Canım beğeniyordum başta ama taa sargılar çıktığından beri kemerimsi bişey vardı
tabi şişler inmeye başlayınca o kemerimsi şey dahada belirginleşti :S mafoldumben
şimdi estetikli burunu geç
estetiğe ihtiyacı olan bir burun görüntüsü var ortada
valla cnmmmmm milet hiç bşy yapmasam bile dedikodu çıkarabiliyor:)estetik oldum baya bi laf duydum:)
meselaaa benim 3 senelik bi ilişkim vardıı gecen kış nişanlandıkk..bbenn estetik olduktan 2 ay sonra nişanlandım onun öncesinde kimsenin haberi yoktu eşimden..direkkk herkes bakkkkkkkkkkkkk estetik oldunda kısmetin açıldı dedii:)bende direk yıllardır var sizin haberiniz yok dedim cukkkk diye sustular:)günah diyen olduuuu,ne gerek vardı diyen olduuu inanırmısınız eski halin daha güzxeldiii bile diyen oldu:)ama bunların hepsiniz beni çekemiyen insanların dedigini söyleyeyim:)en yakın arkadaşlarım dostlarım okdr çok begendikiiii halaaaa övgüler alabiliyorum:)miletin lafına baksaydım ne üniversite okuabilirdim ne evlenebilirdim nede bi adım ilerliyebilirdim..onun için hiç biri umrumda deil..annem babam eşim bşy demiyor onlara özelikle hiç bi laf demek düşmes:)
eski halin daha güzeldi ne demek yaa canım bunu diyen iyi niyetli değil zaten..hani gerek yok falan diyenler ok ama eskisi daha güzeldi ne demek..sadece kıskanclık..herkesin girişebiliceği bişi deil çoğu insan burnundan rahatsız ama korkuyor yaptırmaya :=)
Canım beğeniyordum başta ama taa sargılar çıktığından beri kemerimsi bişey vardı
tabi şişler inmeye başlayınca o kemerimsi şey dahada belirginleşti :S mafoldumben
şimdi estetikli burunu geç
estetiğe ihtiyacı olan bir burun görüntüsü var ortada
bende iyi araştırdım diye düşünüyordum
Zühtü bey kötü bir doktor demiyorum hatta yapmış olduğu şaheserler var resmen
ama benim burnumu kötü yaptı işte sonuç ortada
Smurfin kuşum görüşmedik Zühtü beyle bi telde konuştuğumuzda küçük bi operasyonla hallederiz demişti
ama ya daha beter olursa ozaman napcam
ecemel canım bazı önden falan güzel ama yandan çok kötü
bakın albme yandan bi resim eklicem
orda ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?