Burun estetiğinden önce ve sonra aileniz ve çevrenizin bakışı nasıl oldu

Benim yaptırmamda 3amacım vardı.1.si Sürekli tenis maçlarına çıkan biriyim ve çok özenirdim şöyle dik kavisli bir burunla ve saçlar toplanmış olarak maçlara çıkmayı ama çok önemli olmadıkça toplamadan çıkardım bu da sorunlu olurdu haliyle çok terlerdim normalde de oturduğum yerde terleyen bir insanım saçlarımı topladığım zaman hiç hoş durmuyordu kendime göre tabi.Daha dün giydim tenis kıyafetlerimi mükemmel saçlarmıda bir güzel topladım baktım tam istedğim gibi görüntü.Şimdi 3 ay sonra tenise başlamak için sabırsızlanıyorum.2.si güneş gözlüğü taktığımda uzun süreli çok acıtıyodu düşünün saunadan yeni çıkmışsınız cildiniz son derce hassas yumuşacık sonra o hassas cilt üzerine takın güneş gözlüğünü saatlerce kemer olunca direkt orada sıkışma yapıyor çok ağladığım günleri hatırlıyorum.Artık öyle bir sorunum olmucak çünkü yok artık kemerimmmmm.3.sü ise foto fobimin olması ki sanırım o isteğim gerçekleşmedi çünkü foto çektim de baktım yok halen iyi çıkmıyorum ama umarım biraz zaman geçince bu da olcak eee bu isteğimde olursa daha ne olsun ki.Ayrıca yeni burnum şuan 2 amacıma hizmet verdiği için o da bana yetiyor.3.yede zaman var sanırım daha 1. ayımdayım

canım tüm yazdıklarını okudum..cok güzel açıklamışsın ve 1 ay olmasına ragmen bu kadar memnun olmanda büyük bişey 5.6 aylarda cok cok daha farklı bir burnun olcak bende yaşadığımdan biliyorum 1 aylık burun cok şiş oluyor cünki daha ilerdeki günlerde daha cok begenceksin burnuşunu tekrar cok geçmiş olsun fıstık

canım tüm yazdıklarını okudum..cok güzel açıklamışsın ve 1 ay olmasına ragmen bu kadar memnun olmanda büyük bişey 5.6 aylarda cok cok daha farklı bir burnun olcak bende yaşadığımdan biliyorum 1 aylık burun cok şiş oluyor cünki daha ilerdeki günlerde daha cok begenceksin burnuşunu tekrar cok geçmiş olsun fıstık

Canım çok teşekkür ederim sana borçluyum kendimi çok fazla yıpratmamamdaki en büyük etken sensin çok fazla yardımcı oldun moral verdin bana.İnkar edemem şuan ankara dışındayım biraz daha kalsaydım evine çiçek gönderiridim:).Valla şiş olmasına rağmen ilgi çok büyük.Aslında güzel olmak için yaptırmamıştım ki zaten kendimi halen güzel görmüş değilim fakat çok fazla ilgi görüyorum bu da hoşlanmadığım bişey.Hatta inanırmsın sinir oldum ya.Yani düşün ilk bandajları çıkarıp yolculuk yaptım ki biliyosun 28.günde çıkardım bandajları havalimanından tut da gideceğim yere kadar neler yaşadım neler.Yani okadar abarttılarki işi, servisle havalimanına giderken çocuğun biri yanıma oturup bilet paramı vermek istedi kur yapmanında adabı var canım bukadar ileride gidilmez ki.Sınavlarım vardı sınavda dönüp dönüp arkasına bakanlar bütün gözler üzerimde acaba dedim çirkinliğimemi bakıyolar yok sınav bitimin de çıkışta bekleyip arkadaşlık bile teklif edildi.Daha çok şeyler yaşadım burda anlatamıyorum.Ben kendimi halen beğenmiyorum ki zaten biliyosun kendimi beğeneyim diye yaptırmamıştım o yüzden çok kafama takmıyorum çirkinliğimi ama demek beğenilenim varmış. Bu da iyi çok fazla olmadığı taktirde.Ya zaten normalde de çok yaşarım böyle şeyler ama estetikten sonra çok abartıldı.Ve gerçekten hoşlanmıyorum aman Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın da.Bir de bikaç sene sonra hastalarım olcak eğer hastarımda asılırlarsa kafayı yerim heralde.Bir hastanın doktoruna asılması kadar sinir bişey olamaz sanırım.Evden dışarı çıkmıyorum artık çok zorunlu olmadıkça morluklarım biraz var çünkü leke falan kalmasın diye.Acaba çok sürermi bu morluklar.Kapatıcı çok kullanıyorum kapansın diye.Sıcaklarda çok ağır oluyo.

Bir de burdaki arkadaşlar fotoğraflarını koymuşlar ya estetik olmaya karar veren arkadaşlar için söylüyorum fotoğraftakinden daha iyi görünüyor yüzünüz.Fotoğraflarını paylaşan arkadaşlar çok güzeller hepside fakat eminim ki gerçek yüzleri daha güzeldir.Zaten hepside paylaşmış kendilerine gösterilen yoğun ilgilerden.Ayrıca kendimden biliyorum benim gerçek yüzüm fotoğraftakinden çok daha iyi baktımda fotolarda güzel çıkmıyo sinir oldum çekmiyorum ya acaba şiş olduğu için mi güzel çıkmıyo yoksa benmi yine zor beğendiğim için beğenmiyorum anlamadım.Foto işinide halletsem benden iyisi yok 1 sene sonra görcez artık sonucu

Back
X