Burun estetiğinden sonra bir yöne doğru olan yamukluk

Bayanmorrengi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
60
14
38
29
Arkadaşlar merhaba. Burun estetiği olalı 45 gün oldu burnumda ki şişliklerin büyük bölümü indi ama sağ taraf sol tarafa göre daha şiş duruyor bu da yamuk gözükmesine yol açıyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu deneyimli olanlar bana yardımcı olabilir mi? ( fotoğraf yükledim) :)

Eklentiler

• image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 8.094
Estetik mi oldunuz?? Bariz bi yamukluk var bence de, burun sırtı da çok kalın geldi bana?
Kime oldunuz

Ben devlet hastanesinde oldum mehmet serdar gültan'a. Kalın derili olduğum için iyileşmenin geç olacağını söylemişti doktor. benim kemer alındı burnumdan yandan hiç bir sorun yok görüşünde ama öndeki görüntü canımı sıkıyor

Estetik mi oldunuz?? Bariz bi yamukluk var bence de, burun sırtı da çok kalın geldi bana?
Kime oldunuz
Ben devlet hastanesinde oldum Ankara tıp mehmet serdar gültan'a. Kalın derili olduğum için iyileşmenin geç olacağını söylemişti doktor. benim kemer alındı burnumdan yandan hiç bir sorun yok görüşünde, ama öndeki görüntü canımı sıkıyor. Doktor ödem olduğunu ve 3 ay içinde ineceğini ve inceleceğini söyledi ama ben ödem olduğundan pek emin değilim

Evet derin kalın belli oluyor, biraz sabıra ihtiyacın var çünkü görünen o ki şişliklerin inmesi sende biraz daha yavaş olacak gibi. Yine de kötü olacak diye düşünme aylar geçtikçe değişicektir

geçmiş olsun. burada bayağ yamuk burun gördüm ameliyat sonrası. ama şişlikler inince gerçekten düzgün oluyor. endişe etmeyin doktor yamuk bırakıp kapatmaz burnunuzu.

geçmiş olsun. burada bayağ yamuk burun gördüm ameliyat sonrası. ama şişlikler inince gerçekten düzgün oluyor. endişe etmeyin doktor yamuk bırakıp kapatmaz burnunuzu.
Doktor da aynı şeyi söyledi. Ama şişlik gibi de değil sert kemik gibi böyle. Şişliklerin inmesini sabırla bekleyeceğim gibi gözüküyor:)

Doktor kalın derilisiniz demişti. Bende nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ama bu ameliyatlarda ince derili olmak çok avantajlı keşke ince derili olsaydım...
Merhabalar benimde bir tarafim digerine oranla daha sis ama cok dikkatli bakinca önden resim cekince belli olan bir goruntu var ortada , ameliyat sonrası olusan yamukluklar eger sisliklerden kaynaklanmiyorsa eliyle duzeltiyor doktorlar daha once burada da ornekleri vardi .. umarim sislikler yuzunden oyle bir görüntü vardir ortada konunun ustune dus bariz bir yamukluk var

Anlamadığım bazı fotoğraflarda da böyle bariz bi yamukluk yok ama bazende çok gözüme çarpıyor, bu durum geçene kadar kafayı yemezsem iyidir

merhaba, ben de burun estetiği ameliyatı geçirdim 2.5 ay olmak üzere ve benim de sol taraf daha düzgün sağ tarafım sağa doğru daha geniş ve burun ucum da sola doğru yatmış şekilde görünüyor, çevremdeki ameliyat geçirmiş tüm arkadaşlarım aynı sorunla karşılaştılar kimisinin düzeldi kimisinin aynı kaldı, 6. ay geçtikten sonra burun tam oturmaya başlıyormuş, o yüzden biraz sabırlı olmamız gerekiyor:)

Evet sabır bu işte çok önemliymiş, 6 ay dolana kadar bakalım neler olucak:)

canım seni korkutmak istemem ama bu yamukluk şişliğe pek benzemiyor.. benimde önden ilk başta yamuktu şişliktir diye avuttum ama 6.ayım doldu ve hala yamuk yani

canım seni korkutmak istemem ama bu yamukluk şişliğe pek benzemiyor.. benimde önden ilk başta yamuktu şişliktir diye avuttum ama 6.ayım doldu ve hala yamuk yani
Bugün zaten doktora gittim... Israrla doktor şişlik olduğunu söylüyor ve bastırarak masaj yaptığında iniyor şişlik ve burnum düz gözüküyor. Kalın derili olmamın yine de dez avantaj olduğunu yineledi doktor. 6 ayı beklemem gerektiği falan söyledi bakalım bekliycez ama yersiz bi korku içinde olduğumu söyledi. Bakıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…