burun estetiğinde yardım lütfen

twoce91

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
8
0
16
İzmir
arkadaşlar sevgili büyüklerim bende bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum izmirde yaşıyorum bu konuda bayağı araştırma yapıyorum lakin birden fazla isim çıkıyor karşıma olanlar veya olmayı düşünenler yardımcı olabilirmi? henüz yeni üye olduğumdan bazı arkadaşların fotoğraflarına da erişemiyorum şimdiden teşekkürler

izmirde olmak zorundaysan can kopal ve cemil tugayı düşün derim ama istanbul da olabilir farketmez diyorsan kesinlikle emre ilhan.. ben hiç birine olmadım ameliyatı ve şuan pişmanım diyebiliyorum araştırmadım bi anda karar verildi bi anda oldum çok iyi araştır ve çokta gerek yoksa bence hiç olma sıkıntıları çok fazla

Istanbulda olabiliyorsaniz ben de kesinlikle emre ilhan derim

evet izmirde olmak zorundayım ufuk bilkayı cok duydum araştırdımda bayağı ama oda bana biraz tuzlu geliyor senin ameliyatın biraz başarısız olmuş sanırım üzüldüm. ya çok büyük sorun yok lakin takıntı işte benimkisi olucam inşallah bu yaz teşekkürler buarada

hayırlısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…