- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
Benim yaptırmamda 3amacım vardı.1.si Sürekli tenis maçlarına çıkan biriyim ve çok özenirdim şöyle dik kavisli bir burunla ve saçlar toplanmış olarak maçlara çıkmayı ama çok önemli olmadıkça toplamadan çıkardım bu da sorunlu olurdu haliyle çok terlerdim normalde de oturduğum yerde terleyen bir insanım saçlarımı topladığım zaman hiç hoş durmuyordu kendime göre tabi.Daha dün giydim tenis kıyafetlerimi mükemmel saçlarmıda bir güzel topladım baktım tam istedğim gibi görüntü.Şimdi 3 ay sonra tenise başlamak için sabırsızlanıyorum.2.si güneş gözlüğü taktığımda uzun süreli çok acıtıyodu düşünün saunadan yeni çıkmışsınız cildiniz son derce hassas yumuşacık sonra o hassas cilt üzerine takın güneş gözlüğünü saatlerce kemer olunca direkt orada sıkışma yapıyor çok ağladığım günleri hatırlıyorum.Artık öyle bir sorunum olmucak çünkü yok artık kemerimmmmm.3.sü ise foto fobimin olması ki sanırım o isteğim gerçekleşmedi çünkü foto çektim de baktım yok halen iyi çıkmıyorum ama umarım biraz zaman geçince bu da olcak eee bu isteğimde olursa daha ne olsun ki.Ayrıca yeni burnum şuan 2 amacıma hizmet verdiği için o da bana yetiyor.3.yede zaman var sanırım daha 1. ayımdayım
canım tüm yazdıklarını okudum..cok güzel açıklamışsın ve 1 ay olmasına ragmen bu kadar memnun olmanda büyük bişey 5.6 aylarda cok cok daha farklı bir burnun olcak bende yaşadığımdan biliyorum 1 aylık burun cok şiş oluyor cünki daha ilerdeki günlerde daha cok begenceksin burnuşunu tekrar cok geçmiş olsun fıstık