat et.

bende iyi araştırdım diye düşünüyordum
Zühtü bey kötü bir doktor demiyorum hatta yapmış olduğu şaheserler var resmen
ama benim burnumu kötü yaptı işte sonuç ortada

benimkinide kimse anlamadi oskecigim,
hatta abim ve yengem izindelerdi sevgilimde,kizarkadasimda izindeydi bunlar geri donduklerinde.
hic burnumu farkina bile varmadilar en yakinlarim dusunsene. sonra dedim abime ve yengeme bisey gormuyormusunuz bi degisiklik yok dediler dedim ya ben estetik ameliyati oldum unutunuzmu gulduler aaaa hic belli bile degil dediler ben uzuldum ama.

babamda pek fark yok dedi.
kizarkadasim hic gormedi ben soyledim gorumuyorum degisen ne dedi!
erkek arkadasimda gormuyorum dedi neresini yaptirdin?

gelde uzulme ozaman en yakinlarin anlamassa bile

doktorumda iyi yapilan burunlar baskalari tarafindan estetik oldunu anlasilmayan burunlar dedi
cok dogal oldugu icin dedi! ben dogal istemedimki ama ufffff gelde uzulme

Canım beğeniyordum başta ama taa sargılar çıktığından beri kemerimsi bişey vardı
tabi şişler inmeye başlayınca o kemerimsi şey dahada belirginleşti :S mafoldumben
şimdi estetikli burunu geç
estetiğe ihtiyacı olan bir burun görüntüsü var ortada

Oske.06 burnunun goruntusune alistigin ve kusur bulmaya calistigin icin olmasin bu dusuncelerin ??? bence son derece hos ve cok yakismis yuzune. o kemerimsi seyi ben goremedim varsa bile bence birak kalsin. benim daha bandajli ama bende kemerimsi bisi varsa inan hic kafaya takmam hem ne guzel daha dogal gorunur hem de burnum hos gorunuyo diye.. senin onceki burnun kotu degilmis o yuzden simdi en ufak bisi gozune batiyo bence.
Kizlar benim su bandaji cikarasim var ne diyosunuz yarin 8. gunum olcak ameliyat olali, alciyi dun almisti doktor tatile gidiyomus bi de ben cok sikildim tabii cok dikkat ediyorum bi yere falan carpmamaya masaj falan da yapiyorum

Yok laracroft canım kusur bulma falan değil
bariz herkezin anlayabileceği ve rahatsız edici bir görüntü var
bence bandajın biraz daha dursun
ne kadar sargılı durursa okadar az şişersin
çıkarttığın an şişmeye başlıyosun çünküümm

Hmm.. Doktoruna sordun mu neymis diye ?
Ya ben de cikarip bir an once sisiym de insin istedigim icin cikarmak istiyorum.. Cok mu sisiyo peki ? Inmesi ne kadar suruyo kabaca ?

valla cnmmmmm milet hiç bşy yapmasam bile dedikodu çıkarabiliyor:)estetik oldum baya bi laf duydum:)
meselaaa benim 3 senelik bi ilişkim vardıı gecen kış nişanlandıkk..bbenn estetik olduktan 2 ay sonra nişanlandım onun öncesinde kimsenin haberi yoktu eşimden..direkkk herkes bakkkkkkkkkkkkk estetik oldunda kısmetin açıldı dedii:)bende direk yıllardır var sizin haberiniz yok dedim cukkkk diye sustular:)günah diyen olduuuu,ne gerek vardı diyen olduuu inanırmısınız eski halin daha güzxeldiii bile diyen oldu:)ama bunların hepsiniz beni çekemiyen insanların dedigini söyleyeyim:)en yakın arkadaşlarım dostlarım okdr çok begendikiiii halaaaa övgüler alabiliyorum:)miletin lafına baksaydım ne üniversite okuabilirdim ne evlenebilirdim nede bi adım ilerliyebilirdim..onun için hiç biri umrumda deil..annem babam eşim bşy demiyor onlara özelikle hiç bi laf demek düşmes:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…