- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.709
- 498
- 30
- Konu Sahibi Bayanmorrengi
-
benım erkek arkadaşım baya kalın deriliydi ama böyle zikzak şekilde bi yamukluk ilk sende gördüm birde kendimde canım yani o yüzden dedim kendini çok iyiye şartlama hayal kırıklığı olmasın benım gibiBugün zaten doktora gittim... Israrla doktor şişlik olduğunu söylüyor ve bastırarak masaj yaptığında iniyor şişlik ve burnum düz gözüküyor. Kalın derili olmamın yine de dez avantaj olduğunu yineledi doktor. 6 ayı beklemem gerektiği falan söyledi bakalım bekliycez ama yersiz bi korku içinde olduğumu söyledi. Bakıcaz...
Canım bide doktor bugün bi krem önerdi.. 3.aya kadar kullanılması çok faydalıymış ismi arnica krem şişliklere çok iyi geliyormuş ben gittim aldım hemen kullandım belki sende de işe yarar :)benım erkek arkadaşım baya kalın deriliydi ama böyle zikzak şekilde bi yamukluk ilk sende gördüm birde kendimde canım yani o yüzden dedim kendini çok iyiye şartlama hayal kırıklığı olmasın benım gibi
Senin ilk fotoyla bugünkü arasında daglar kadar fark var bence şuan egri degil sadece şiş egri burun ucu sag yada sola kayınca olur benimki öyle sag sola dogru kayıyor bariz egri seninki şişKızlar buda doktordan çıktıktan sonra ki hali.. Büyük bi fark var bence buraya ilk attığım fotoğrafla ne dersiniiz?
Bugün doktordan çıkınca gördüm ben de bu düzelmeyi yoksa ilk fotoğrafta ki gibiydi.. Senin kaç gün oldu ameliyat olalı canım?Senin ilk fotoyla bugünkü arasında daglar kadar fark var bence şuan egri degil sadece şiş egri burun ucu sag yada sola kayınca olur benimki öyle sag sola dogru kayıyor bariz egri seninki şiş
canım benım 6. ayım dolduCanım bide doktor bugün bi krem önerdi.. 3.aya kadar kullanılması çok faydalıymış ismi arnica krem şişliklere çok iyi geliyormuş ben gittim aldım hemen kullandım belki sende de işe yarar :)
Canım nerde oldun ameliyatını? İkinci ameliyatı olmayı düşünüyor musun?canım benım 6. ayım dolduince derliyim benimkiler şişlik değil ameliyat hatası malesef
bora karaaliye olmuştum.. evet agustos sonu 2. ameliyatımı olacağım başka bi doktoraCanım nerde oldun ameliyatını? İkinci ameliyatı olmayı düşünüyor musun?
İnşallah bu sefer gönlüne göre olur şimdiden çok geçmiş olsun..bora karaaliye olmuştum.. evet agustos sonu 2. ameliyatımı olacağım başka bi doktora
Benim 4 ay oldu düzelmez artık bariz egriBugün doktordan çıkınca gördüm ben de bu düzelmeyi yoksa ilk fotoğrafta ki gibiydi.. Senin kaç gün oldu ameliyat olalı canım?
Nasıl bi eğrilik? Sakıncası yoksa fotoğraf paylaşabilir misin acaba?Benim 4 ay oldu düzelmez artık bariz egri
Cnm foto paylaşamıyoruum ben foto ve aynalara bakmıyorum benim sürec çok kötü geçiyor psıkologluk oldum. O kadar cesaret yok foto paylaşacak kadar bir kere resim çektim merak ettim ilk zamanlar sonrası intihara kadar gidiyordu o yüzden birdaha çekinmedimNasıl bi eğrilik? Sakıncası yoksa fotoğraf paylaşabilir misin acaba?
Offf ciddi misiin? çok üzüldüm...Cnm foto paylaşamıyoruum ben foto ve aynalara bakmıyorum benim sürec çok kötü geçiyor psıkologluk oldum. O kadar cesaret yok foto paylaşacak kadar bir kere resim çektim merak ettim ilk zamanlar sonrası intihara kadar gidiyordu o yüzden birdaha çekinmedim
Yarın ilk seansıma gidiyorum burun dr kafa dr saolsun beni delirttiOfff ciddi misiin? çok üzüldüm...
Çok zor gerçekten.. Peki başka bi doktora danıştın mı burnunla ilgili 2. Ameliyat olmayı düşünüyor musun?Yarın ilk seansıma gidiyorum burun dr kafa dr saolsun beni delirtti
Şuan hiç bir dr yorum yapamıyor ve bakmıyor 6 ayı beklemek zorundayım revizyon mecbur olacam böyle yasayamamÇok zor gerçekten.. Peki başka bi doktora danıştın mı burnunla ilgili 2. Ameliyat olmayı düşünüyor musun?
6.ay belki iyileşme başlar çünkü 1 yılda hatta 1.5 yılda bile oturan burunlar oluyormuşŞuan hiç bir dr yorum yapamıyor ve bakmıyor 6 ayı beklemek zorundayım revizyon mecbur olacam böyle yasayamam
Şekli belli neyi iyileşecekki iyi bir burun ameliyatı ikinci ayda belli oluyor ben de fark ettim hata oldugunu zaten dr umrundamı değil ben dr herşeyi söyledim zaten süreci bekliyorum altı ayı başka dr dan yorum alacam buruncu ucu düzelmez anca ameliyattla egrilik var çünkü kemeri alınca ucunu düzeltmemiş kanatları daraltmış oda burun ucunun egriliğine sebep olmuş bir ve iki sene dedikleri şey bence gözün alışması artık kendine alışınca gerekde duymuyor çoğu kişi davalık olacam dr altı ay bitsin tekrar konuşacam dava açacagımı söylecem6.ay belki iyileşme başlar çünkü 1 yılda hatta 1.5 yılda bile oturan burunlar oluyormuş
Bence de hakkını ara gerekiyorsa cidden dava filan aç her türlü sen haklısın inşallah ikinci ameliyatın istediğin gibi olur düzelir burnun canım..Şekli belli neyi iyileşecekki iyi bir burun ameliyatı ikinci ayda belli oluyor ben de fark ettim hata oldugunu zaten dr umrundamı değil ben dr herşeyi söyledim zaten süreci bekliyorum altı ayı başka dr dan yorum alacam buruncu ucu düzelmez anca ameliyattla egrilik var çünkü kemeri alınca ucunu düzeltmemiş kanatları daraltmış oda burun ucunun egriliğine sebep olmuş bir ve iki sene dedikleri şey bence gözün alışması artık kendine alışınca gerekde duymuyor çoğu kişi davalık olacam dr altı ay bitsin tekrar konuşacam dava açacagımı söylecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?