Arkadaşlar ameliyattan sonra göz altlarım normal olarak şişti.Şişlikler indikten sonra çukur kaldı.eskiden göz altlarım böyle değildi.1.5 ayı dolduruyorum.Benimle aynı durumda olan var mı?ya da olup da geçmiş olan.bir forumda göz altı çukurları için bal+ arı sütü polen diye bir kür vardı yaklaşık 1 aydır bu kürü uyguluyorum ama pek bir değişim olmadı.
hyr aksıne tahmın ettıgımden az morardı.belkı hafıf morlukta kalmıstır ondan cukur bellı oluodur.güneşte pek yok bu aralar cok gunese maruz kalmadım ınsallah gecer:Saruboceq:
Canım normal ama burun çevren şiş haliyle gözlerin çukurlaşmış gibi duruyor şişlerin indikce bu görüntü geçicek.. Tabi bu durumda boş durma kesinlikle güneş koruyucu krem kullan, söylediğin kürede devam et cnm.. Geçmiş olsun
canm aynı bnmde oyloe oldu ılk 2 ay bekledım gecermı dıye gecmedı gozlerım daha oyuk oldu amlyttn sonra sanırım kemık alındgı ıcın oyle oldu kemıklı burunlarda gozler bıraz cukurlaşıyor eskıye oranla sımdı 9.aydayım artık alştı gozum cnku boyle kaldı bnce hıc ugrsma alşmaya calş
Merhaba kizlar benimde yeni ameliyat oldugumda 20 gun boyu morluklar oldu burnum bi accayip eskisinin iki kati cok asiri tuhaf biseydi ustune birde gozlerim oyle bir kucur gorunuyorduki haa bide cok sevdigim dudaklarima kadar tuhaflasti butun bunlarin ustune artik cildiracaktim neyseki gozlerim dudaklarim hepsi duzeldi burnum disinda sisler indi ve ayni eski haline dondu saka gibi hersey bosunaydi yani. GuluyorumArtik sadece bu duruma :)