burun estetiginden sonra kacinci gun sislikler fark edilmeyecek kadar indi ??

pembeli19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
47
0
36
İstanbul
kızlar burun estetigi olucam ancak ogrenciyim okulum var estetik tarihimden 12gun sonra okulda sunumum olucak ama yuzum ne sekilde olur bilemiyorum :( sizce sislikler fark edilmiycek kadar inmiş olurmu yoksa morluklar falan belirgin bi sekilde dururmu:( sizin yuzunuz ne kadar zaman sonra normale donmustu??

kızlar burun estetigi olucam ancak ogrenciyim okulum var estetik tarihimden 12gun sonra okulda sunumum olucak ama yuzum ne sekilde olur bilemiyorum :( sizce sislikler fark edilmiycek kadar inmiş olurmu yoksa morluklar falan belirgin bi sekilde dururmu:( sizin yuzunuz ne kadar zaman sonra normale donmustu??

kişiye göre değişiyor canım ama ilk 10 gün bence bariz morluklar oluyo makyajla kapatabilirsin , şişlikler içinse kemik kırılıyorsa günlerce şiş, değilse 15 günde inebilem bi ödem oluşuyor, benim 40. günüm hala çevremdekiler bu şişliklerin ne zaman inecek diye soruyorlar ama ben bi ekolüm işyerimde 5-6 kişi daha yaptırdı 15 gün sonra gayet normaldi hepside....

yüzün kesınlıkle şiiş olur ben estetık olmadım ama arkadasım oldu ödem ınsan tıpıne cılde gore degısebılıyo:((

açıkçası kişiye göre değişiyor bu canım,mesela ben neredeyse hiç şişmedim morarmadım,ikinci gün biraz şişlik oldu sadece,5.gün ameliyattan kalan tek iz burnumdaki ateldi.. 13.gün gittim ateli aldırdım,hiç şişim yoktu..
bol bol bitki çayı içtim ilk günden itibaren,buz da ilk üç gün ara ara uyguladım ben,bırakmadım yani nasılsa şişecek diye..

benım sadece burun ve goz cevremde 1 hafta surdu ya hatta şişmedım bıle ben ne morlugum ne şişlıgım olmadı ınanmazsan fotolarıma bakabılırsın :16:

iki aydır şiş olanda var şansa kalmış bişey heralde..dr dan dr a değişirmiki acaba..

Back
X