Burun estetii moda m oldu ne?

loosergirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
72
0
86
Kırşehir
kızlar ya ben çarşıda gezerken nerdeyse hergün farklı birini yeni ameliyat olmuş görüyoum. çok sıradan bi ameliyat-bademcik aldırma gibi bişi oldu bu herkes yaptırıo maşallah hihoyyyt

kızlar ya ben çarşıda gezerken nerdeyse hergün farklı birini yeni ameliyat olmuş görüyoum. çok sıradan bi ameliyat-bademcik aldırma gibi bişi oldu bu herkes yaptırıo maşallah hihoyyyt

evet öyle oldu..ne güzel çirkin burunlu kalmıcak yakında hihoyyyt

ay eskiden kk da bu kadar cok ameliyat olan yoktu son 4-5 ayda patlama oldu delikafadulden

lanet olsun yaa caddeye flan o kadar s gidiorum bi allahın kuluna rastlamadım ameliyatlı.ne orda nede bşka yerdee..görsemdirek sorarım kme olduğunu:)

bende çokk görüyorumm. zaten türkiyede en çokk yapılan esteik burun estetiğiymişş. mesela burun ameliyatıyla ilgili yeni teknikleride bu yüzden türk doktorlarıı geliştiriyoo. ve yurt dışındakii doktorlardan bi adımm daha öndeler bu konuda.burnumuzla problemlii bi toplumuzz kemer özellikle biçok insanda var. herkesin yaptıması da daha iyi çünküü kaliteli doktorlarr çıkarr hemde fiyatlar düşer. tabii her doktor içinn geçerlii değill.

yaa bnde görüorum çok sık olmasada bandajlı alçılı falan ama soramıorum kime oldun diee tabikii :=) ama bukadar çok olması acıkcası bnım hoşuma gıdıo yaptıırmyaı düşündüüm için yalnız olmadıımı hissetmek küsellllllllllllllllllllll:=)

aslında burun estetiği moda mı oldu yerine ? burnundan sorunlu ne çok insan varmış demek daha doğru olur ..bence modaya ayak uydurmak değilde psikolojik olarak kendini daha iyi hissetmek amacıyla yapılıyor en azından ben öyleyim bu forumda daha burnu düzgün olupta sırf kalkık olsun diye ameliyat olan görmedim ben hiç .. ama sanat dünyası farklı tabi..:utangac:

kötü bi burunla dolaşıp özgüven problemi çekilmesindense düzeltilmesini tercih ederim :delphin:

kesinlikle kötü burunla insan kendisini diğerlerinden soyutluyor.... güvensiz oluyor. ben de o durumdayım ki burnum cok cirkin olmasa da takıntı yapınca malesf...

lanet olsun yaa caddeye flan o kadar s gidiorum bi allahın kuluna rastlamadım ameliyatlı.ne orda nede bşka yerdee..görsemdirek sorarım kme olduğunu:)

caddedeki insanlar daha dogal canım sen avrupaya geç nişantaşı etiler görrr burunlarıı =))

Cok saçma ya moda gibi bı kavramı burada kullanmak insanlar cogu kez buhran geçiriyor bu durum yüzünden kk ameliyat olan insanlar arasında sebepsiz sırf moda diye nester altına yatanı görmedim.. Suan artmasının bı cok sebebi var ameliyat yöntemlerinin gelişmesi ulasilabilirligin artması gecen zamanla birlikte insanların bakış acısının degismesi vs.. Bunun tek olmayacak nedeni de modadir...

Back
X